26 / 04 / 2024

Şanlıurfa Kızılkoyun 2 etap

Şanlıurfa Kızılkoyun 2 etap

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

6 Şubat depremlerinden sonra Şanlıurfa'dan korkutan rakam! Tam 6 bin 736 bina yıkıldı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, ağır hasarlı 7 bin 829 bağımsız bölümden 6 bin 736'sının yıkımı yapıldı.

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

Şanlıurfa'da 2 adet arsa satışa çıkıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Turkuaz Hizmet A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Yenice Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Eyyübiye'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi... 

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 konut ve 23 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Şanlıurfa'da 3 taksitle 2 gayrimenkul satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü ve Haliliye'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte o ihale ilanı...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! O ilçede 5 adet arsa satıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Büyükalanlı'da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 21 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Birecik'te 10.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Birecik İcra Dairesi, Şanlıurfa ili, Birecik ilçesinde yer alan 2 gayrimenkulü 10 milyon 734 bin 572 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa'da 98.2 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan 10 adet arsayı 98 milyon 176 bin 506 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Belediyesi'nden satılık 50 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Şanlıurfa ilinde yer alan 50 taşınmaz satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 2 Eylül ve 9 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Türk Kızılay, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak, ihale 13 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa Kızılkoyun 2 etap Haberi

Şanlıurfa Kızılkoyun 2 etap

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün bir an önce hayata geçirmeyi istediği Şanlıurfa’nın tarihi dokusunun gün yüzüne çıkarılması konusunda çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Kızılkoyun Mağaralarını gün yüzüne çıkarmak amacıyla bölgede 2. Etap yıkım çalışmaları için ilk kazma vuruldu. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; alanda incelemeler gerçekleştirerek yıkım çalışmalarına başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Tarihimizi ortaya çıkaran önemli adımlardan birini daha atarak Şanlıurfa’yı güzelleştirmenin kıvancını yaşıyoruz’’ diye konuştu.

Başkan Beyazgül, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ”Şanlıurfa, bu çalışmalarla bir başka güzel oluyor. Tarihi güzelliklerini tarihi dokusunu ortaya çıkarıyoruz. Yıkılan bu alanlar halkımıza açılacak. Hemen alt kısım Şanlıurfa’nın asma bahçelerin, güllerinin, çiçeklerinin olduğu gülistanlık bire dönüştürülecek. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Hamarat Eller Çarşısını yıkarak yeşil alana dönüştürdük. Kızılkoyun...