25 / 04 / 2024

Sapanca Mesken teslimleri ne zaman

Sapanca Mesken teslimleri ne zaman

Siyo İnşaatı kurarak sektöre yatırım yapmaya başlayan Sinan Yörük, Yörsan markasını Türkiye’ye kazandıran, Yörük ailesinin yeni kuşak temsilcilerinden..Firmanın ilk projesi Sapanca Mesken..

Mesa Çubuklu 28 teslimleri ne zaman?

Mesa Çubuklu 28 projesi iki katlı 6 blok olarak Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından İstanbul Beykoz'da inşa ediliyor. Peki Mesa Çubuklu 28 teslimleri ne zaman?

Mesa Gökada konut teslimleri!

Mesa Gökada projesi 11 bin 669 bin metrekare alan üzerine Mesa Mesken A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Mesa Gökada konut teslimleri ne zaman?

Koz Mesa Kozyatağı teslimleri ne zaman?

Mesa Mesken A.Ş. tarafından hayata geçirilen Koz Mesa Konutları tek blok olarak inşa ediliyor. Koz Mesa Kozyatağı teslimleri ne zaman?

Park Mozaik teslimleri ne zaman?

Ankara Çankaya'da inşa edilen Park Mozaik projesi Tepe -Mesa Mesken Ortaklığı imzası taşıyor. Peki, Park Mozaik teslimleri ne zaman?

Mesa Mesken Park Mozaik projesinin teslimleri Aralık 2016'da!

Ankara Yaşamkent'te yükselen Park Mozaik projesi Tepe-Mesa Mesken İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor.800 nilyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen projenin teslimlerinin Aralık 2016'da yapılması planlanıyor.

Üsküdar Mesa Mesken Konutları teslimleri Temmuz 2015'te!

Üsküdar'da Mesa Mesken tarafından inşa edilen Çamlıca Mesa projesinde daire alanları 235 metrekare ile 950 metrekare arasında değişiyor. Projede daire teslimlerinin Temmuz 2015'te gerçekleşmesi öngörülüyor.

Siyo İnşaat'ın ilk projesi Sapanca Mesken!

Siyo İnşaatı kurarak sektöre yatırım yapmaya başlayan Sinan Yörük, Yörsan markasını Türkiye’ye kazandıran, Yörük ailesinin yeni kuşak temsilcilerinden..Firmanın ilk projesi Sapanca Mesken..

Metehan Konakları teslim tarihi!

Metehan Konakları teslim tarihi bilgileri kapsamında projelerin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor, banka kredisiyle konut sahibi olunabilen Metehan Konakları Sapanca Göl Evleri 'nin karşısında yer alıyor...

Emekliler için emlak vergisi mesken indirimi dilekçesi!

Emlak vergisinden muaf olan emekliler için emlak vergisi mesken indirimi dilekçesi haberimizde yer alıyor. Muafiyetten faydalanabilen emeklilerin söz konusu dilekçeyi bağlı olunan belediyeye vermeleri gerekiyor...

Sapanca Metehan Konakları!

Sapanca Metehan Konakları 38 villadan meydana geliyor, 3 oda 1 salon villaların yer aldığı projenin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor, Metehan Konakları 'nda müstakil ve ikiz villalar bulunuyor...

Arap Yatırımcılar Sapanca'yı tercih ediyor!

Sapanca'da 20 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Kamışoğlu İnşaat özellikle Körfez ülkelerinde yaşayanlar için yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor. Firmanın Sapanca'da bir çok projesi bulunuyor...

Vadi İstanbul ev teslimleri!

Vadi İstanbul ev teslimleri 'nin 2014 ve 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks konut tiplerinin yer aldığı projede satış süreci devam ediyor...

Mesa Mesken Kartall Mesa örnek daire!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş.'nin imzasını taşıyan Mesa Mesken Kartall Mesa örnek daire görüntüleri incelemek isteyenler için haberimizde yayınlanıyor...

Sapanca Mesken teslimleri ne zaman Haberi

Sapanca Mesken teslimleri ne zaman

Siyo İnşaatı kurarak sektöre yatırım yapmaya başlayan Sinan Yörük, Yörsan markasını Türkiye’ye kazandıran, Yörük ailesinin yeni kuşak temsilcilerinden. Gözde projelerin merkezi olacağız hedefi ile sektöre adım atan ve ilk projesi Sapanca Mesken ile bu hedefi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayan Sinan Yörük, Siyo inşaatın doğa ile iç içe, yaşam kalitesine katkı sağlayan ve her yönü ile örnek gösterilecek projelere imza atmaya devam edeceğini söyledi.


Yörük ailesinin uzun yıllara dayanan ticari tecrübesinin ışığında faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade eden Sinan Yörük, sektörümüz ile ilgili çıkan tüm gelişmeleri yakından takip ediyor ve iş yapış süreçlerimize entegre ediyoruz. Alanında uzman profesyonel kadromuz ile projelerimizi devamlı geliştiriyoruz dedi. 


Sapanca Mesken Projesi ile standart ve beklentileri karşılamanın üzerinde bir iş çıkartan Siyo İnşaat yeni projeler için de hazırlıklarını sürdürüyor. 


Mimarisi ve...