25 / 04 / 2024

sanayi tesisleri doğalgaz kesintisi

sanayi tesisleri doğalgaz kesintisi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sanayi tesislerine uygulanan elektrik kısıtlamasının 29 Ocak (bugün) itibarıyla kaldırılacağını açıkladı. 

BOTAŞ'tan Eylül doğalgaz tarifesi açıklaması geldi! Eylülde doğalgaza zam mı gelecek? 

BOTAŞ, eylül itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesi ile ilgili açıklama yaptı. Eylül ayında doğalgaz faturalarına zam mı gelecek? Bu ay doğalgaza zam mı geliyor? İşte detaylar...

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Narin Doğalgaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Zeynep Mutlu ortaklığında kuruldu.

Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bekiroğlu İnşaat Doğalgaz Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı.

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik İklimlendirme Brülör Doğalgaz İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şahin tarafından kuruldu.

Doğalgaz ve elektriğe zam!

Doğalgaz fiyatlarına ocak ayında geçerli olacak fiyat tarifelerinde konut, ticarethane, sanayi ve elektrik üretim santralleri abone gruplarında yüzde 1 zam yapıldı. Elektrik tarifelerinde ise tüm tüketici grupları için vergi ve fonlar dahil olmak üzere yaklaşık yüzde 6 zam yapıldı.

Mercan Yapı Market İnşaat Doğalgaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Yapı Market İnşaat Doğalgaz Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Danyel Daş tarafından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Sağbi Yapı İnşaat Taahhüt Doğalgaz Asfaltlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağbi Yapı İnşaat Taahhüt Doğalgaz Asfaltlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Oğuzhan Altın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Doğalgaz indirimi üretimi ve ihracatı artıracak!

Sanayi sektörünün temsilcileri, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı ve dünden itibaren geçerli olacak yüzde 10’luk doğalgaz indirimi sanayiciyi memnun etti.

Manisa Salihli Organize Sanayi Bölgesine doğalgaz geliyor!

Manisa’nın Salihli Organize Sanayi Bölgesine Bakanlar Kurulu kararıyla doğalgaz ulaştırılacak olması ilçede sevinçle karşılandı.

Ufuk Doğalgaz Mühendislik Makina Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Doğalgaz Mühendislik Makina Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Yeşil tarafından 215 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Yeşilırmak Doğalgaz Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilırmak Doğalgaz Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Açarı ve Hatice Açarı ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Esenyurt, Battalgazi Mahallesi, Duygu Sokak'ta kuruldu.

Entes Doğalgaz Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Entes Doğalgaz Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Yıldız ve Necat Hulusi Sarıoğlu ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Toprak Bina Isı Sistemleri Doğalgaz İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toprak Bina Isı Sistemleri Doğalgaz İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Süzer tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Sultanbeyli'de kuruldu.

sanayi tesisleri doğalgaz kesintisi Haberi

sanayi tesisleri doğalgaz kesintisi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sanayi tesislerine uygulanan elektrik kısıtlamasının 29 Ocak (bugün) itibarıyla kaldırılacağını açıkladı. 

Anadolu Ajansı'ndan Murat Temizer'in haberine göre; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sanayi tesislerine uygulanan elektrik kısıtlamasının bugün itibariyle sona ereceğini açıkladı. 

Dönmez, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, sanayi tesislerine doğal gazda uygulanan kısıntının 31 Ocak tarihinden itibaren yüzde 40'tan yüzde 20'ye indirileceğini de açıkladı. 

Dönmez, "Sanayicilerimize bu süreçte göstermiş oldukları anlayış ve iş birliğinden ötürü teşekkür ederiz." açıklaamsında bulundu.

Kripto paralarda şok! Dönüş başladı mı?

Altını olanlar dikkat! Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Tarih verildi!

Arabası olana kötü haber! EPGİS resmen açıkladı: Akaryakıt fiyatları...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren kararda şok gelişme! Bu vergiler...

Faizler düşecek mi?...