29 / 03 / 2024

samsun kılıçdede satılık arsa

samsun kılıçdede satılık arsa

Samsun İlkadım Kılıçdede Mahallesi'nde belediye tarafından 2 milyon 250 bin TL bedelle arsa satışı yapılacak. Arsanın ihalesi 11 Kasım 2014 Salı günü saat 10:00'da gerçekleştiriliyor...

Milli Emlak o ildeki 4 arsa ile 2 araziyi yüzde 20 indirim ve 12 taksitle satıyor! Arsa alacaklara müjde!

Samsun Kızılırmak Milli Emlak, Samsun ili Atakum ilçesi, Kurugökçe ve İncesu Mahallelerinde yer alan 4 arsa ile 2 araziyi yüzde 20 indirim ve 12 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Ordu Ünye'ye raylı sistem hattı geliyor!

Ordu Ünye'nin önemli yerlerinden biri olan Ünye Kalesi'ne raylı sistem hattı geliyor. Ünye Belediyesi'nin hazırladığı projeye  Samsun Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu’ndan onay geldi.

Samsun Kıran Mahallesi’nde 1400 konut dönüşüyor!

Göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği projeleri anlatan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Samsun-Kırıkkale Hızlı Tren projesinin akıbeti mecliste!

Samsun, Amasya, Çorum, Kırıkkale hızlı tren projesinin akıbeti ile Kırşehir-Yozgat karayolunun yenilenmesi çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun İlkadım Belediyesi'nden 12.5 milyon TL'ye satılık 4 katlı bina!

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı tarafından Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bina 12 milyon 500 bin TL'ye kapalı teklif ve açık artırma usulü ile satılacak. Gayrimenkulün ihalesi 18 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ordu, Çorum, Tokat, Amasya, Sinop ve Samsun'un sağlık müdürleri ve saha koordinatörlerinin katılımıyla Samsun Sağlık Müdürlüğü'nde yapılan değerlendirme toplantısı sonrasında proje ve yatırımlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

İLBANK İstanbul ve Samsun'daki 6 gayrimenkulü satıyor!

İLBANK İstanbul ve Samsun'da bulunan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkulün ihale bedeli 276 milyon 455 bin TL olarak belirlendi.

TMSF Mevamed Sağlık Ürünleri'nin Samsun'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Mevamed Sağlık Ürünleri Tar. Gıda İnş. Mim. İş. Sağ. ve Güv. İlaç Hizm. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

Samsun Çarşamba'da satılık 81 gayrimenkul!

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Y. Kavacık, Uluköy, Güneşli, Dikbıyık, Kocakavak, Melik, Bafracalı'da yer alan 81 gayrimenkulü satışa çıkardı.

TOKİ'den Samsun Vezirköprü'de satılık 26 iş yeri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  Samsun Vezirköprü'de 26 iş yerini açık artırma ile satışa çıkardı...

Samsun'da 12.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Samsun Büyükşehir Belediyesi; Atakum İlçesi, Kamalı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı toplamda 12 milyon 365 bin 140 TL bedel ile satışa çıkardı. 

Samsun Büyükşehir'den 29.6 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, İlkadım, Tekkeköy ve Terma İlçelerinde yer alan 4 arsayı ihale ile satıyor. İhale 20 Aralık'ta gerçekleşecek...

Samsun İlkadım'da 6.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, İlkadım İlçesi'nde yer alan 2 arsayı ihale ile satıyor. Arsaların satış ihalesi 6 Aralık'ta yapılacak...

samsun kılıçdede satılık arsa Haberi

samsun kılıçdede satılık arsa


İlkadım Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Samsun İlkadım Belediyesi’ne ait Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesi 1228 ada, 12 nolu 1371,33 m2 lik (BL-7) parsel 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35. maddesinin (a) bendi gereğince KAPALI TEKLİF ve AÇIK ARTTIRMA usulü ile satılacaktır.

2 - Taşınmazın satış bedeli 2.250.000,00TL ( İki Milyon İki Yüz Elli Bin Türk Lira) olup, geçici teminatı 67.500,00TL (Atmış Yedi Bin Beş Yüz Türk Lira)’dır.

İhaleyi kazanan istekli, ihaleyi kazandığına dair Belediyece gönderilen yazının tebliği gününden itibaren 15 gün içinde; satış bedelinin tamamını, damga vergisi ve ihale karar pulu bedelini İlkadım Belediyesine yatıracaktır. Ödemenin belirtilen sürede yapılıp sözleşme imzalanmaması durumunda geçici teminat irat kaydedilerek ihale fesih edilecektir.

3 - İhale 11/11/2014 Salı günü saat 10:00’da İlkadım Belediye Binası Encümen...