28 / 03 / 2024

şanlıurfa yatırımları 2017

şanlıurfa yatırımları 2017

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bozova ilçesinde yaptığı alt yapı ve üst yapının yanında atık su ve içme suyu tesisleri ile ilçede çalışmalarını sürdürüyor.

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Türkiye yatırımları 2017'de 950 milyar liraya yaklaştı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Ankara Sanayi Odasının (ASO) Kasım ayı meclis toplantısına katıldı. Elvan, toplantıda Türkiye'nin yatırımlarını değerlendirdi.

Reklam yatırımları inşaat ile büyüyor!

2017'nin ilk yarısında reklam yatırımlarının sırasıyla inşaat, finans ve perakende sektörlerinin itici gücüyle büyüdüğü görülüyor.

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi M. Abdalla M. Mohamed tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim 2017'de kuruldu.

İnşaat yatırımları hız kesmiyor!

Türkiye istatistik Kurumu (TÜlK) 2017’nin ikinci çeyrek dönemine ilişkin milli gelir verilerine göre ikinci çeyrekteki büyümenin büyük ölçüde inşaat yatırımlarından kaynaklandığı görülüyor.

Mersin Tarsus Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Mersin Tarsus Belediyesi 2017 yılı Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu.

Babacan Holding yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Babacan Holding, faaliyet gösterdiği enerji, lojistik ve turizm alanlarında da yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2017 yılında 1.8 milyar liralık yatırım hedeflediğini açıklayan Babacan Holding; yılın ilk yarısında hedeflerinin yüzde 50’lik kısmını hayata geçirdi.

Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Dolunay Yurt Yatırımları Yayıncılık Ve Turizm Anonim Şirketi Ergün Ür tarafından 50 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

şanlıurfa yatırımları 2017 Haberi

şanlıurfa yatırımları 2017


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bozova ilçesinde yaptığı alt yapı ve üst yapının yanında atık su ve içme suyu tesisleri ile ilçede çalışmalarını sürdürüyor.


Büyükşehir Belediyesi  'Prestij Cadde Uygulaması' kapsamında Bozova’da altyapı hizmetlerini tamamladığı Atatürk Caddesi ve Mezarlık Yolunda asfaltlama çalışması yaptı.


5 ilçede 'Prestij Caddesi Uygulaması'nı çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Bozova'da ise ŞUSKİ, DEDAŞ, Telekom, AYKOME ve diğer ilçe kurum ve kuruluşlarla koordineli bir çalışma yürüterek altyapı hizmetlerinin tamamlandığı cadde ve bulvarlarda asfalt serim işini tamamladı.


Bozova'da da alt yapı çalışmalarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ genel Müdürlüğü, yapımını tamamladığı Bozova Atık Su Arıtma Tesisinin kolektör bağlantılarını sürdürerek test aşamalarına başladı.


İlçenin  üst kotlarında yer alan tüm hanelerin içme suyu sorununa  yeni çekilen hatlarla çözüm üreten Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yıllardır yaşadığı su sorununa çözüm...