19 / 04 / 2024

şantiye şefliği iş ilanları

şantiye şefliği iş ilanları

Yeni mağazaların açılması sürecinde şantiye uygulamalarında aktif rol alacak, mevcut mağazaların fiziksel tadilatları ve dekoratif olarak yeniden düzenlenmesiyle ilgili ince yapı işlerini yürütecek elemanlar aranıyor.

Marmaris Yapı mimar, inşaat mühendisi ve şantiye şefi arıyor!

Marmaris Yapı firmasında görevlendirilmek üzere mimar, inşaat mühendisi, tekniker, şantiye şefi arıyor. Marmaris Yapı iş ilanı için CV yollayabileceğiniz iletişim adresi ve faks numarası haberin detayında yer alıyor...

Atlı İnşaat mimar ve inşaat mühendisi arıyor!

Atlı İnşaat firması İstanbul Avrupa yakasında yürüttüğü Beylikdüzü Spor Kompleksi inşaatı işinde Şantiye Şefliği ve Proje Müdürlüğü görevini üstlenebilecek tecrübeli inşaat mühendisi ve mimar arıyor...

Niğbaş Beton şantiye şefi arıyor!

Işıklar Holding'in bünyesindeki Niğbaş bünyesinde görevlendirilmek üzere şantiye şefi arıyor...

Mono Mimarlık İnşaat şantiye şefi arıyor!

Mono Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ. bünyesinde görevlendirilmek üzere şantiye şefi arıyor...

Ertaş Ulusoy İnşaat şantiye şefi arıyor!

Ertaş Ulusoy İnşaat, Gebze'de çalışmaları başlayan konut projesi için şantiye şefi arıyor...

Kocamanlar Alüminyum şantiye şefi arıyor!

Kocamanlar Alüminyum giydirme cephe be doğrama sektöründe hizmet veren şirketleri için inşaat, mimarlık ya da makine bölümlerinden mezun olan eleman arıyor...

Şantiye şeflerinin iş yükümlülüklerine yeni düzenleme! 75 yaşını dolduran şantiye şefliği yapamayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın yaptığı yeni düzenleme ile beraber şantiye şeflerinin iş yükümlülükleri belirlendi. Peki yeni yönetmelikle neler değişti? İşte konu ile ilgili detaylar...

Milli Emlak'tan Konya'da yüzde 20 indirimle 5 gayrimenkul!

Akören Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Konya'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 22 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Trabzon Of'ta kiralık 2 arazi! 

Of Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Trabzon Of Darılı'da yer alan iki adet araziyi kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan bu ilde taksitle satılık arazi!

Kurtalan Milli Emlak Şefliği, Siirt Kurtalan'da yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazinin satış ihalesi 18 Aralık'ta yapılacak.

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Milli Emlak Şefliği o ilde 8 taksit ve yüzde 10 indirimle 2 arsa ve bir arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 8 taksit ve yüzde 10 indirimle 2 arsa ve bir arazi satacak. İlgili taşınmazların fiyatları açıklandı.

Konya'da yüzde 25 peşinat ve yüzde 20 indirimle satılık 8 arsa! 

Altınekin Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Konya Altınekin'de yer alan sekiz adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların yüz ölçümleri 684,25 metrekare ile 11 bin 859 metrekare arasında değişiyor. 

Milli Emlak'tan yüzde 20 indirim ve taksitle 96 bin 400 metrekare arazi!

Yeşilova Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Burdur Yeşilova'daki araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi için yüzde 20 indirim imkanının yanı sıra taksit imkanı da sağlanıyor.

Milli Emlak Şefliği, o ilde 8 taksit ve yüzde 20 indirim fırsatıyla 3 arazi satılacak!

Bayburt ili, Aydıntepe ilçesinde yer alan 3 adet arazinin satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüyle satılacak araziler için 13 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Milli Emlak'tan Yalova'da yüzde 20 indirimle 4 kat imarlı arsa!

Çiftlikköy Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 19 Aralık 2023 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.

Milli Emlak'tan İzmir'de yüzde 20 indirimle satılık arsa!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir Tire'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Aksaray'da yüzde 20 indirimle satılık 7 arsa!

Ortaköy Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Aksaray'da yer alan 8 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak, Amasya’da yüzde 20 indirimle 16 arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 16 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin bedellerinin peşin ödenmesi durumunda yüzde 20 indirim yapılacağı açıklandı.

şantiye şefliği iş ilanları Haberi

şantiye şefliği iş ilanları

Adaylarda aranan özellikler;

-Üniversitelerin iç mimarlık, inşaat mühendisliği veya meslek yüksek okullarından inşaat teknikerliği bölümlerinden mezun.

-İnce yapı ve şantiye uygulamaları konusunda en az 3 yıl deneyimli.

-Ahşap,Akrilik,metal,boya ve diğer dekorasyon malzemeleri hakkında üstün bilgi birikimine sahip.

-Seyehat engeli olmayan ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayan,oto ehliyetli

-Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmaları gerekmektedir.


Başvuru için;

Mail adresi: [email protected]

Telefon: 444 7...