27 / 04 / 2024

Sandra Bullock mülkleri

Sandra Bullock mülkleri

57 yaşındaki Oscarlı oyuncu Sandra Bullock, Los Angeles'ın lüks muhiti Beverly Hills'te 2.7 milyon dolara yeni bir malikane satın aldı.

HSBC'den Çin'deki konut krizine çözüm önerisi!

Çin'in karşılaştığı konut krizini çözebilmek için HSBC analistlerinden öneri geldi. Analistlere göre kapsamlı bir plan ile mülkleri düzenli bir şekilde satma veya kiraya işlemlerini yönetecek ulusal düzeyde bir kuruluş içermeli.

Bakan Özhaseki'den flaş kentsel dönüşüm açıklaması: Tapusu olanı kimse evinden çıkaramaz! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve 'Vatandaşların mülkleri ellerinden' alınacak iddiasına yanıt verdi. İşte ayrıntılar...

O inşaat devi resmen battı! Arsası rekor fiyatla icradan satılacak!

Maketten satışını yaptığı 1.500 konutu hak sahiplerine teslim edemeyen Erzurum merkezli Karadayı İnşaat’ın mülkleri teker teker icradan satışa konuldu. Şirketin Erzurum’un Palandöken ilçesindeki bir arsası 317 milyona icradan satılacak.

Uluslararası emlak yatırımcılarının yeni gözdesi Kıbrıs!

Dünyanın en iyi fiyatlı deniz kenarı mülkleri sıralamasında birinci olan Kıbrıs’a emlak alımı için 72 ülkeden talep geliyor. KKTC’de emlak alım talebi ilk 6 ayda yüzde 40-50 oranında artmış durumda.

Milyonlarca konut sahibi ödeyecek! Peki kimler o vergiden muaf?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde gayrimenkul sahiplerinin kiradaki mülkleri için emlak vergisi ödeyip ödemeyeceğini kaleme aldı.

Prens William babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacak!

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in tahtının, ikinci varisi olan Prens William'ın babasından miras kalacak mülkleri evsizlere açacağı iddia edildi...

Samsun Atakum Belediyesi'nin mülkleri icradan satılıyor!

31 Mart seçimlerinin ardından koltuğa CHP’li Cemil Deveci oturunca, eski dönemden kalan borçlar da gün yüzüne çıktı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den kira önerisi!

Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, açıklama yapan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, vakıflara ait mülkleri kiralayan esnaftan bir yıl kira alınmaması yönünde talepte bulundu.

İBB'nin Şile ve Güngören'deki mülkleri ilçe belediyelerine tahsis edildi!

İstanbul'un Şile ve Güngören ilçelerindeki İBB’nin mülkiyetinde olan parseller, AKP-MHP grubunun oyları ile ilçe belediyelerine bedelsiz şekilde devredildi.

Sandra Bullock, Beverly Hills'ten yeni bir malikane aldı!

57 yaşındaki Oscarlı oyuncu Sandra Bullock, Los Angeles'ın lüks muhiti Beverly Hills'te 2.7 milyon dolara yeni bir malikane satın aldı.

Elon Musk, Mars'ın kolonileştirilmesi adına tüm mülklerini satacak!

Dünyanın en zengin kişisi unvanına sahip SpaceX ve Tesla kurucusu Elon Musk’ın Mars’ın kolonileştirilmesi için sahip olduğu tüm mülkleri satmaya niyetli olduğu açıklandı.

Ahmet Aras'ın kiraladığı mülkler için inceleme başlatıldı!

Bodrum’da başkan olmadan önce kiraladığı belediyeye ait mülkleri başkan olduktan sonra da işletmeyi sürdüren Ahmet Aras hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı inceleme başlattı.

Türk baron Hakan Ayık'ın mülkleri satışa çıkacak!

Birçok ülkede 300 milyon dolarlık uyuşturucu trafiğini yönetin Hakan Ayık için Avustralya mahkemesi gıyabi yargılama kararı aldı. Mahkeme 15 Nisan tarihinde gerçekleşecek duruşmaya katılmasa da Ayık’ın el konulan mülklerinin satılmasına karar verildi.

Sandra Bullock mülkleri Haberi

Sandra Bullock mülkleri

Oscarlı oyuncu Sandra Bullock, Los Angeles'ın lüks muhiti Beverly Hills'te 2.7 milyon dolara yeni bir malikane satın aldı.

Posta'da yer alan habere göre; 57 yaşındaki oyuncunun Beverly Hills'te yeni aldığı malikane ile mülk sayısı 17'ye ulaştı. 

Sandra Bullock, aldığı evlerin birçoğunu kiraya veriyor. Bazı evlerin geceliği 15 bin dolar, bazılarının aylığı 42 bin dolara ulaşabiliyor. 

Serena Williams, Beverly Hills’teki villasını 7.5 milyon dolara satıyor!

Justin Bieber ve Hailey Bieber Beverly Park'ta 25.8 milyon dolara malikane...