25 / 04 / 2024

Sancaktepe Cibuti kardeş oldu mu

Sancaktepe Cibuti kardeş oldu mu

Afrika Cibuti Cumhuriyeti Djibouti Belediyesi ile Sancaktepe Belediyesi arasında işbirliği projesi imzalandı.İmzalanan ön protokolde; iki şehir arasında ekonomiden bilime, kültürden eğitime işbirliği yapılmasını öngörüyor.

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yüzüak ve Veysel Serttağ ortaklığında kuruldu.

Temur Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temur Kardeşler Müteahhitlik İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Temur tarafından kuruldu.

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Güner tarafından kuruldu.

Syl Kardeşler Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Syl Kardeşler Yıkım Hafriyat Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ramazan Soylu tarafından kuruldu.

Dört Kardeşler Temizlik Turizm İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dört Kardeşler Temizlik Turizm İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Erkan tarafından kuruldu.

Cebir Kardeşler İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cebir Kardeşler İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Nail Cebir ve İsmail Cebir ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Sancaktepe, Yunus Emre Mahallesi'nde kuruldu.

İki Kardeş İnşaat Altyapı Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İki Kardeş İnşaat Altyapı Asfalt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hidayet Aymak tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Sancaktepe, Veysel Karani Mahallesi, Ulugazi Caddesi'nde kuruldu.

Sancaktepe, Cibuti ile kardeş oldu!

Afrika Cibuti Cumhuriyeti Djibouti Belediyesi ile Sancaktepe Belediyesi arasında işbirliği projesi imzalandı.İmzalanan ön protokolde; iki şehir arasında ekonomiden bilime, kültürden eğitime işbirliği yapılmasını öngörüyor.

Kentlife projesi Üsküdar Sancaktepe metrosuna yakınlığıyla dikkat çekiyor!

İstanbul Sancaktepe'nin en büyük ölçekli konut projesi olarak öne çıkan AC Yapı projesi Kentlife, yatay yerleşim düzeninde avlu temasıyla modern kent yaşamının ihtiyaçlarını hayata geçirdi

Ege Boyu Sancaktepe yol tarifi!

Eviya Gayrimenkul'ün Ege Boyu projesi Sancaktepe'de yer alıyor. Projede ön satış süreci başladı...

Sancaktepe'de Merit Life Konutları'nda 300 bin TL'ye dubleks! İcradan!

T.C. Kartal 6. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Sancaktepe ilçesi Sarıgazi (Emek) mahallesinde bulunan Merit Life konutlarında Hatice Ucel adına kayıtlı dubleks konutu 300 bin TL'den satışa çıkardı

Uluhan Grup Samsun ve Diyarbakır kardeşliğine sponsor oldu!

Samsun ve Diyarbakır'ın kardeş şehir olması dolayısıyla ihtiyaç sahibi toplam 200 aileye maddi destek sağlanacak

Hülya Avşar, kardeşi Helin Avşar'a yooistanbul projesinden ev alıyor!

Hülya Avşar, kardeşi Helin Avşar'a yeni yıl hediyesi olarak bir ev alacakmış. Önce İstinyePark Evleri'nde ev bakan Helin, Ortaköy'deki yooistanbul'dakileri görünce fikrini değiştirmiş.

Sancaktepe Cibuti kardeş oldu mu Haberi

Sancaktepe Cibuti kardeş oldu mu

Ön protokolle, tarihi ve kültürel mirasın korunması, belediye çalışanlarının eğitim ve uzmanlıklarının artırılması ile bilgi ve tecrübe alış-verişinin sağlanması hedefleniyor.


İki kent arasındaki kültürel ve dostluk bağlarını güçlendirecek kardeşlik ön protokolünü, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ile Djibouti Belediye Başkanı Hüseyin Abdullah Kayad imzaladı. İki şehir arasındaki 1 Aralık 2014 Pazartesi günü imzalanan törende,  kardeşlik havası esti.


Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem, yapılan anlaşmadan duyduğu mutluluğu dile getirerek; “Kentlerde insani değerlerin korunması ve gelişmesine ilişkin kamusal politikalar üretmeyi, yoksulluk sorunlarını azaltmak için programlar geliştirmeyi amaçlıyoruz. Afrika Cibuti Cumhuriyeti aklımıza gelebilecek tipik bir Afrika ülkesi. Her türlü belediye hizmetlerinde ihtiyaçları var. Bu çerçevede görüşmelerimiz oldu. Zamanın ve imkânların elverdiği ölçüde kardeşlik ilişkilerimizi geliştireceğiz” dedi. Başkanımız Erdem, “Belediyeleri klasik belediye hizmetleri kapsamında yardımlaşmaktan öteye...