26 / 04 / 2024

Şanlıurfa İzzettin Küçük

Şanlıurfa İzzettin Küçük

Şanlıurfa'da sağlık yatırımları masaya yatırıldı. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa' da yapılan sağlık yatırımları ve de Eyyübiye Devlet Hastanesi hakkında geniş kapsamlı bir toplantı düzenledi.

Şanlıurfalılara müjdeli haber geldi! Şanlıurfa'da köy konutları mart ayında teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde depremzedeler için yapılan konutların mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

Şanlıurfa Kızılkoyun'da kamulaştırma tamam!

Şanlıurfa'da Kızılkoyun Mağarları'nın gün yüzüne çıkarılması amacıyla bölgede hayata geçirilen yıkım çalışmalarında sona gelindi. Bölgede kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa Millet Kıraathanesi açıldı!

Çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, halkın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak projelerinden olan Millet Kıraathanesi’ni hizmete açtı.

Şanlıurfa Millet Kıraathanesi açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, halkın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak projeler arasında yer alan Millet Kıraathanesi’ni hizmete açıyor.

Şanlıurfa Karakoyun Köprülü Kavşağı için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karakoyun Köprülü Kavşak projesi için yıkımlar başladı.

Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Her İlçeye Kültür Merkezi' projeleri hayat bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Şanlıurfa Balık ve Manav Hali inşaatında sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ‘Balık ve Manav Hali’ndeki çalışmalarda sona gelindi.

Şanlıurfa'ya 3 milyon TL'lik yatırım talebi geldi!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cazibe Merkezleri Programı kapsamında Şanlıurfa’da kısa sürede 3 Milyar TL’lik yatırım talebi geldiğini söyledi.

Şanlıurfa'daki asırlık konak otel oldu!

Şanlıurfa'nın "sakin şehir" unvanlı Halfeti ilçesinde yaşayan avukat Emine Canan Onur, bölge turizmine katkı sağlamak amacıyla satın aldığı asırlık konağı otele dönüştürdü.

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisinin yapımı hızla sürerken, Büyükşehir Belediyesi merkez ilçelerden atık nakli için tesise kadar toplamda 25 bin metrelik hat çekmeyi planlanıyor.

Şanlıurfa'nın köprülü kavşakları asfaltlanıyor!

Şanlıurfa'nın trafik yoğunluğunu en asgariye düşürmek için Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda 2 adet köprülü kavşağın yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına başladı.

Şanlıurfa Belediyesi'nden satılık 8 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı; 8 adet gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Şanlıurfa'daki arazilerin fiyatları 5 milyon 596 bin TL'den başlıyor.

Şanlıurfa İzzettin Küçük Haberi

Şanlıurfa İzzettin Küçük

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali İzzettin Küçük başkanlığında; İl Sağlık Müdür Erdoğan Duran, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Cahit Ekmen, Halk Sağlığı Müdürü Osman Koyuncu, DSİ 15. Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Şadan Sever, Şuski Genel Müdürü Ferit Dağdeviren, Aksagaz, DEDAŞ ve TOKİ yetkilileriyle birlikte Eyyübiye Hastanesi inşaatı yüklenici firma temsilcileri de katıldı. 

Yapılan toplantıda Şanlıurfa'da devam eden sağlık yatırımları görüşülürken, toplantının ana maddesini 400 yataklı Eyyübiye Devlet Hastanesi ve 50 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatı oluşturdu. Toplantıda devlet hastanesi inşaatında yüzde 51, ağız ve diş sağlığı merkezinde ise yüzde 87 oranında fiziki gerçekleşmenin sağlandığı belirtilirken; her iki yatırım için de ihtiyaç duyulan elektrik, doğalgaz ve kanalizasyon alt yapı çalışmaları değerlendirildi. 

İnşaatla ilgili yürütülen alt yapı ve enerji iletim...