27 / 04 / 2024

sancaktepe Başkent Caddesi imar planı

sancaktepe Başkent Caddesi imar planı

Sancaktepe ilçesi, Başkent Caddesi ile Ulubatlı Hasan Caddesi Kesişimi Kavşak Ön Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Sancaktepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Başkent Caddesi - Ulubatlı Hasan Caddesi Kesişimi Kavşak Ön Projesine ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Sancaktepe ilçesi, Başkent Caddesi ile Ulubatlı Hasan Caddesi Kesişimi Kavşak Ön Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Gebze Yeni Bağdat Caddesi duble yol oldu!

Kent genelinde yol yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdüren Ulaşım Dairesi Başkanlığı, hem konut bölgesi olan hem de ağır araçlarının sık kullandığı Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi’ni duble yol haline getirdi.

İstanbul'da dönüşüm projelerinde en büyük pay Bağdat Caddesi'nde!

İstanbul genelinde kentsel dönüşüm projelerinde en yüksek payı yüzde 72 ile Bağdat Caddesi’nde oturanlar alıyor. Sancaktepe’de ise bu oran yüzde 35’e kadar düşüyor..

Bağdat Caddesi'nde yüzde karmaşası!

Son dönemde Bağdat Caddesi’nde etkili olmaya başlayan kentsel dönüşüm ile proje üretmek isteyen müteahhitlerin arsa ve hak sahiplerine verdiği oranların yüzde 80’lere kadar çıktığı belirtiliyor.

Başkent'te 2015'te de emlak kazandıracak!

Başkent’te gayrimenkule yatırımın 2014’te olduğu gibi bu yıl da kazandırmaya devam edeceği öngörülüyor. Emlak uzmanları, konut kredisi faizlerinin de düşmesi halinde sektörün 2015’te geçen yıldan daha canlı performans sergileyeceğini bildiriyor.

Emlak Konut'tan yeni başkent projesi!

Emlak Konut'tan yeni başkent projesi 014 yılı satış hedeflerini tutturan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Anadolu' ya Başkent Ankara ile yeniden markalı konut projesini taşıyor.

Akiş GYO Bağdat Caddesi'ndeki Beymen mağazası değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş GYO Bağdat Caddesi' ndeki Beymen mağazası değerleme raporunu yayınladı.

Akiş GYO Bağdat Caddesi konut projesi değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde bulunan Bağdat Caddesi No 492 'ye ilişkin değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama...

Ege Koop Başkent Evleri'nin toplam maliyeti 150 milyon TL!

Yaklaşık 150 milyon liraya mal olacak Ege-Koop Başkent Evleri ile İzmirlilerle Ankaralıları, Ankaralılarla da İzmirlileri buluşturacaklarını vurgulayan Aslan, "Temeli 2015 Mart ya da Nisan aylarında atmayı planlıyoruz" dedi

Başkent geleneksel konut algısını yıktı!

Başkent Ankara, geleneksel konut algısını yıktı. Önceden binalar en fazla 4-5 kattan oluşurken, modern yapılaşmayla yükseklikler neredeyse 50 kata kadar ulaşmış durumda...

Başkent Evleri'ne Ankaralılardan tam not!

İzmirli inşaat firması Ege-Koop, Başkent Evleri Projesi ile Ankara'da konut sektörüne atılıyor. Projenin ilk tanıtımı geçtiğimiz günlerde Ege Platformunun düzenlediği 7. Ege İlleri Tanıtım Fuarında gerçekleştirildi.

EgeKoop Başkent Evleri'nin 3'te 1'i satıldı!

Ege Koop 1 milyar 500 milyon dolarlık 12 kent projesine İmza attı, 100 bin kişiyi yuva sahibi yaptı. İzmir'in inşaat sektöründe ulusal markası Ege-Koop, Başkent Evleri Projesi ile Ankara'da yepyeni bir dünyanın kapılarını aralıyor

sancaktepe Başkent Caddesi imar planı Haberi

sancaktepe Başkent Caddesi imar planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Sancaktepe ilçesi, Başkent Caddesi ile Ulubatlı Hasan Caddesi Kesişimi Kavşak Ön Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26 Eylül 2017 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı. İmar planı değişikliği 20 Şubat 2018 tarihinde askıdan inecek. 


İmar planı değişikliği için