26 / 04 / 2024

şanlıurfa riskli bina yıkımları

şanlıurfa riskli bina yıkımları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde riskli ve metruk binaların yıkım işlemlerine aralıksız devam ediyor. 

6 Şubat depremlerinden sonra Şanlıurfa'dan korkutan rakam! Tam 6 bin 736 bina yıkıldı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, ağır hasarlı 7 bin 829 bağımsız bölümden 6 bin 736'sının yıkımı yapıldı.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da riskli binalar ortadan kaldırılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde riskli ve metruk binaların yıkım işlemlerine aralıksız devam ediyor. 

Şanlıurfa Siverek'te 3 katlı bina görenleri şaşırtıyor!

Şanlıurfa Siverek'te 3 katlı ince bina görenlerde şaşkınlık yaratıyor. Selahattin Gül'e ait bina farkıyla dikkat çekiyor.

FETÖ'nün Şanlıurfa'daki dershanesi bilim merkezi oldu!

Şanlıurfa'da, FETÖ'nün daha önce dershane olarak kullandığı bina, tadilatın ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bilim merkezi olarak faaliyete açıldı.

Şanlıurfa Bamyasuyu - Eski Hal Pazarı'nın yeni yolu için 4 bina yıkılacak!

Şanlıurfa Bamyasuyu Eski Hal Pazarı güzergâhında 35 metrelik yeni bir yol yapılmasının önünü açmak için Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı tarafından kamulaştırma işlemleri tamamlanan 4 binanın yıkım işlemi başladı.

Şanlıurfa'da 1 milyon TL'ye satılık bina!

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yusuf Paşa Mahallesi'nde yer alan binanın toplam bedeli 1 milyon TL olarak belirlendi. Binanın satışı Şanlıurfa 4.icra Dairesi tarafından yapılacak.

Şanlıurfa Haliliye'deki Sırrın ve Karaköprü Mahalleleri riskli alan ilan edildi!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Sırrın ve Karaköprü Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan alanın kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesine Bakanlar Kurulu ’nca karar verildi...

Şanlıurfa Haliliye'deki Yenişehir Mahallesi riskli alan ilan edildi!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Yenişehir Mahallesi sınırları içerisinde bulunan alanın kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yazısı üzerine Bakanlar Kurulu’nca karar verildi...

Şanlıurfa 'da satılık kargir bina ve arsa: 12 milyon 829 bin liraya!

Şanlıurfa İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Bamyasuyu 'nda yer alan kargir bina ve arsayı 7 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

Şanlıurfa Siverek'te 3 mahalle riskli ilan edildi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi sınırlarında yer alan Haliliye Mahallesi, Selimpınar ve Yenişehir mahallerinin yeniden dönüştürülmesine karar verildi. İşte Şanlıurfa kentsel dönüşüm kapsamında risli ilan edilen sınırlar...

şanlıurfa riskli bina yıkımları Haberi

şanlıurfa riskli bina yıkımları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Yapı Kontrol Müdürlüğü, yürüttüğü saha çalışmaları ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda riskli ve metruk yapı tespit çalışmalarını devam ettiriyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; çalışmalar kapsamında son 3 ayda 6 riskli bina, 15 metruk yapımının yıkımını gerçekleştirildi.Belediye tarafından yapılan açıklamada vatandaşların riskli ve metruk yapılarla ilgili bizzat yapacakları müracaatların ardından çalışmaların yürütüleceği ifade edildi.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum...