28 / 03 / 2024

Şanlıurfaya kaç turist geldi

Şanlıurfaya kaç turist geldi

İnanç ve kültür turizminin önemli merkezlerinden Şanlıurfa'nın, çözüm sürecinin ardından bölgede hakim olan huzur ve güven ortamına bağlı olarak "bacasız sanayi" olarak nitelendirilen turizmde aldığı payın artması bekleniyor.

Gelibolu Yarımadası'ndaki kaçak yapılara uydudan sıkı takip!

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Gelibolu Yarımadası'nda kültürel mirası tehdit eden kaçak yapıları, uydu ve insansız hava araçlarıyla (İHA) anlık takip ediyor ve yasal süreçleri uyguluyor.

Şanlıurfa Halfeti'de 6 adet arsa satılıyor! 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Şanlıurfa Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi, Bitek Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Halfeti'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar? İşte o ihale ile ilgili merak edilenler...

TOKİ Şanlıurfa projesi için beklenen tarih geldi! 409 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Şanlıurfa TOKİ projesinde 409 konut yer alıyor.

Dolar yıl sonunda bu kadar olacak! 1 dolar kaç TL? Euro ve sterlin ne kadar? 4 Temmuz 2023 Salı!

4 Temmuz 2023 Salı gününde dolar, euro ve sterlin döviz kurları sabit kalarak yatay bir seyir izliyor. Günlük olarak güncellenen bu fiyatlar sürekli olarak sorgulanıyor. Peki dolar anlık olarak ne kadar? Euro kaç TL? İşte döviz kurlarında son durum...

O ilde yüzde 40 peşin, kalanı 3 taksit fırsatıyla 3 arsa satılıyor! Arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın! 

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa ili, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı yüzde 40 peşin, kalanı 3 taksit imkanıyla satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar? 

Şanlıurfa'da 25 adet imarlı arsa satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa ili, Karaköprü ilçesi, Kızlar ilçesinde yer alan 24 adet imarlı arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların fiyatları kaç lira? 

Şanlıurfa'da 8 adet konut imarlı arsa satılıyor! 400 bin TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın!

Şanlıurfa ili Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi, Bitek Mahallesi'nde yer alan 8 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Halfeti'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

4 Ocak altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

Altın fiyatları son günlerde yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altın fiyatları döviz kurundaki gelişmelerden ve ons altın fiyatından etkilenerek anlık olarak yükselip düşmekte. Peki 4 Ocak 2023 altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları bugün kaç lira?

TOKİ'den Şanlıurfalılara büyük müjde! 603 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da inşa edeceği 603 yeni konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Şanlıurfa projesinde son dakika müjdesi! 441 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da hayata geçireceği projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 441 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Şanlıurfa'nın o ilçesine 1.453 konutluk 3 yeni proje! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

81 ilde 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 1.453 konutluk 3 yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'nın o ilçesine 441 konutluk yeni proje! Sakın kaçırmayın!

81 ilde 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 441 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfaya kaç turist geldi Haberi

Şanlıurfaya kaç turist geldi


İnanç ve kültür turizminin önemli merkezlerinden Şanlıurfa'nın, çözüm sürecinin ardından bölgede hakim olan huzur ve güven ortamına bağlı olarak "bacasız sanayi" olarak nitelendirilen turizmde aldığı payın artması bekleniyor.


Yıllardır yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Şanlıurfa, Güneydoğu Anadolu Projesi ile (GAP) her anlamda gelişme gösteriyor.


"GAP'ın başkenti" olarak nitelendirilen kentte, özellikle çözüm sürecinin ardından hakim olan huzur ve güven ortamı sayesinde turizm hareketliliği her geçen gün artıyor.


Kentte en fazla ilgiyi Hz. İbrahim'in doğduğu ve dönemin hükümdarı Nemrut tarafından ateşe atıldığı yer olarak rivayet edilen Balıklıgöl Yerleşkesi görüyor. 


Dünyanın en eski tapınak merkezi olarak kabul edilen ve geçmişi 12 bin 500 yıl öncesine dayanan Göbeklitepe kazı alanı özellikle yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.


Konik kubbeli evleri ve farklı mimarisiyle Harran ilçesi turistlerin uğrak noktalarının başında...