25 / 04 / 2024

Samsunda kiralık otopark ihalesi

Samsunda kiralık otopark ihalesi

İlkadım Belediye Başkanlığı; Samsun İlkadım Belediyesi'ne ait Samsun İli, İlkadım İlçesi, Tepecik Mahallesi üzerinde bulunan açık otoparkın kiralama işini 30 Eylül 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Ankara Yenimahalle'de kiralık otopark ihalesi!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Ergazi Mahallesi'nde atıl durumda bulunan alanın açık park alanı, oto pazarı veya otopark olarak kiraya verecek. Açık artırma usulü ile yapılacak ihale 15 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Sincan Belediyesi'nden 5 yıllığına kiralık otopark!

Mülkiyeti Sincan Belediye Başkanlığı'na ait olan Çok Katlı Otopark ve Kültür Merkezi Binasının “Çok Katlı Otopark” kısmı 5 yıllığına kiraya veriliyor.

Kütahya'da yapım karşılığı 20 yıl kiralık otopark!

Kütahya Belediye Başkanlığı tarafından Alipaşa Mahallesi'nde bulunan alanda kira karşılığı yapım modeli ile yer altı otoparkı ve kafeterya yapımı ve -20- yıllığına işletilmesi işi kapalı teklif usulü ile ihale ediliyor.

Suriyeliler kiralık ev talebini patlattı!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Kiralık konut bulmak artık daha zor!

Yaz mevsiminde kiralık konutlara yönelik talepteki artışın temel nedeni birçok kişinin evlilik, atanma/tayin ve üniversite kazanma gibi nedenler ile aynı anda kiralık konut arayışına girmesidir...

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Yeni eğitim ve öğretim yılı her sene olduğu gibi 2014'te de kiralık ev ilanlarında artışa yol açtı. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencileri ev arama telaşı sardı.

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

Samsun'da belediyeden açık otopark kiralama ihalesi 30 Eylül'de!

İlkadım Belediye Başkanlığı; Samsun İlkadım Belediyesi'ne ait Samsun İli, İlkadım İlçesi, Tepecik Mahallesi üzerinde bulunan açık otoparkın kiralama işini 30 Eylül 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı. Okul sezonunun açılmasıyla ev sahiplerinin de yüzü güldü. İstanbul'da özellikle Beşiktaş, Avcılar ve Kadıköy gibi ilçelerde kiralık ev ilanları artış gösterdi.

Ev satın alacaklara veya kiralık arayanlara tavsiyeler!

Gazeteci, yazar Fatoş Karahasan, ev satın alacaklara veya kiralık arayanlara dikkat etmeleri noktaları hatırlatan bir yazı kaleme aldı. İşte Fatoş Karahasan'ın cnnturk.com'da yer alan yazısı...

Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı, velileri kiralık ev telaşı sardı!

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla, öğrencileri ve velilileri kiralık ev telası sardı Üniversite sınav sonuçlarını açıklanmasıyla, emlakçıların da telefonu çalmaya başladı. Ev bulma telaşı kiralık ev aramalarında artışa neden oldu

Bağcılar'a 343 araçlık otopark geliyor!

Bağcılar'a 343 araçlık otopark geliyor. BAĞCILAR Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de katkısıyla ilçede 343 araçlık üç katlı otopark inşa edecek.Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ulaşım sorununu çözeceklerini belirtti.

Kiralık konut fiyatları yaz döneminde neden artıyor?

Her yıl, yaz mevsiminin gelmesi ile gayrimenkul piyasasında kiralık konutlara yönelik bir talep artışı olmaktadır. Peki yaz dönemlerinde kiralık konutlara talebin artmasına neden olan etkenler nelerdir?

Samsunda kiralık otopark ihalesi Haberi

Samsunda kiralık otopark ihalesi

İlkadım Belediye Başkanlığı; Samsun İlkadım Belediyesi'ne ait Samsun İli, İlkadım İlçesi, Tepecik Mahallesi üzerinde bulunan  açık otoparkın kiralama işini ihaleye çıkarıyor.


İhalesi; 30 Eylül 2014 tarihinde saat  10.15'te İlkadım Belediyesi Gazi Hizmet Binası Encümen toplantı salonunda yapılacak. 


İHALE İLANI: 



TEPECİK MH.OTOPARK KİRALAMA BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 368


İLKADIM BELEDİYE BAŞKANLIĞIMDAN


- İLAN -


1- Mülkiyeti Samsun İlkadım Belediyesi'ne ait Samsun İli, İlkadım İlçesi, Tepecik Mahallesi üzerinde bulunan 2500 m2 lik açık otopark 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35. maddesinin (a) bendi gereğince KAPALİ TEKLİF ve AÇIK ARTTIRMA usulü ile kiraya verilecektir.


2- Taşınmazın kira bedeli (aylık) 1.500,00 TL ( Bin Beş Yüz Türk Lira )olup, geçici teminatı 1.620,00 TL (Bin Altı Yüz Yirmi Türk Lira ) 'dir. İhaleyi kazanan istekli, ihaleyi kazandığına dair Belediyece gönderilen...