25 / 04 / 2024

Sandalyeci yeni koltuk takımları

Sandalyeci yeni koltuk takımları

Sandalye,ci’nin çiçekli koltuklarıyla sonbaharın kasvetli havasını bahara dönüştürmek elinizde! ‘Sandalye,ci’ nin birbirinden dekoratif ve kullanışlı ürünleri arasında yer alan koltuk ve oturma gruplarıyla evinizin havasını değiştirebilirsiniz...

A101’den çeyiz düzenlere müjde! Borcam 4 parça çeyiz seti 179 TL’ye koltuk örtüsü 79,90 TL’ye çakıldı!

İndirim dostu A101’den yeni indirim kampanyası geldi. Bu kapsamda, Borcam 4 parça çeyiz seti 179 TL’ye koltuk örtüsü 79,90 TL’ye düşecek. İşte A101 fiyat listesi 12 Ekim 2023 Perşembe...

Çetmen’den yeni koltuk takımı; Biruva... İşte 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

Çetmen Biruva koltuk takımı farklı renk kombinleriyle dekorasyonda fark yaratıyor. Peki Çetmen Biruva koltuk takımının fiyatı ne kadar? Çetmen Biruva koltuk takımı kaç TL? İşte Çetmen Biruva koltuk takımı,  13 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yeni Adana Stadyumu inşaatı tamamlanıyor!

2014'te yapımına başlanan UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik Yeni Adana Stadyumu'nda koltuk montajı ve hibrit çim serimi tamamlandı.

Yeni Adana Stadı'nın inşaatında son aşamaya gelindi!

UEFA standartlarındaki 33 bin kişilik yeni Adana Stadı'nın inşaatı tamamlanıyor. Stadın koltuk renkleri ve sayısı da belli oldu.

Aldora Mobilya Bergamo Koltuk Takımı'yla görsel şölen!

Aldora Mobilya’nın, yeni koleksiyonu Bergamo Koltuk Takımı'nda öne çıkan renkler ve dokular, yaşam alanlarına modern bir görünüm kazandırmanın yanı sıra yaşanılası mekanlar yaratmaya hazırlanıyor.

Aldora Mobilya Ruba evinizin yeni gözdesi olacak!

Aldora Mobilya Koleksiyonunda yer alan ‘Ruba Koltuk Takımı’, konforu ve rahatlığıyla evlerin yeni gözdesi olacak…

İder Mobilya Bubon Koltuk Takımı ile hayatınıza renk katın!

Rahat ve konforlu kullanım sunan; farklı tasarımları, zengin kumaş seçenekleriyle İder Mobilya, yeni modeli Bubon Koltuk Takımı’yla hayatınıza renk katmaya devam ediyor.

İder Mobilya Pinara Koltuk Takımı göz dolduruyor!

Göz dolduran tasarımları, çok amaçlı modern bir işlevsellik anlayışıyla yorumlayan İder Mobilya, yeni ürünü Pinara Koltuk Takımını müşterileriyle buluşturuyor.

Avi Alkaş: 15 milyon yeni konut geliyor!

CEO Club Perakende Gündemi 2016 toplantısına katılan Avi Alkaş, “6.5 milyonu dönüşümden olmak üzere 15 milyon yeni konut geliyor” dedi. “Bu kadar yeni ev, yeni perde, yeni halı, yeni koltuk, beyaz eşya demek.” dedi.

İder Mobilya, Kalinda Koltuk Takımı ile salonların havası değişiyor!

Modern ve yenilikçi çizgileriyle evlerde yeni bir dönem başlatan İder Mobilya, Kalinda koltuk takımı ile salonlara farklı bir hava kazandırıyor. Kalinda koltuk takımı keyfine düşkün olanların öncelikli tercihi oluyor.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda koltuk renkleri oylamayla belirlendi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından TOKİ'ye yaptırılan 33 bin 919 kişilik Samsunspor'un yeni stadının koltuk renkleri, taraftarların oylarıyla belirlendi.

İder Mobilya yeni ürünüyle sonbahar sezonuna giriş yapıyor!

Modern mobilyalarıyla evlerde keyifli yaşam alanları oluşturan İder Mobilya, yeni koleksiyonu Bentley koltuk takımı ile sonbahar sezonuna giriş yapıyor.

Çilek Mobilya'da SLEEPY PUF ile koltuk ve yatak bir arada!

Birbirinden özgün ve fonksiyonel tasarımları ile herkesin yaşam alanlarını dizayn eden Çilek; hem koltuk hem yatak olma özelliği taşıyan yeni ürünü ‘Sleepy Puf’ ile çocuklara renkli ve keyifli ortamlar sunuyor.

Sandalyeci yeni koltuk takımları Haberi

Sandalyeci yeni koltuk takımları

Sandalye,ci koleksiyonunda yer alan cıvıl cıvıl renkli ve desenli mobilyalar, sıradanlıktan hoşlanmayanların ilk seçimi olacak…


Çiçek Bahçesi


Sandalye,ci’nin çiçekli koltuklarıyla sonbaharın kasvetli havasını bahara dönüştürmek elinizde!

‘Sandalye,ci’ nin birbirinden dekoratif ve kullanışlı ürünleri arasında yer alan koltuk ve oturma gruplarıyla evinizin havasını değiştirebilirsiniz. 

Sandalye,ci’nin iç açıcı koleksiyonuyla evleriniz çiçek açacak!

Doğanın renk ve desenleriyle evinizde değişik bir atmosfer yaratmak istiyorsanız, Sandalye,ci  ilk adresiniz olacak…

Doğanın tüm renklerinin hakim olduğu kumaş ve mobilya çeşitleriyle Sandalye,ci, sevdiğiniz mekanların tamamlayıcısı olacak! 

Farklı tarz ve trendlerin takipçisi Sandalye,ci ile sevdiğiniz mekanlarda kendi stilinizi...