19 / 04 / 2024

samsunda mobilya ihracatı

samsunda mobilya ihracatı

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, mobilya sektörünün uluslararası alanda rekabet edebilecek düzeye gelmesine destek olmak için yürüteceği proje çalışmalarını tamamladı. Projenin detaylarını paylaşmak için bir toplantı düzenlendi...

Mobilya sektöründe 2023 yılı ihracat hedefi 10 milyar dolar!

İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özkan, sektörün 2023’te 8,4 milyar dolarlık ihracat yaptıklarını söyledi. Erkan, “2023’ü 10 milyar dolarlık hedefle kapatacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinin ihracatı 4,5 milyar doları aştı!

Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı ocak-temmuz arasındaki 7 aylık dönemde 4,5 milyar doları geçti. En fazla ihracat yapılan ülke 577,6 milyon dolarla Irak oldu.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinde tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatı gerçekleştirildi!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörü geçen ay gerçekleştirdiği 731 milyon dolarlık ihracatla tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı.

Teknoloji ve mobilya ihracatı arasındaki dolar farkı dudak uçuklattı! Duyanların ağzı açık kaldı! Yok böyle bir fark!

Dünya gazetesi yazarı Fikret Çengel, “Teknolojiyi 70 dolar mobilyayı 1 dolara ihraç ediyoruz” başlıklı yazısında ihraç edilen ürünler arasındaki dolar farkını paylaştı. İşte detaylar...

Haki Plastik İnşaat Mobilya Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haki Plastik İnşaat Mobilya Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Koca ve Mücahit Duman Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Dekorart İnşaat Mimarlık Mobilya Dekorasyon Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Dekorart İnşaat Mimarlık Mobilya Dekorasyon Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Ltd.Şti. Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Tüylü tarafından kuruldu!

Türkiye’nin 8 aylık mobilya ihracatı rekor kırdı!

Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri sektörü, senenin sekiz ayında Türkiye ihracatına 5, 45 milyar dolar katkı sağlarken mobilya sektörünün ihracatı ise 3, 11 milyar dolara ulaşmış oldu.

Mobilya ithalatında Rusya yönünü Türkiye’ye çevirdi! İşte detaylar!

Mobilya ihracatında Rusya başı çekiyor. Türkiye’nin Rusya’ya yaptığı mobilya ihracatı 65 milyon dolara çıktı. İşte detaylar!

Mübarek İnşaat Taahhüt Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mübarek İnşaat Taahhüt Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Aymen Mübarek tarafından kuruldu.

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ömer Faruk İpekçi ve Yousef Alathar ortaklığında kuruldu.

İn Mimarlık Ve Danışmanlık İnşaat Taahhüt Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İn Mimarlık Ve Danışmanlık İnşaat Taahhüt Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Nihan Polatdemir tarafından kuruldu.

samsunda mobilya ihracatı Haberi

samsunda mobilya ihracatı


Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, mobilya sektörünün uluslararası alanda rekabet edebilecek düzeye gelmesine destek olmak için yürüteceği proje çalışmalarını tamamladı. 


Ekonomi Bakanlığı’nın 'Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Programı' kapsamında hazırladığı 'Samsun Mobilya Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması' projesinin detaylarını paylaşmak ve görüş alışverişinde bulunmak üzere, proje paydaş firmaları, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nun ev sahipliğinde bir araya geldi. 


Samsun TSO’daki toplantıda, mobilya sektörünün geliştirilmesine yönelik olarak, program kapsamında tanıtım, eğitim-danışmanlık, yurt dışı pazarlama faaliyetleri, yurt dışı satın alma heyetlerinin Samsun’a getirilmesi konusunda detaylar paylaşılırken, görüş ve önerilerin değerlendirilerek, projenin gidişatına ilişkin bilgiler verildi. Toplantıda, 'Samsun Mobilya Sektörünün İhracat Kapasitesinin Artırılması' projesine katılım sağlamak isteyenlerin Samsun TSO’ya başvurmaları gerektiği belirtildi.


Murzioğlu, mobilya sektörünün güçlü bir sektör haline gelmesini, bu anlamda...