29 / 03 / 2024

Şanlıurfa 11 Nisan Şehir Parkı

Şanlıurfa 11 Nisan Şehir Parkı

Şanlıurfa'nın 11 Nisan Meydanı'na yapılacak olan 'Şehir Parkı Projesi'nin temeli Bakan Faruk Çelik'in katılımı ile atıldı. Projenin Şanlıurfa'nın trafik yükünü de hafifleteceğini belirtildi.

Şanlıurfa 11 Nisan Şehir Parkı'nın temeli atıldı!

Şanlıurfa’da hayata geçirilen tamamına yakını yeşil alan olması planlanan “11 Nisan Şehir Parkı” temel atma töreni ilk fidanları sembolik olarak dikilerek gerçekleştirildi. Park 35 dönüm arazide 16 bin metre kare kullanılabilir alan üzerinde kurulacak.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkan geliyor! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek. İşte merakla beklenen proje ile ilgili detaylar...

Şanlıurfa Halfeti'ye millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Halfeti Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 8 Nisan'da yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 04.11.2021!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 04.11.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 04.11.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Şanlıurfa Milli Emlak'tan 11.1 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde yer alan 8 arsayı 11 milyon 110 bin 752 TL'ye satıyor...

TOKİ Şanlıurfa Bozova 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi bugün!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi ihalesi 13 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Aşağı Fırat 2. Merhale Projesi (Mardin Ceylanpınar Ovaları Cazibe Sulaması 2 Kısım Şebeke İkmali İşi) (E-İHALE) ihalesi 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa ünite ikmal inşaatı işi ihalesi 18 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2 Kısım Şebeke 1 Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi 18 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa'daki 2 bin konut için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 11 Şubat 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 367 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli Eyyübiye İlçesi Yenice, İkizce, ve Akçamescit Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 367 Adet Konut, 35 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa 11 Nisan Kurtuluş Camisi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 11 Nisan Kurtuluş Camisi'ni hizmete açtı.

Şanlıurfa 11 Nisan Kurtuluş Camisi açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, açılış için gün sayan 11 Nisan Kurtuluş Camisi'nde incelemeler yaptı.

TOKİ 50 bin konut Şanlıurfa Kadıkendi başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Şanlıurfa Kadıkendi başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 19 Nisan'da sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Kadıkendi başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Kadıkendi projesinde yer alan konutlar için başvurular 19 Nisan'da sona eriyor.

Şanlıurfa 11 Nisan Şehir Parkı Haberi

Şanlıurfa 11 Nisan Şehir Parkı

Temel atma törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.


Meydanın 41 dönümlük bir arazi ile şehrin kalbinde olduğunu ve bu projenin Şanlıurfa'nın trafik yükünü de hafifleteceğini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, "Biz çalışmalarımız sırasında gördük ki, merkeze yani eski Urfa'ya giden bir tek yolumuz var. Biz dedik ki,'11 Nisan bir park olsun' bunun yanında Şanlıurfa'nın trafiğini rahatlatmaya hizmet etsin. 11 Nisan'ın üç bir tarafını 35 metrelik yol haline getirdik. Bundan sonra merkeze bölünmüş otobüs yolu ile giriş yapılacak. Atatürk Bulvarı'nın bir tarafından otobüslerin, diğer taraftan ise araçların şehre girişini sağlayacağız. 11 Nisan'ın altına yaptığımız yol...