28 / 03 / 2024

Şanlıurfa Adli Tıp

Şanlıurfa Adli Tıp

Merkez Haliliye Bahçelievler Mahallesi'nde yıkım işlemi yapılan 6 katlı apartmanda meydana çökmenin ardından başlayan çalışmaların yedinci saatinde enkaz altında kalan işçiye ulaşıldı.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Adalet Bakanlığı Tıp Kurumu için 47 memur alımı ilanı yayınlandı! Personel için detay ve şartlar!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu bünyesinde istihdam edilmek üzere 47 memur alımı yapılacağı duyuruldu. Yayımlanan ilan kapsamında adaylarda aranan şartlar, kontenjan bilgisi ve başvuru süreci ile ilgili detaylı bilgi verildi.

Adli Tıp Kurumu duyurdu. İş arayanlara büyük fırsat. 221 personel alınacak

Adli Tıp Kurumu 221 personelin sözleşmeli olarak işe alınacağını duyurdu.

Adli Tıp Kurumu'na 124 sözleşmeli personel alınacak! Başvuru şartları ne?

Adli Tıp Kurumu'na 124 sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Yapılan açıklamada kimyagerden mühendise; güvenlik görevlisinden biyoloğa kadar birçok kadroda alım yapılacağı duyuruldu. Peki, başvurular nasıl yapılacak? Başvuru şartları ne? İşte tüm detaylar...

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk Kızılay, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak, ihale 13 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Şanlıurfa´da kağıt toplayan aileye kira yardımı!

Şanlıurfa Valiliği kağıt toplayıcılığı yapan 21 Suriyeli aileye  kira yardımı yapacak. 

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa'da bir binanın belediyenin hizmet binasına dönüştürülmesi mecliste!

Şanlıurfa ili Eyyübiye ilçesinde hasta yakınları misafirhanesi olarak kurulacağı söylenen bir binanın belediyenin hizmet binasına dönüştürülmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili Karaköprü ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

Şanlıurfa Adli Tıp Haberi

Şanlıurfa Adli Tıp

AFAD ekiplerinin yoğun çalışması sonucu işçi Mehmet Almas (26), beton yığınlarının arasından çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği işçinin hayatını kaybettiği belirlendi. 

Almas'ın cenazesi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından itfaiye merpeniyle bulunduğu yerden alınarak aşağıya indirildi. Cenaze, daha sonra otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

AFAD ve itfaiye ekipleri arama kurtarma çalışmalarını sonlandırdı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor


Gap...