18 / 04 / 2024

şantiye şefi iş başvurusu

şantiye şefi iş başvurusu

Şenyuva Alüminyum ve Cephe Sistemleri şantiye şefi ve projelendirme sorumlusu arıyor. İnşaat mühendisi, mimar ve tekniker özelliklerini arayan Şenyuva Alüminyum şirketinin işe alırken dikkat edeceği özellikler;

Şantiye şeflerinin iş yükümlülüklerine yeni düzenleme! 75 yaşını dolduran şantiye şefliği yapamayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın yaptığı yeni düzenleme ile beraber şantiye şeflerinin iş yükümlülükleri belirlendi. Peki yeni yönetmelikle neler değişti? İşte konu ile ilgili detaylar...

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Yapı denetiminde yaş sınırı değişti! 75 yaşını dolduran şantiye şefi olamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yönetmeliğine göre, 2024 yılı itibarıyla 75 yaşını dolduran teknik personel, şantiye şefi olamayacak.

Hatay'da depremde 30 kişinin hayatını kaybettiği binanın şantiye şefi tutuklandı: 'Binanın malzemesi kalitesiz'

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması sonucu 30 kişinin yaşamını yitirdiği Hatay'daki 7 katlı Koray Apartmanı'nın şantiye şefi tutuklandı. İşte detaylar...

Avcılar'da beton kalitesi tartışması: Şantiye şefi öldürüldü!

Avcılar’da Üniversite Mahallesi’nde bir inşaatta, beton kalitesini beğenmeyen şantiye şefi, beton firmasının görevlisi tarafından öldürüldü. Olay Çarşamba günü akşam saatlerinde meydana geldi.

Karaca Mikser Muftak Şefi 1600 Watt ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Karaca 14 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfak şefi ihtiyacı olanlar sizin için Karaca Multicast Chef Döküm Stand Mikser Muftak Şefi'n ne kadara satıldığını ve özelliklerini araştırdık. Bakın mutfak şefi ne kadara satılıyor? 

Gaziantep'te inşaat sektörüne indirim geldi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, inşaat sektörüne ilişkin alınan bazı ücretlerde indirim yapılmasına karar verildi. İmar raporu harcı ile GASKİ şantiye aboneliği için belediyeye ödenen ücretlerde yüzde 50, hafriyat giderlerinde ise yüzde 20 indirim yapılacak.

Şantiye Şefliği Hakkında Yönetmelik'te değişiklik yapılması talebi!

Şantiye Şefliği Hakkında Yönetmelik'te değişiklik yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Müteahhit kavgasının kurbanı site sakinleri oldu!

Fikirtepe’deki konut projesinde iki müteahhit anlaşmazlığa düşünce olan site sakinlerine oldu. İskânsız sitede şantiye elektriği kullanılınca fatura krizi yaşıyor. Daire içi elektriğine 180 TL ödenirken, ortak alan elektriği için 275 TL talep ediliyor. 

Şantiye şefi aynı anda en fazla 5 ayrı yapım işini üstlenebilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan Şantiye Şefleri Hakkında Yönetmelik kapsamında şantiye şefi, görev yaptığı ilin dışında başka bir ilde görev alamayacak, aynı anda en fazla 5 ayrı yapım işinin şantiye şefliğini üstlenebilecek.

Adana’da 3 köprü için şantiye kuruldu!

Adana’da Cevat Yurdagül Bulvarını Yüreğir’e bağlayan köprü, Koza Bulvarını Seyhan’a bağlayan köprü, Misis Köprüsünün aşağısına olmak üzere üç farklı köprünün inşaatı için şantiye kuruldu.

Taşköprü’de 310 konutluk TOKİ projesi için şantiye kuruldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Kastamonu Taşköprü'de hayata geçirilen 310 konutluk proje için şantiye kuruldu. 

Mersin Erdemli’ye yeni adliye binası!

AK Parti Erdemli ilçe Başkanı Mehmet Topçu, yeni adliye sarayı inşaatında incelemelerde bulunarak şantiye şefi inşaat mühendisi Hasan Çetingöz'den bilgi aldı..

şantiye şefi iş başvurusu Haberi

şantiye şefi iş başvurusu

Alüminyum giydirme cephe ve doğrama sistemleri Şantiye uygulamalarında deneyimli ve referans sahibi,

Cad, Ofis programlarını ve ölçümleme aletlerini kullanabilen,

Tercihen Avrupa Yakası Esenyurt yakınlarında ikamet eden, B sınıf ehliyet sahibi, 

Tercihen C sınıfı iş güvenliği uzmanlık sertifikası,

100 mt üzeri bina cephelerinde Şantiye sorumluluğu tecrübesi ve referansına sahip olması...