19 / 04 / 2024

samsun çarşambada satılık arsa

samsun çarşambada satılık arsa

Samsun'a bağlı Çarşamba Dikbıyık Aşağı Güzpınar Mahallesi'nde bulunan arsa, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 30 Nisan'da yapılacak ihale ile satılacak.

Samsunda satılık gayrimenkul!

Çarşamba Belediye Başkanlığından: Çarşamba'da bulunan gayrimenkul 7 mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek satışa çıkacak

Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 500 adet konut satışa çıkarıldı. Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire için kurası 20 Nisan Çarşamba gününde yapılacak.

TOKİ Samsun Ladik satılık konut fiyatları!

TOKİ Samsun Ladik satılık konut fiyatları 97 bin 272 TL'den başlıyor. Ödemeleri 120 ay vade şeklinde yapılabilen projede başvurular 31 Aralık 2015 tarihinde sona erecek.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Kumru Ankara Evleri satılık daire!

Kumru Ankara Evleri satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlıyor. Kumru Ankara Evleri projesinde 164 daire ve açık çarşı yer alıyor...

Kuzu Effect Oran Rezidans satılık!

8 bin 200 metrekare yeşil alanı bulunan projede 203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşı bulunuyor. Kuzu Effect Oran Rezidans satılık daire teslimleri 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Kuzu Effect Kuzu Grup satılık!

Kuzu Effect Kuzu Grup satılık konutların fiyatları 750 bin liradan başlıyor. Kuzu Effect Evleri Ankara projesinde 203 daire, 44 ofis ve açık çarşı alanı yer alıyor.

Kuzu Effect Rezidans satılık!

203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşıdan oluşan proje toplam 186 bin 393 metrekare inşaat alanına yayılıyor. Kuzu Effect Rezidans satılık teslimleri 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ satılık daire!

Samsun Çay Mahallesi TOKİ satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T.C Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede 592,94 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Alaçatı Mimarin Köyce satılık!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre uzaklıkta bulunan proje Suv Yapı imzası taşıyor. Alaçatı Mimarin Köyce satılık konut tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 villa seçenekleriyle tasarlandı.

Mimarin Köyce Alaçatı Konutları satılık!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta nulunan proje 16 dönümlük arsa alanı üzerine yayılıyor. Mimarin Köyce Alaçatı Konutları satılık evler 2+1,3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık konut!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satılık konut teslimlerinin birinci etabının Eylül 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor. Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen projede 187 adet villa bulunuyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık konut!

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde bulunan proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık konut tipleri 3 ile 7 oda arasında değişiyor.

samsun çarşambada satılık arsa Haberi

samsun çarşambada satılık arsa

Dikbıyık Aşağı Güzpınar Mahallesi'nde bulunan 2 bin 328 metrekare arsa satışa çıkarılacak. 30 Nisan 2008 saat 09.00'da ihalesi yapılacak arsadan, tahmini bedel olarak 350 bin YTL, geçici teminat bedeli olarak ise 70 bin YTL alınacak.


Detaylı bilgi için: