20 / 04 / 2024

Sanayi alanları şehir dışına mı çıkacak

Sanayi alanları şehir dışına mı çıkacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "31 Mart’ın sonrasında ekonomimizi dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına sokacak çalışmayı göstermek zorundayız. Çevreyi koruyan, değer katan, kültür üreten, dünya şehirleriyle yarışan marka şehirler yapmak istiyoruz." dedi.

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 25 milyon 433 bin 827 TL sermaye bedeli ile Süleyman Öztürk, Sefa Öztürk, Uğur Öztürk, Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

Deprem bölgesinde yaşayanlara müjde! 4 ilde yeni sanayi alanı kurulacak! Bakan Kacır resmen müjdeyi verdi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, deprem bölgesine yeni sanayi alanları kurulacağını açıkladı. Kacır, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararla beraber deprem bölgesi kentlerimiz Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da toplam 2 bin 826 hektarlık yeni sanayi alanları kurac

Yeni sanayi alanları müjdesi, deprem bölgesindeki sanayicileri sevindirdi!

Gaziantep, Hatay ve Kahramanmaraş'taki bazı yerlerin sanayi alanı olarak belirlenmesine ilişkin verilen karar, Gaziantepli sanayicileri memnun etti. Bölge sanayicileri, verilen kararın yeni yatırımların yolunu açacağını öngörüyor.

Gaziantep Büyükşehir 208.3 milyon TL'ye sanayi alanı imarlı arsa satıyor! İhalesi 26 Nisan'da!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Şahitkamil ilçesi, K.Karadinek Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Gaziantep'te yer alan arsanın büyüklüğü ve geçici teminat bedeli ne kadar? 

Gaziantep Büyükşehir sanayi imarlı iki arsa satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı.

Anadolu Akıllı Şehir Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Akıllı Şehir Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Çifci tarafından kuruldu.

Gaziantep Büyükşehir sanayi alanı imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehir Mimari Tasarım İnşaat Turizm Otomotiv Gayrimenkul Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Çokyiğit ve Nazan Çakırgöz ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Fikret İnan'dan son dakika Fi Side açıklaması! Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlar dikkat!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan Fi Side Bahçeşehir'den ev alanlar için bir son dakika açıklaması yaptı. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediye Belediyesi'nden kiralık ATM alanları!

Ankara Büyükşehir Belediye Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerine yerleştirilecek 500 adet ATM kabin yeri kiraya verilecek. Peki kiraya verilecek ATM alanlarının fiyatları ne kadar? İşte ihale ilgili merak edilen detaylar...

Sanayi alanları şehir dışına mı çıkacak Haberi

Sanayi alanları şehir dışına mı çıkacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, birtakım ziyaretler için geldiği Karaman'da AK Parti İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kurum, yaptığı konuşmada, gittiği şehirlerde yaşam kalitesini artırmak için yapılması gereken projeleri görüştüklerini söyledi.

Kısa süre önce geldiği kentte birçok projeyi görüştüklerini ve karara bağladıklarını aktaran Kurum, Bakanlıkta yapılması gerekenlerle ilgili süreci başlattıklarını ve bunların uygulama safhasına geldiğini belirtti.

Kurum, önceki seçimlerde Karaman'ın yüzde 60'ın üzerinde oy oranıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye destek verdiğini belirterek, şu şekilde konuştu:

"Tüm Anadolu'da, Konya ve Karaman'da rekor düzeyde oy almamız gerekiyor. 31 Mart geldiğinde, inşallah o akşam buradan rekorlar duymak istiyoruz. Önümüzdeki 4-5 yıllık dönemde hiçbir seçim yok. İlk defa Türkiye 4,5-5 yıllık döneme seçimsiz giriyor. Bu durumu...