20 / 04 / 2024

Sanayi sitelerinin dönüşüm ve gelişim projelerinin kredilendirilmesi yönetmeliği

Sanayi sitelerinin dönüşüm ve gelişim projelerinin kredilendirilmesi yönetmeliği

Yerleşim Alanı İçerisinde Kalan Sanayi Siteleri ile Sanayi İşletmelerinin Dönüşüm ve Gelişim Projelerinin Kredilendirilmesi Hakkında Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ihalesi 23 Kasım'da!

TOKİ, Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesini 23 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

Şanlıurfa Eski Sanayi Sitesi'nde kentsel dönüşüm hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkımlara hız verdi.

Almalı Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almalı Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Almalı tarafından kuruldu.

Chiltones Plastik Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chiltones Plastik Geri Dönüşüm Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çakmak, Sıdık Aytar, Wang Mınglıang ve Hongye Luan ortaklığında kuruldu. 

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kayabaşı Şubesi açıldı!

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kayabaşı Şubesi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sugurya Gemi Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sugurya Gemi Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Nev Met Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nev Met Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Yiğit tarafından kuruldu. 

Nam Pet Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nam Pet Plastik Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Akif Nam tarafından kuruldu. 

Kahvecioğlu Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahvecioğlu Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Enes Kahveci tarafından kuruldu.

İmka Geri Dönüşüm Kağıt Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi 1 Şubesi açıldı!

İmka Geri Dönüşüm Kağıt Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi 1 Şubesi bugün Küçükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sanayi sitelerinin dönüşüm ve gelişim projelerinin kredilendirilmesi yönetmeliği Haberi

Sanayi sitelerinin dönüşüm ve gelişim projelerinin kredilendirilmesi yönetmeliği

Yerleşim Alanı İçerisinde Kalan Sanayi Siteleri ile Sanayi İşletmelerinin Dönüşüm ve Gelişim Projelerinin Kredilendirilmesi Hakkında Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Yönetmelik, yerleşim alanları içinde kalmış sanayi sitelerinin planlı sanayi alanlarına taşınması projelerinde başvuruların yapılması ve Bakanlıkça değerlendirilmesi, sanayi sitelerinin kuruluş yerinin uygunluğu, uygun görülen projelerin yatırım programına alınması, uygulama projelerinin ve keşiflerinin kredilendirmeye esas olmak üzere uygun görülmesi, ihalelerinin yapılması, yapım işinin denetlenmesi, kredinin kullandırılması ve geri ödenmesine yönelik işlemler ile sanayi sitelerinin dönüşüm ve gelişim projeleri ile ilgili diğer hususlara ilişkin usul ve esasları kapsıyor.

YÖNETMELİK

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından:

YERLEŞİM ALANI İÇERİSİNDE KALAN SANAYİ SİTELERİ İLE SANAYİ İŞLETMELERİNİN DÖNÜŞÜM VE GELİŞİM PROJELERİNİN KREDİLENDİRİLMESİ HAKKINDA YÖNETMELİK

BİRİNCİ BÖLÜM

Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Amaç

MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı, yerleşim alanları...