29 / 03 / 2024

Samsun takas yönetimi

Samsun takas yönetimi

REMAX Work tarafından Samsun'da yeni bir kampanya başladı. Gayrimenkulde takas kampanyası ile Samsunlu aileler ve yatırımcıların yüzleri gülüyor.

Yaşar Parlak İBB Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı'na getirildi!

İBB'nin yönetim şeması baştan sona değişti. Yaşar Parlak İBB Emlak Yönetimi Daire Başkanlığı'na getirildi!. Emlak Yönetimi daire başkanlığı görevinden alınan Yusuf Koç’un yerine Yaşar Parlak getirildi.

Bergama'da alan yönetimi çalışmalarına başlandı!

22 Haziran'da Katar'ın başkenti Doha'da yapılan UNESCO Dünya Miras Komite Toplantısı'nda dünyanın 999'uncu, Türkiye'nin ise 13'üncü mirası olarak tescil edilen Bergama, Alan Yönetimi Planı için çalışmalara başladı.

Koç Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koç Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlyas Koç, Can Koçhisarlı Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Temmuz'da Bakırköy'de kuruldu.

Apartman yönetimi çatıdaki anteni kaldırabilir mi?

Apartman çatısına konulan çanak anten, zaman zaman anayapıya zarar verdiği sebebi ile yönetim tarafından kaldırılmak istenebiliyor. Peki, apartman yönetimi çatıdaki anteni kaldırabilir mi? Yönetimin bu konuda yetkisi var mı?

Aliağa 2. Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi çalışmaları başladı!

Aliağa’yı Akdeniz ve Ege’de ülkemize stratejik üstünlük sağlayan ihracat ve lojistik merkezi haline getirmeyi hedefleyen Aliağa Ticaret Odası(ALTO), ‘2. Aliağa Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi’nin hazırlıklarına başladı.

Bina yönetimi risk analizi nasıl yapılır?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştırması durumlarında bina yönetimi risk analizi yaptırması zorunlu oluyor. Bina risk analizi kapsamına girebilmesi için bir çalışanının olması yeterli oluyor. Peki, bina yönetimi risk analizi nasıl yapılır?

Bina yönetimi nereye şikayet edilir?

Kat malikleri Genel Kurul toplantısında seçilen bina yöneticisinin kat maliklerine ve binaya karşı bazı sorumlulukları bulunuyor. Ancak bina yöneticisi görevlerini yerine getirmez ya da aksatır ise ne yapılabilir? Bina yönetimi nereye şikayet edilir?

Bina yönetimi nasıl yapılır?

Herhangi bir taşınmaz üzerinde sekiz ve sekizden fazla bağımsız bölüm var ise Kat Mülkiyet Kanunu'na göre bina yönetimi kurulması zorunlu tutuluyor. Bina yönetim kurulu kat malikleri tarafından seçilebiliyor. Peki, bina yönetimi nasıl yapılır?

Site yönetimi karar defteri nasıl yazılır?

Site yöneticisi tarafından belirlenen tarihlerde site yönetim toplantısı yapılıyor. Toplantıda alınan kararların site yöneticisi tarafından kayda geçmesi gerekiyor. Peki, site yönetimi karar defteri nasıl yazılır?

Apartman yönetimi muhasebesi nasıl tutulur?

Apartman yöneticisinin saklaması gereken belgelerden bir tanesi de apartman muhasebesi defteri oluyor. Peki, apartman yönetimi muhasebesi nasıl tutulur? Apartman yönetimi fatura kesebilir mi? İşte, apartman muhasebesi ile ilgili merak edilen hususlar..

Site yönetimi ne zaman toplanır?

Site yönetimi toplantıları kat maliklerinin belirledikleri konuları karara bağlamaları için düzenleniyor. Bunun için site yöneticisinin toplantı davetinde bulunması gerekiyor. Peki, site yönetimi ne zaman toplanır?

Site yönetimi toplantı çağrısı!

Kat maliklerinin yılda 1 kez toplanmaları ve apartman gündemi için belirlenen konuları karara bağlamaları gerekiyor. Toplantının gerçekleşmesi için ilk önce site yönetiminin toplantı çağrısında bulunması gerekiyor. Site yönetimi toplantı çağrısı örneği!

Apartman yönetimi toplantı tutanak örneği!

Kat malikleri olağanüstü durumlar söz konusu olmadıkça yılın belli gününde apartman yönetimi toplantısı gerçekleştiriyorlar. Apartman yönetimi toplantısında istekler ve öneriler sunuluyor. İşte, apartman yönetimi toplantı tutanak örneği!

Samsun takas yönetimi Haberi

Samsun takas yönetimi

Samsun'da REMAX Work tarafından başlatılan takas kampanyasıyla Samsunlu aileler ve yatırımcıların yüzleri gülüyor.

Samsun Haber Gazetesi'nden Tahir Ömer Çokluk'un haberine göre, REMAX Work Türkiye Profesyonel Gayrimenkul Danışmanı Mert Akyıldız, başlattıkları takas kampanyası ile ilgili konuştu.

Gayrimenkul Danışmanı Mert Akyıldız "Sektörümüz 3. çeyrekte ve 4. çeyrekte bir daralma yaşadı. Bunun en büyük sebeplerinden biri faizlerin yükselmesi ve piyasadaki ciddi sayıda stok fazlalığı. Bu projede hedef kitlemiz aileler, evini yenilemek isteyenler ve yatırımcılar. Biz bu kitleye dedik ki; bu zorlu piyasa şartlarında mevcut mülkünüzü satmakla uğraşmayın, biz mülkünüzü değerinde anlaştığımız inşaat firmalarına aldıralım size primlenme garantili, sosyal donatısı geniş bir projede daire sahibi yapalım. Geri dönüşler çok olumlu oldu, özellikle aileler bu kampanyadan memnun" ifadelerini...