24 / 04 / 2024

sancaktepe 2016 yeni proje

sancaktepe 2016 yeni proje

İstanbul'da devam eden Kentsel Dönüşüm, 3. köprü, yeni havaalanı, Avrasya Tüneli ve bitmek üzere olan metro hatları gibi projelerin bağlantı yollarına ev sahipliği yapan bölgeler, sağladıkları kolay ulaşım imkanlarıyla hızla gelişmeye devam ediyor.

Japon Konutları için düğmeye basıldı! Hocaoğlu Grup'tan Sancaktepe'ye 1,2 milyar TL'lik yeni proje geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hocaoğlu Grup, Sancaktepe'de yaklaşık 1,2 milyar liralık yatırımla yeni bir konut projesi inşa edecek. Sismik deprem izolatörlü projede 126 konut yer alacak.

EYG GYO Samandıra projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

EYG GYO İstanbul Sancaktepe'deki yeni projesi için resmen düğmeye bastı. Proje kapsamında arsa sahipleri ile sözleşme imzalandı. İşte detaylar...

Vakıf GYO Sancaktepe projesinin ruhsatı alındı! Samandıra'ya 323 konutluk yeni proje geliyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sancaktepe'de inşa edeceği yeni projesinin ruhsatını aldı. Samandıra'da hayata geçirilecek projede 323 konut yer alacak.

Vakıf GYO'dan Sancaktepe'ye 323 konutluk yeni proje geliyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sancaktepe'de inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Vakıf GYO Sancaktepe projesinde 323 yeni konut yer alacak...

Sur Yapı Sancaktepe ön satışta! 

Yeni konut projeleri için harekete geçen Sur Yapı'nın Sancaktepe'deki yeni projesi ön satışa çıktı. 

Sur Yapı Sancaktepe projesi için ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Sur Yapı, Sancaktepe projesi için ön talep topluyor.

Sancaktepe Belediyesi’nde yeni dönem ilk meclis toplantısı yapıldı!

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Sancaktepe Belediyesi yeni dönem ilk meclisi Başkan Av.Şeyma Edöğücü yönetiminde yapıldı.

Sancaktepe'ye Millet Bahçesi müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Sancaktepe'nin yeni yatırım projeleriyle daha da gelişeceğini ifade etti. 

Galatasaray Sancaktepe'de yeni tesis yapacak!

AA Spor Masası'na konuk olan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Kaybettiğimiz Riva bin 200 dönüm, Sancaktepe Projesi bizim en önemli yatırımımız olacak" dedi..

İkiel Grup Sancaktepe'de 450 konut inşa edecek! Yeni proje!

İstanbul Sancaktepe'de yeni proje yapacak olan İkiel Grup, bölgede 450 konutluk proje inşa edecek. 260 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje 34 dönüm arazi üzerinde yükselecek...

Sur Yapı'dan Sancaktepe ve Ümraniye'ye yeni proje geliyor!

2018 hedeflerini açıklayan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Sancaktepe ve Ümraniye'de konut ve ticari alanlardan oluşan iki yeni proje yapacağız" dedi.

Roya Roza Sancaktepe geliyor! Yeni proje!

Roya Yapı 2018 yılında üzerinde Sancaktepe Kipa'nın bulunduğu 20 dönümlük ve büyük bir kısmı kendine ait olan arazide 400 milyon TL'lik yatırıma hazırlanıyor.

Nef Sancaktepe yeni fiyat listesi!

Nef Sancaktepe yeni fiyat listesi 446 bin 250 TL'den başlıyor. Nef Sancaktepe 19 projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

sancaktepe 2016 yeni proje Haberi

sancaktepe 2016 yeni proje

İstanbul’da devam etmekte olan Kentsel Dönüşüm Projeleri, 3. köprü, yeni havaalanı, Avrasya Tüneli ve bitmek üzere olan metro hatları gibi projelerin bağlantı yollarına ev sahipliği yapan bölgeler, sağladıkları kolay ulaşım imkanlarıyla hızla gelişmeye devam ediyor. Özellikle şehrin Anadolu yakasındaki markalı projeler yakanın çehresini değiştirirken, kolay ulaşım imkânı sunarak en hızlı gelişen semtler olarak öne çıkan Sancaktepe ve Sultanbeyli de her geçen gün değerine değer katıyor.


Çok yakında hizmete girecek metro hattı Sancaktepe’nin çehresini değiştirecek

Bu sene içinde hizmete girecek 3. Köprü ve Üsküdar-Sancaktepe metrosuyla beraber ulaşımda büyük bir kolaylığa kavuşacak olan Sancaktepe’de yatırımlar da her geçen gün değerleniyor. Sınırları dâhilinde Şile Otoyolu ve TEM Otoyolu geçen ilçe, 3. köprü ile bağlantılı olacak Kuzey Marmara Otoyolu’nun da güzergâhında kalarak büyük avantaj sağlıyor....