27 / 04 / 2024

Şanlıurfa yol yatırımları

Şanlıurfa yol yatırımları

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa'nın yolları yenileniyor!

Şehir merkezi ve ilçelerde yeni yollar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda deforme olan yollarda da yeni asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Şanlıurfa'nın yol ağı genişliyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde yaşanan trafik yoğunluğunu en aza indirmek amacıyla yatırımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, şehrin yol ağını da genişletiyor.

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunu yeni yatırımlarla çözüldü!

Şanlıurfa'ya kazandırdığı köprülü kavşaklar, bulvarlar ve yeni yollarla ulaşım sorunlarına net çözümler üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi'ne yeni yol!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Yeni Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

2017 Şanlıurfa'da yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa merkez'de hem çevre yolların yapımı hem de yeni imar alanlarındaki yollarını dağları yararak açtıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'nın gelişimi için dağları yarıyoruz" dedi.

Şanlıurfa'nın 13 ilçesine yol yatırımı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kent merkezinin yanında kırsaldaki çalışmaların Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı olarak toplam 13 ilçemizdeki çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Şanlıurfa'nın yol sorunlarına neşter!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bir yandan yeni bulvar, yollar ve kavşaklarla şehir içi ulaşıma çözümler üretirken, kırsalda ise yerleşim birimleri arasındaki yol sorunlarına neşter olmaya devam ediyor.

Şanlıurfa Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’ne yeni yol!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapımında sona yaklaşılan Oto Galericiler ve Mermerciler Sitesi’nde yol yapım çalışmaları başlattı.

Şanlıurfa Konuklu'nun yol sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, rotasını son olarak ulaşım sıkıntısının yaşandığı Konuklu'ya çevirdi. Bölgede çalışma başlatan ekipler, mahalledeki ana yolu sil baştan revize ediyor.

Şanlıurfa yeni bulvarlarla nefes alacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehir içi trafiğinde yaşanan yoğunluğu en asgari düzeye indirgeyebilmek için yeni bulvarlar, köprülü kavşaklar ve alternatif yollarla planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşak projeleri tamamlanıyor!

Şanlıurfa- Diyarbakır yolu güzergahında yapımına devam edilen köprülü kavşaklarda incelemelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Nihat Çiftçi, "Çalışmalarımız sona yaklaşıldı, vatandaşlarımızdan az daha sabır bekliyoruz" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir'den bin 600 kilometre yol!

Şanlıurfa'da genelinde yüklenici firma araçlarının yanı sıra kendi araç parkı ve imkânlarıyla kırsal yolların iyileştirilmesi için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yıl sonuna kadar toplamda bin 600 kilometrelik yolu sathi asfaltla buluşturmayı hedefliyor.

Şanlıurfa'nın 5 ilçesindeki prestij cadde uygulaması tamamlandı!

Vatandaşlara daha kaliteli ve yaşanabilir bir kent oluşturabilmek için ilçelerde “Prestij Caddesi Uygulaması” başlatan Büyükşehir Belediyesi, Birecik, Haliliye, Hilvan, Siverek ve Viranşehir’de çalışmalarını tamamladı.

Şanlıurfa'nın çehresi yatırımlarla değişiyor!

Şanlıurfa'nın trafik yoğunluğunu asgariye indirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde yeni yollar açarak yeni ulaşım ağı projelerini bir bir hayata geçiriyor.

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Şanlıurfa Çinli yatırımcılar için hazır!

2007'de Şanlıurfa Milletvekili seçilen A.Emin Önen, Şanlıurfa'yı Çinli yatırımcılara tanıtıyor. Bölgenin yatırım potansiyelleri Çince kitapçıkları haline getirilerek, öneriler yapıldı. 

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Suriyeli işadamlarından Şanlıurfa'ya 40 milyon dolarlık yatırım!

Suriyeli işadamları, Şanlıurfa´da yatırım atağına geçti. Bölgede 40 milyon dolara 'Silver Nano Particles' teknolojisiyle organik gübre üretim tesisi kuruldu.

Şanlıurfa Viranşehir yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa'nın 13 ilçesine yeni bulvar!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentin 13 ilçesinde yeni cadde ve bulvarlar açıyor.

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Şanlıurfa yol yatırımları Haberi

Şanlıurfa yol yatırımları


Kırsal mahallelerde daha yaşanılabilir koşulları oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri tüm ilçe kırsallarından mevsim şartlarına bağlı olarak  çalışmalarını sürdürüyor.


Viranşehir kırsalında Tanyeli, Derince, Sayoba, Yüceler, Ulaklı, Alakonak, Kolağası, Büyük bardakçı, Binekli, Tomurcuk, Topuzgöl, Yolalan, Toklu, Kadıköy, Ballıca, Terzi, Defterdar, Kurumgazel, Başaran, Aslanbaba, Ziyaret yolu, Yuvalıca, Bahtiyar, Kurtulmuş, Sulutepe, Güleryüz, Çamurlu, Eyyübnebi, Binekli, Fareli, Karataş köyü, Alakonak, Ulaklı, Yüceler, Sayoba, Derince, Tanyeli, Karakuzu, Mehmetçik, Taşkaya, Bozca, Ekincik, Dedeköy, Kemberli, Talihli, Yazgüneşi, Gürpınar, Yıldız, Sakalar, Tunçbilek Mezra mahallelerinde stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmaları devam ediyor.


Bu kapsamda Viranşehir  ilçesindeki kırsal mahallelerde toplam 1 ve 2. Kat sathi asfalt kaplama 96,3 km, Beton yol 16,00 km,...