18 / 04 / 2024

samut yatırım evleri 2013

samut yatırım evleri 2013

Hüseyin Samut, "Şirket olarak yapılmayanı yapmayı deniyoruz sürekli. Başarılı da oluyoruz. Yapılmışı değil yapılmayanı hayata geçiriyoruz. Konut yapacağımız arsaları keşif yaparak projelendirip önceden satın alıyoruz." dedi...

Erkanlı Holding'ten yeni yatırım imkanı! UNİVA markasıyla öğrenci evleri geliyor!

Türkiye’de yükseköğretim öğrencilerinin yurt sorunundan yola çıkan Erkanlı Holding bünyesindeki UNİVA markası, öğrenci evlerini, Türkiye’ye alternatif bir yatırım imkanı olarak sunmak için çalışmalara başladı.  

Yeni yatırım aracı: Müstakil konutlar!

Günümüzde müstakil ev satın alarak gayrimenkul yatırımı yapan vatandaşlar, bu evleri lüks konutlara dönüştürüp satarak daha fazla kazanç elde ediyor. 

Missafir 12,4 milyon TL değerleme ile yatırım aldı! 

Dünyada tatil evleri kiralama olarak da bilinen pazarda yer alan, kısa ve orta dönem kiralama yapan ev sahiplerine profesyonel hizmetler sağlayan Missafir.com, 12,4 milyon TL değerleme ile yatırım aldı...

Emlak yatırımında tercih okula yakın evler! 

Birikimini emlak yatırımı yaparak değerlendirmek isteyenler düzenli kira geliri elde etmek için okullara yakın bölgelerdeki evleri tercih ediyorlar. 

Banu Evleri Ispartakule 2'de yüksek yatırım fırsatı!

Stüdyo ve 1+1 dairelerin bulunmadığı BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 Projesi konsepti, nitelikleri ve lokasyonu nedeniyle yatırımcılara da yüksek yatırım fırsatı sunuyor.

LHİ Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LHİ Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Lobna Aljondı tarafından 200 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta Esenyurt, Zafer Mahallesi, Prestij Park Evleri Bulvarı Haramidere Yol Caddesi'nde kuruldu.

Perla Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perla Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Levent Karacı ve Servet Uzun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Avcılar, Ispartakule 1.İstanbul Evleri'nde kuruldu.

Yatırım için 1+1 mi, ofis mi, arsa mı?

Yatırım yapmak istiyorsunuz. Son yılların modası olan 1+1 evleri takibe aldınız. Ancak bir yandan da ofislerin kira getirisinin yüksek olması kafanızı karıştırdı. Üstelik arsa yatırımının uzun vadeli yatırım olduğunu biliyorsunuz. Peki ne yapmalı?

Yapı Yatırım Selçuklu Evleri Projesi!

Yapı Yatırım Selçuklu Evleri Projesi İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde hayata geçiriliyor. Peşin alımlarda yüzde 5 indirim yapılan projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.

Yapı Yatırım Selçuklu Evleri!

Yapı Yatırım Selçuklu Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. Proje 13 katlı 3 blok halinde yükseliyor.

Yapı Yatırım Selçuklu Evleri fiyatları!

Yapı Yatırım Selçuklu Evleri fiyatları dairelerin cephelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa edilen projede 22 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Gayrimenkulde yatırımın ekseni değişiyor!

Türkiye'nin de aralarında bulunduğu Avrupa şehirlerindeki gayrimenkul trendlerini ortaya koyan Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2015 Raporu'na göre, öğrenci evleri ve yaşlı bakım evleri en çok yatırım yapılan alanlar olacak.

Sahil Emlakçılık Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Sahil Emlakçılık Yatırım Limited Şirketi, Yousef Mohamed Elhadi Kshad tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs 2015 tarihinde Merter, Platform Teras Evleri'nde kuruldu.

samut yatırım evleri 2013 Haberi

samut yatırım evleri 2013


İnşaat ve gayrimenkul sektöründe 20 yıldır faaliyet gösteren Samut Yatırım, son yıllarda ardı ardına hayata geçirdiği önemli projeleriyle sektöründe hızlı büyüyen firmalar arasında yer almayı başardı. Samut Projeleri’yle uluslararası değere sahip yatırımlara da imza atan firma yükselen markalar kategorisine girdi. 


Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı genç İşadamı Hüseyin Samut’un yaptığı Samut Yatırım, Antalya’da yaptığı ulusal seviyede çalışmaların yanı sıra yurtdışı düzeyinde yaptığı çalışmalar sayesinde sektöründe uluslararası bir markası haline gelmeye devam ediyor. Üst düzey konut projeleriyle adından sıkça söz ettiren genç işadamı çalışmalarına uluslararası nitelikler kazandırarak sektörün dinamikleri arasında yer almayı başardı. Yurtdışı’nda ve Türkiye’de en beğenilen yapı markaları ile çalışan Samut, seçkin müşterileriyle de firmasının markalaşmasında önemli rol oynadı. Birçok yabancı müşteriye sahip olan Samut’un yerli ve yabancı olmak üzere ünlü...