20 / 04 / 2024

Sancaktepe Evler Gedizler iletişim

Sancaktepe Evler Gedizler iletişim

Sancaktepe Evler Gedizler projesi kapsamında yer alan daireler için 5 bin TL oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Projede konutların ise 5 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

Gedizler Evre 2'de yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor!

Sancaktepe’de Gedizler Yapı imzası ile yükselen Gedizler Evre 2'de yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Projede hemen tapu fırsatı da sunuluyor...

Evre Gedizler 2'de yüzde 20 indirim fırsatı!

Sancaktepe’de Gedizler Yapı imzası ile hayata geçirilen Evre Gedizler 2'de yüzde 5 peşinat ve 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede, aynı zamanda 120 ay 0.98 faiz oranı ile ev sahibi olunabiliyor..

Sancaktepe Evre Gedizler ödeme planı!

Sancaktepe Evre Gedizler projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Sancaktepe Evre Gedizler ödeme planı kapsamında dairelerin satış bedeli üzerinden yüzde 13 indirim uygulanıyor.

Sancaktepe Evre Gedizler ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 167 bin TL'den başlangıç gösterdiği Sancaktepe Evre Gedizler Konutları 443 adet daireden meydana geliyor. Peki Sancaktepe Evre Gedizler ne zaman teslim?

Sancaktepe Evre Gedizler iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Sancaktepe Evre Gedizler iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 311 88 00 olarak belirlendi.

Sancaktepe Evre Gedizler'de yüzde 50 peşinatla! 48 ay vadeli ödemelerle!

Daire seçeneklerinin 1+0 ile 4+1 arasında yer aldığı Evre Gedizler'de peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Gedizler Yapı tarafından hayata geçirilen projede fiyatlar 167 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sancaktepe Evre Gedizler'de 167 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gedizler Yapı tarafından hayata geçirilen projede toplama 443 daire yer alıyor. İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen projede daire seçenekleri 1+0 ile 4+1 arasında değişiklik gösteriyor.

Evre Gedizler'de daire teslimleri hemen yapılıyor!

İstanbul Sancaktepe'de Gedizler Yapı tarafından yükselen proje 443 daireden meydana geliyor. Evre Gedizler projesinde fiyatlar 167 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Evre Gedizler: Doğa ile iç içe bir yaşam!

Evre Gedizler projesi Anadolu Yakası'nda Sancaktepe'de Gedizler Yapı tarafından hayata geçti. Oturuma hazır, hemen teslim dairelerden meydana gelen projede 443 konut yer alıyor.

Sancaktepe Evre Gedizler'de 167 bin TL'ye! 48 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 167 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Sancaktepe Evre Gedizler projesi kapsamında düzenlenen ödeme koşullarına göre 48 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Sancaktepe Evre Gedizler'de avantajlı fiyatlar devam ediyor! 162 bin TL!

Sancaktepe Evre Gedizler'de yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 162 bin TL'den başlıyor.

Sancaktepe Evre Gedizler ev fiyatları!

Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Evre Gedizler Sancaktepe projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. İşte Sancaktepe Evre Gedizler ev fiyatları...

Sancaktepe Evre Gedizler projesinde 162 bin TL'ye stüdyo!

Sancaktepe Evre Gedizler projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan stüdyo dairelerin fiyatları 162 bin TL'den başlıyor.

Sancaktepe Evler Gedizler iletişim Haberi

Sancaktepe Evler Gedizler iletişim

Evre Gedizler projesi, Sancaktepe'de Anadolu Yakası'nda yükseliyor. Proje; Gedizler Yapı tarafından inşa ediliyor. 


443 konuttan meydana gelen Sancaktepe Evler Gedizler satılık daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Sancaktepe Evler Gedizler projesinde 443 konut yer alıyor. Sancaktepe Evler Gedizler teslim tarihi 5 ay sonra olarak belirlendi. 



Sancaktepe Evler Gedizler ödeme planı kapsamında 5 bin TL peşinat ödemesi sonrasında taksitler 1 yıl sonra başlıyor. 


Sancaktepe Evler Gedizler projesinde oyun alanları, yürüyüş alanları, spor tesisleri ve 550 metrekarelik yüzme havuzu bulunuyor. 


Sancaktepe Evler Gedizler adres: Abdurrahmangazi Mah. Ebubekir Cad. No:46 Sancaktepe -  İstanbul 


Sancaktepe Evler Gedizler iletişim:

telefon numarası: 0216 311 88 00

Web Adresi: www.ev-re.com

Kübra...