26 / 04 / 2024

samsun çiftlik cadde avm çalışmaları

samsun çiftlik cadde avm çalışmaları

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından İstiklal ( Çiftlik ) Caddesi' nde yapılacak alt yapı ve üst yapı iyileştirme çalışmaları başladı. Yapılan çalışmaların üç ay kadar süreceği belirtiliyor...

Samsun ile Ordu'yu bu cadde ayırıyor!

Samsun'un Ambartepe ve ilerisindeki Elimdağ mahalleleri ile Ordu'nun Şenbolluk Mahallesi'ni, evler arasından geçen dar yol ayırıyor. 

Bitlis'de cadde sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kardeş şehri olan Bitlis’te cadde sağlıklaştırması çalışmalarına başladı.

Samsun Bafra'nın cadde ve sokakları yenileniyor!

Samsun Bafra Belediyesinin asfalt, kaldırım ve yama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmalar Gaziosmanpaşa ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinin çok sayıda cadde ve sokağında hız kesmeden sürüyor.

Çiftlik Cadde AVM Samsun'un vizyonuna katkı sağladı!

Çiftlik Caddesini Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Cihat Karahan ve beraberindeki esnaflar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek, Çiftlik Cadde AVM projesi için teşekkür ettiler.

Samsun Tekkeköy'de yol ve asfalt çalışmaları incelendi!

Samsun Tekkeköy yol ve asfalt çalışmaları incelend Başkanı Hasan Togar, ilçenin çehresini değiştirecek olan ana cadde yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Samsun Tekkeköy'de ana cadde projesi hızlandı!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçenin çehresini değiştirecek olan ana cadde yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Samsun Çiftlik Cadde AVM projesinde son durum ne?

Samsun Büyükşehir Belediyesi "Çiftlik Cadde AVM" projesi kapsamında İstiklal(Çiftlik) Caddesi üzerinde bulunan binalara dış cephe kaplama çalışmaları ve giriş katlarında bulunan ışıklandırma ve elektronik sistemleri yapmaya devam ediyor.

Cumhuriyet Meydanı'na AVM projesi geliyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, “İstiklal Caddesi üzerinde gerçekleştirdiğimiz Çiftlik Cadde AVM projesi diğer illere örnek oluyor, aynı projeyi Cumhuriyet Meydanı’na da uygulayacağız” dedi.

Samsun'da bir cadde AVM oluyor: Çiftlik Cadde AVM!

Samsun'da açık AVM'ye dönüşütürülecek olan Çiftlik Caddesi'ndeki 10 apartmanın dış cephe düzenlemesi tamamlandı. Yüzde 60’tan fazlası tamamlanan projenin 2016 yılına kadar bitirilmesi hedefleniyor. İşte ayrıntılar...

Samsun İlkadım'da Prestijli Cadde ve Sokaklar Projesi başladı!

İlkadım Mecidiye Caddesi esnaflarını gezen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Samsun eski alışveriş caddeleri İlkadım Belediyesi tarafından başlatılan Prestijli Cadde ve Sokak Düzenleme Çalışmaları ile nefes alacak" dedi.

Samsun Çiftlik Cadde AVM'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Çiftlik Caddesini Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Cihat Karahan, ‘Çiftlik Cadde AVM’ projesinin yüzde 60’ının bittiğini belirtti. İlk kazmanın 1 Nisan 2014 tarihinde vurulduğu ‘Çiftlik Cadde AVM’ projesinde sana yaklaşıldı.

Samsun Tekkeköy'ün çehresi değişecek!

Tekkeköy’ün çehresini değiştirecek ana cadde yol ve çevre düzenleme projesi çalışmaları başladı. Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalarda ilk olarak caddenin kanalizasyon ve içme suyu gibi alt yapı çalışmaları yapılıyor.

Samsun'da Çiftlik Cadde AVM projesi içim binalar giydiriliyor!

Çiftlik Cadde AVM'de sona gelindi "Binalar giydiriliyor Samsun'un simgelerinden biri olan İstiklal Caddesi'nde, Cadde AVM projesi hızla sürüyor. Projenin son halkası olan binaların mantolama işlemi başladı

samsun çiftlik cadde avm çalışmaları Haberi

samsun çiftlik cadde avm çalışmaları


Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından İstiklal (Çiftlik) Caddesi'nde yapılacak alt yapı ve üst yapı iyileştirme çalışmaları başladı.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmaların üç ay kadar süreceği belirtilirken, çalışmalarda caddenin alt yapısının yenileneceği, buna paralel olarak üst yapı yönünden kent estetiğine katma değer sağlayacak düzenlemelerin de yapılacağı belirtildi.


OTOBÜS GÜZERGAHLARI DEĞİŞTİ


Cadde AVM konseptinde planlanan çalışmalar ile birlikte bu cadde üzerinden geçen toplu taşıma hatlarında da düzenlemeler yapılıyor. Buna göre yapılan değişiklikle, İstiklal Caddesi’nden geçen aşağıdaki hatların güzergahı, Öğretmenevi Kavşağı’ndan itibaren 19 Mayıs Bulvarı (güney) - 100. Yıl Bulvarı (doğu) -Lise Caddesi (kuzey) - İstiklal Caddesi (56’ lar istikameti) biçiminde değiştirildi.


1 Nolu Hat: Türkiş-Gaziosmanpaşa, 1/9 Nolu Hat: Türkiş-Gaziosmanpaşa-Hacı İsmail, 16 Nolu Hat: Canik - Kalkancı, 17 Nolu Hat: Canik-Ondokuz Mayıs...