19 / 04 / 2024

samsun stadı ne zaman bitecek

samsun stadı ne zaman bitecek

TOKİ tarafından 4 Ağustos 2013'te temeli atılan yeni Samsun stadını yapımına devam ediyor. Yapımı tamamlanması beklenen stadın gecikme nedeni açıklandı...

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Samsun'a yakışır bir stat kazandırıyoruz.Stadyum hizmete girdiğinde restoranları, alışveriş merkezi ve localarıyla bir yaşam merkezi haline gelecek" dedi.

3,5 milyar liralık yeni stadyumlar 2015'te hazır!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2011 yılında 24 kente yeni stadyum projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 2014 yılı sonunda 26 stadyumun 15’i tamamlanıyor. Kalan 11 stadyum ise 2015 yılı ortalarında bitecek....

Fındık fiyatları düştü mü, bugün ne kadar? 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

Fındık üreticileri ve tüketiciler güncel fındık fiyatlarını merak ediyor. Vatandaşlar, "Fındık fiyatı bugün ne kadar?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

Serbest piyasa fındık fiyat listesi! Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu?

Serbest piyasa fındık fiyat listesi merak ediliyor. Genel olarak artış gösteren fındık fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları kaç lira? 4 Ekim 2023 fındık fiyat listesi.

28 Eylül 2023 fındık fiyatları: Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Zonguldak fındık fiyatları ne kadar?

Fındık hasadının gelmesi ile birlikte üreticiler fındık fiyatını ne olacağını merak etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen sene 54 lira olarak açıklanan fındıkta bu sene TMO'nun illere göre fındık fiyatları araştırılıyor. Peki  Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Dü

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Fındık fiyatı ne kadar? Serbest piyasada fındık fiyatları kaç TL? Ordu, Samsun, Sakarya 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Fındık üreticileri ve alıcıları fındık fiyatlarına zam gelip gelmeyeceğini yakından takip ediyor. Peki, Fındık fiyatı ne kadar? 2022 Ordu, Samsun, Giresun, Sakarya da fındık kaç TL?

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Samsun Vezirköprü alt gelir kura çekilişi ne zaman?

Samsun Vezirköprü alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 4 Kasım tarihinde başlamıştı.

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Yeni Adana Stadı ne zaman açılacak?

Yeni Adana Stadının faaliyete gireceği tarihi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kocuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eryaman Stadı ne zaman açılacak?

Ankara'da inşası devam eden Eryaman Stadı'nın, liglerin ikinci yarısında oynanacak maçlara hazır hale getirilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Kütahya Dumlupınar Stadı Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Stadı'nın Millet Bahçesi'ne dönüştürüleceğini açıkladı. 75 bin metrekarelik alan için çalışmalar başlatıldı.

TOKİ'den Samsun Nalbantlı Mahallesi'ne 504 konut!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Samsun'da Vezirköprü İlçesi'ne bağlı Nalbantlı Mahallesi 504 konutluk proje yapacak..

samsun stadı ne zaman bitecek Haberi

samsun stadı ne zaman bitecek

TOKİ tarafından 140 bin metrekarelik alanda yapılan yeni Samsun stadının temeli 4 Ağustos 2013'te atılmıştı. Planlanandan yaklaşık 2-3 aylık bir gecikmeyle yapımına devam edilen Samsun stadında bu aralar yoğun kar yağışı da işçileri zorluyor.


FİRMA MÜDÜRÜ BİLGİ VERDİ

Çim serimi çoktan tamamlanan ve koltuklardaki 'Samsunspor'yazısı için farklı varyasyonlar denenmeye devam edilen statta ince işlerin de yapımı sürüyor. Barcelona'nın maçlarını oynadığı Nou Camp örnek alınarak tribünlerin 15 dakika içerisinde boşaltabilmesi amacıyla turnike sayısı 72 olarak belirlenen statta, yüklenici firmanın proje müdürü Halil Çalışkaner, stadın geç kalmasının nedenleri hakkında bilgi verdi. 


HASSAS DAVRANIYORUZ 

En büyük nedenin UEFA standartlarında olan değişiklikler olduğunu belirten Çalışkaner, "Projemiz ciddi ve ağır bir projedir. Cephe kabuğunda dört farklı çeşit malzememiz bulunuyor. Hepsinin çelik detayları var. Çatının yapımında mimarımız...