27 / 04 / 2024

Samsun kışla toprak kayması

Samsun kışla toprak kayması

Samsun'un İlkadım ilçesinde toprak kaymasının yaşandığı sokak trafiğe kapatıldı, bir evin çevresi ve bahçesinde de yarıklar meydana geldi.

Yurt dışından gayrimenkul almayı düşünenler dikkat! Portekiz, 'altın vize'  uygulamasında kuralları sıkılaştırdı!

Avrupa'nın en batı ülkesi olan Portekiz, pek çok kişinin gündeminde yer alan altın vize uygulamasında kuralları sıkılaştırdı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Avrupa Merkez Bankası beklentilerin aksine sıkılaşmaya ara vermedi!

Piyasada bazı analistlerin sıkılaşmaya ara vereceği yönündeki tahminlerine rağmen Avrupa Merkez Bankası (ECB) enflasyonla mücadele etmek için Eylül toplantısını pas geçmedi. Banka sıkılaşma politikaları doğrultusunda birbirini izleyen 10. faiz artışını gerçekleştirdi.

Bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor: Döviz kuru kontrolü ve ticari kredilerde sorunlar!

Türkiye'de bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor, ticari kredilerde sorunlar yaşanıyor. Ekonomi yönetimi döviz kuru kontrolüne odaklanırken, kredi musluklarının kapanması işletmeleri zor durumda bırakıyor.

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Onur Kışla tarafından kuruldu.

Sıkılaşma dalgası hangi emtiayı vurdu?

Emtia fiyatları Fed’in enflasyonla mücadele için sıkılaşmaya başlaması ile nasıl bir değişikliğe uğradı? İşte merak edilen emtia fiyatları!

Avro Bölgesi'nde bankalar konut kredisi şartlarını sıkılaştırdı!

Merakla beklenen Ekim 2021 Banka Kredi Anketi sonuçları raporuna göre, Avro Bölgesi'nde bankalar konut kredi şartlarını sıkılaştı.

Konut kredisi faizlerine sıkılaşma politikası etkisi!

Merkez Bankası'nın attığı parasal sıkılaşma politikası adımının ardından bankalarda faiz oranlarını güncellemeye başladı. Peki bankaların güncel konut kredisi faizleri ne oldu? Konut kredisi faiz oranları arttı mı? İşte ayrıntılar...

Samsun Kıran Mahallesi’nde 1400 konut dönüşüyor!

Göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği projeleri anlatan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Samsun-Kırıkkale Hızlı Tren projesinin akıbeti mecliste!

Samsun, Amasya, Çorum, Kırıkkale hızlı tren projesinin akıbeti ile Kırşehir-Yozgat karayolunun yenilenmesi çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Merkez Bankası'ndan yeni sıkılaştırma adımı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), BIST Repo-Ters Repo Pazarı'nda gecelik borç verme faiz oranı üzerinden sınırlı tutarda sağladığı fon tutarını bugün sıfırlayarak sıkılaştırma adımlarını devam ettiriyor.

ABD, Rusya'ya çifte amaçlı ürün ihracat kurallarını sıkılaştırıyor!

ABD Sanayi ve Güvenlik Bürosu (BIS), askerler tarafından veya askeri amaçla kullanılabilecek ürünlerin Rusya, Çin ve Venezüella’ya ihracat kurallarını sıkılaştıran düzenlemeler hazırladı.

Elazığ'da yıkık evde yaşayan kadın için konut inşa edilecek!

Elazığ'da bir bölümü yıkılan toprak evde yalnız yaşayan Sultan İla için yeni konut inşa edilecek. Elazığ kaymakamı ve hayırseverler konut için destekte bulunacaklar.

TOKİ Osmaniye Toprakkale Kışla 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Osmaniye Toprakkale 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Osmaniye Toprakkale 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Osmaniye Toprakkale 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Osmaniye Toprakkale Kışla 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Samsun kışla toprak kayması Haberi

Samsun kışla toprak kayması

Samsun Kışla Mahallesi Çatalçam Sokak'ta bir süre önce inşaat için temel kazımı yapıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ilçede etkili olan yağışın ardından sokaktaki yolda temel kazısına doğru toprak kayması yaşandı, içme suyu şebekesi ve doğal gaz boru hattında hasar, bir evin çevresi ile bahçesinde de yarıklar meydana geldi.

Olay yerine çok sayıda polis, doğal gaz ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri sevk edildi.

Çevrede güvenlik önlemi alan üyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Toprak kaymasının tehlike yaratması üzerine sokak trafiğe kapatıldı. Sokak sakinleri, inşaat yetkililerine gerekli önlemi almadıkları gerekçesiyle tepki verdi.

Sokak sakinlerinden Hamza Kılın, Anadolu Ajansı muhabirine, toprak kayması sırasında balkonda kahvaltı yaptığını söyleyerek "Bir gürültü koptu. Zaten sokağa çıkma yasağı da bulunuyor. Haliyle bu mahallede bir perişanlık var." diye...