25 / 04 / 2024

Samsun Kavak Belediye Projesi

Samsun Kavak Belediye Projesi

Samsun Kavak Belediye Projesi kapsamında 77 adet daire satışa çıkarılıyor. Başvuru süreci devam eden projede 110 metrekare ve 124 metrekare büyüklükte konutlar bulunuyor.

Samsun Büyükşehir'den satılık 3 arazi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kavak Karadağ'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin alanları 16 bin 753 metrekare ile 31 bin 263 metrekare arasında değişiyor.

TOKİ Samsun Kavak'ta 60 bin 800 TL peşinatla 2+1! 

TOKİ Samsun Kavak 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun Kavak'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun Kavak'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun Kavak sosyal konut projesi... 

O ilde 72 adet arsa satışta Sakın kaçırmayın! İşte detaylar...

Samsun Atakum Belediye Başkanlığı 72 adet taşınmazı satışa çıkardı. Peki satışa sunulan arsaların fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye icra şoku!

Samsun Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Cemil Deveci, koltuğu AKP’li başkandan devralır almaz icra şoku ile karşılaştı.

Canik Belediyesi'nden 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Samsun Canik Belediye Başkanlığı; Samsun İli Canik İlçesi'nde yer alan gayrimenkulü 4 milyon 566 bin 607 TL bedel ile satışa çıkardı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 27 Şubat 2019 Çarşamba günü yapılacak. 

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm atağı!

Samsun için vizyon projeleri geliştirdiklerini söyleyen Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ''Kentsel dönüşüm yatırımlarıyla yılda yüzbinlerce insanımız Canik'e geliyor'' dedi.

Samsun kentsel dönüşümde örnek belediye oldu!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir  ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, vatandaşlarını sorunlarını dinleyip, proje ve yatırımları anlattı. 

Samsun Kavak'ta 600 milyon liralık 70 proje hayata geçirildi!

Samsun Kavak belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, bölgede hayata geçirilen projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Sarıcaoğlu, 600 milyon liralık 70 projenin ilçeye kazandırıldığını söyledi.

Terme'ye 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı!

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, İlçe merkezine 25 bin metrekarelik yeni yaşam alanı kazandıracaklarının sözünü verdi.

Samsun Kavak'ın imar ve yerleşim planı hazırlandı!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, model bir Kavak’ı ortaya çıkartmak için proje başlattıklarını açıkladı. Sarıcaoğlu, bölgede imar ve yerleşim planlarının hazırlandığını söyledi.

Samsun Kavak'ta 3.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Samsun İli Asarcık İlçesi Musaağa Mahallesi'nde yer alan iki adet tavuk çiftliği, lojman ve idari bina 3 milyon 555 bin 233,44 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Samsun'da 13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı!

Samsun Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Genç, ''13 yılda 15 bine yakın yeni konut yapıldı'' şeklinde konuştu.

Samsun Kavak Belediye Projesi Haberi

Samsun Kavak Belediye Projesi

Samsun Kavak Belediye Projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Samsun Kavak Belediye Başkanlığı işbirliğinde hayata geçiriliyor. Projede başvuru ücreti olarak 6 bin TL isteniyor. 


Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen TOKİ Samsun Kavak Konutları 110 metrekare ve 124 metrekarelik 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede fiyatlar 131 bin 844 TL ve 148 bin 624 TL arasında değişiyor. 


Samsun Kavak TOKİ Evleri başvuruları 31 Aralık 2015 tarihine kadar T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kavak şubesi tarafından kabul edilecek. 


Samsun Kavak Belediye Projesi ödeme seçenekleri doğrultusunda; yüzde 10 peşinatta kalan kısım için 120 ay, yüzde 15 peşinatta kalan kısım için 156 ay, yüzde 20 peşinatta kalan kısım için 180 ay vade uygulanıyor. 


Satış duyurusu için