25 / 04 / 2024

Samsun İlkadım satılık gayrimenkul

Samsun İlkadım satılık gayrimenkul

İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan arsa ve binayı 10 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Samsun İlkadım'da 10.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İlkadım Belediyesi tarafından bir parsel ve bu parsel üzerinde bulunan bina ihale ile satışa sunuluyor. İhale 5 Eylül'de gerçekleşecek...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarının fırlamasında yabancıya satışın payı var mı?

Barınma sorunu gün geçtikçe yayılıyor ve sık sık gündem oluyor. Peki satılık ve kiralık konut krizinde yabancıya satışın payı var mı? İşte detaylar...

Samsun Büyükşehir'den satılık iş yeri!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. İş yerinin satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022...

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nihat Tanfer ve Talat Mehmet Tanfer ortaklığında kuruldu.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Ucuza mülk sahibi olmak isteyenlere icradan satılık fırsatlar!

Basın İlan Kurumu tarafından icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanları araştırıyor. İşte icradan satılık fırsatlar...

Samsun İlkadım'da 10.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan arsa ve binayı 10 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Li Gayrimenkul Kiralama Alım Satım Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Li Gayrimenkul Kiralama Alım Satım Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Korkmaz ve Gürcan Masyan ortaklığında kuruldu.

Samsun İlkadım'da 10.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Samsun İlkadım Belediyesi’ne ait Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan bina açık arttırma usulü ile 20 Mart Salı günü satılacak..

Satılık konut fiyatları Kasım'da yüzde 11.98 arttı!

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi’nde Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 0.89 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 11.98 oranında artış oldu.

Samsun İlkadım satılık gayrimenkul Haberi

Samsun İlkadım satılık gayrimenkul

İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan arsa ve binayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 10 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

İlkadım Belediye Başkanlığından:

1- Mülkiyeti Samsun İlkadım Belediyesine ait Samsun İli, İlkadım İlçesi, Pazar Mahallesi, 100. Yıl Bulvarı zerinde bulunan zeminde 1296,1 im2 lik İlkadım Belediyesi Hizmet Binasının bulunduğu arsa ve üzerindeki bina 886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35. maddesinin (a) bendi gereğince KAPALI TEKLİF ve AÇIK ARTTIRMA sulU ile satılacaktır.

2- Taşınmazın satış bedeli 10.500.000,00TL ( On Milyon Beş Yüz Bin .Türk Lira)olup, geçici teminatı 15.000,00 TL (Üç Yüz On Beş Bin Türk Lira) ’dır.

İhaleyi kazanan istekli, ihaleyi kazandığına dair Belediyece gönderilen yazının tebliği gününden itibaren 15 ,ün içinde; resmi vergi ve harçlar(damga vergisi, sözleşme karar pulu..,) ödenecektir. Bu...