18 / 04 / 2024

sancaktepe benzin istasyonu satılık

sancaktepe benzin istasyonu satılık

İstanbul Sancaktepe'de yer alan arsa ve üzerinde benzin satış istasyonu enkazı ile natamam betonarme karkas binası olan ana taşınmaz satılıyor. Taşınmazların satış bedelleri 18 milyon TL.

Yollarda elektrikli şarj istasyonu kuracak 5 firma belli oldu! Türkiye'de bir ilk olacak

Benzinli ve dizel otomobillerin yollardan çekilmesine kısa bir süre kaldı. Artık yollarda benzin ya da mazot almak için benzin istasyonlarına uğrama dönemi sona erecek. Yollar şarj istasyonlarıyla donatılacak. Türkiye'de şarj istasyonu kuracak ilk 5 firma açıklandı.

EPDK şarj istasyonu kurmak için gereken şartları açıkladı! İşte asgari sermaye bedeli

Geleceğin dünyasında yollarda artık benzin istasyonları değil elektrikli şarj istasyonları olacak. Türkiye'de şu anda yüzde yüz elektrikli araçlar için açılmış şarj istasyonu yok! EPDK ise şarj istasyonu açmak için gereken asgari sermaye bedelini açıkladı.

Çekmeköy'de çocuk parkı yerine benzin istasyonu mu inşa edilecek?

Çekmeköy Belediyesi’nin çocuk parkını benzin istasyonuna çeviren imar planı değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde oy çokluyla kabul edildi. 

Ağaç kesen, benzinlik, otel isteyen Tarkan mı çevreci?

Gazeteci Mevlüt Tezel, "Tarkan da arsasına imar alıp AVM ya da benzin istasyonu yapacak işte! Daha önce de Ömerli'deki villasındaki ağaçları kestirmişti. Zeytin ağaçlarına üzül, hükümeti eleştir, sonra da arsana imar çıkarmak için yıllarca belediyelerin kapısını aşındır! Bu mu çevrecilik" diyor...

Mahalleliden Tarkan'a eleştiri: Benzin istasyonu tehlike oluşturur!

Şarkıcı Tarkan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki imar dosyası ile gündeme gelmişti. Tarkan'ın Bayrampaşa'daki araziye imar izni istemesine mahallelliden tepki geldi...

Adana Karaisalı'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

Karaisalı İcra Dairesi Müdürlüğü, Adana ili, Karaisalı ilçesi, Selampınar Mahallesi, 354 ada, 5 parselde yer alan benzin istasyonunu 6 milyon 421 bin 661 TL'ye icradan satıyor...

Trabzon Akçaabat'ta 6.4 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

Akçaabat İcra Dairesi, Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan benzin istasyonunu 6 milyon 474 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 26 Temmuz günü gerçekleşecek.

Eskişehir'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

Eskişehir İli, Merkez Odunpazarı İlçesi, Sultandere Mahallesi'nde yer alan benzin istasyonu vasıflı gayrimenkul 8 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Silifke'de 5.9 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

Mersin İli, Silifke İlçesi, Taşucu Mahallesi'nde yer alan benzin istasyonu vasıflı gayrimenkul 5 milyon 980 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü'nden 1 yıllığına kiralık benzin istasyonu!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Üsküdar Selamiali Mahallesi'nde yer alan benzin istasyonu ve market vasıflı gayrimenkulü 1 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Mamak'ta 13.7 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

Ankara İli Mamak İlçesi Gülveren Mahallesi'nde yer alan benzin istasyonu ve müştemilatı vasıflı gayrimenkul 13 milyon 714 bin 360 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İstanbul Vakıflar'dan Üsküdar'da kiralık benzin istasyonu ve market!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Selamiali'de yer alan benzin istasyonu ve market 1 yıllığına kiralıyor. Kiralama ihalesi 15 Ağustos'ta gerçekleşecek...

İzmir Aliağa'da 9 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

İzmir İli, Aliağa İlçesi, Helvacı Köyü'nde yer alan benzin istasyonu vasıflı gayrimenkul icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 29 Ağustos 2018 olarak belirlendi.

sancaktepe benzin istasyonu satılık Haberi

sancaktepe benzin istasyonu satılık

Özellikleri: İstanbul il, Sancaktepe ilçe, 7580 Ada No, 2 Parsel No, Şamandıra mahallesi Kozdere mevkii Mahalle/Mevkii, Satılmasına karar verilen taşınmaz İstanbul ili Sancaktepe ilçesi Akpınar mahallesi tapuda Şamandıra mahallesi Kozdere mevkii olarak geçen mahallen Tuna caddesi üzerinde 7580 ada 2 parsel sayılı 4.069,22 m2 miktarlı arsa ve üzerinde benzin satış istasyonu enkazı ile natamam betonarme karkas binası olan ana taşınmazın tamamıdır. Parsel Sancaktepe ilçesi Akpınar mahallesi Anadolu otoyolu yan yol tuna caddesi ile açılacak imar yolu olan Bilim caddesi üzerinde olup etrafı sac levhalar ile muhafaza edilmiş içinde benzin satış istasyonu kanepe enkazı ile NATAMAM betonarme karkas idari binası mevcuttur. Taşınmaz 18.000.000,00 TL bedelle satışa çıkartılmıştır.


Yüzölçümü: 4.069,22 m2

İmar Durumu: Sancaktepe Belediye Başkanlığı imar ve Şehircilik Müdürlüğünün 21/10/2016 tarih ve...