19 / 04 / 2024

San İnşaat

San İnşaat

San İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ekrem Vardar Müdürlüğü'nde 703 bin 500 TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Sanatkarlar Caddesi'nde kuruldu.

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

Fulyapısan İnşaat Turizm Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fulyapısan İnşaat Turizm Gayrimenkul Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile  Ramazan Bertam tarafından kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

My San İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My San İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu.

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kahan Mimarlık İnşaat Mobilya Dekorasyon Gıda Otomotiv Bina Yön.Spor Sal.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Aksoy tarafından kuruldu.

Silivri Genç Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Oto.Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Silivri Genç Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Oto.Tek.San.Ve Tic.Ltd.Şti.bugün Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurten Genç ve Taylan Genç tarafından kuruldu.

Özel Pazarlama Gsm Elektrik Elektronik İletişim Emlak İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Fatih Şubesi açıldı!

Özel Pazarlama Gsm Elektrik Elektronik İletişim Emlak İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Fatih Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Oruç tarafından kuruldu.

Akset İnşaat Tarım Gıda Hayvancılık Yem Enerji Lojistik Tarım Aletl.Oto Mad.İth.Ve İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akset İnşaat Tarım Gıda Hayvancılık Yem Enerji Lojistik Tarım Aletl.Oto Mad.İth.Ve İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Kılıç tarafından kuruldu.

San İnşaat Haberi

San İnşaat

San İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ekrem Vardar Müdürlüğü'nde 703 bin 500 TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


San İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;-Akışkanlar için uzun mesafe boru hatlarının inşaatı (petrol ürünleri ve gaz taşımacılığı ile su ve diğer ürünlerin taşımacılığına yönelik karada ve deniz altında uzun mesafe boru hattı) 


San İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Sanatkarlar Caddesi,...