28 / 03 / 2024

Siyo İnşaat'ın ilk projesi Sapanca Mesken!

Siyo İnşaat'ın ilk projesi Sapanca Mesken!

Siyo İnşaatı kurarak sektöre yatırım yapmaya başlayan Sinan Yörük, Yörsan markasını Türkiye’ye kazandıran, Yörük ailesinin yeni kuşak temsilcilerinden..Firmanın ilk projesi Sapanca Mesken..



Siyo İnşaatı kurarak sektöre yatırım yapmaya başlayan Sinan Yörük, Yörsan markasını Türkiye’ye kazandıran, Yörük ailesinin yeni kuşak temsilcilerinden. Gözde projelerin merkezi olacağız hedefi ile sektöre adım atan ve ilk projesi Sapanca Mesken ile bu hedefi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayan Sinan Yörük, Siyo inşaatın doğa ile iç içe, yaşam kalitesine katkı sağlayan ve her yönü ile örnek gösterilecek projelere imza atmaya devam edeceğini söyledi.


Yörük ailesinin uzun yıllara dayanan ticari tecrübesinin ışığında faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade eden Sinan Yörük, sektörümüz ile ilgili çıkan tüm gelişmeleri yakından takip ediyor ve iş yapış süreçlerimize entegre ediyoruz. Alanında uzman profesyonel kadromuz ile projelerimizi devamlı geliştiriyoruz dedi. 


Sapanca Mesken Projesi ile standart ve beklentileri karşılamanın üzerinde bir iş çıkartan Siyo İnşaat yeni projeler için de hazırlıklarını sürdürüyor. 


Mimarisi ve iyi planlanan yaşam alanları ile beş beşlik bir yaşamın kapılarını açacak olan Sapanca Mesken Projesi butik özellikleri ile ilgiyi üzerine çekiyor. Proje hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Sinan YÖRÜK ile söyleyişi yaptık.


SİNAN BEY, SAPANCA’DA PROJE FİKRİ NASIL OLUŞTU?

Son dönemlerde yaşam kalitesini arttıran, bozulmamış doğası ile her mevsimin güzelliğini bir arada sunan Sapanca birçok yerli ve yabancı yatırımcının ilgisini çekiyor. Siyo İnşaat olarak gözde bir projeye imza atmak için bu bölge sunduğu doğal güzellikleri ile bizimde dikkatimizi çekti. Lokasyon olarak Türkiye’nin iki önemli şehri  Ankara  ile İstanbul arasında yer alıyor. Her iki şehre aracınız ile 1 ila 2,5 saat arasında ulaşabiliyorsunuz. 


Sapanca insanlara temiz havası, doğal güzellikleri ile çok nezih ve rahat bir yaşam sunuyor. Bu bölgenin özel konumu ile inşaat projelerinin özel lokasyonları arasında yer aldığını düşünüyorum. Sapanca Mesken Projesini bölgeye kazandırarak insanların mutlu olabileceği ferah ve daha yaşanılabilir mekanlar inşa etmeyi amaçlıyoruz.


SAPANCA MESKEN NASIL BİR PROJE?

“Sapanca Mesken” projemizi Sapanca’nın Dibektaş bölgesinde gerçekleştiriyoruz. 4 müstakil villadan oluşan projemizde her bir villanın arsa payı 835 m2’dir. Villalar 2’şer katlı ve 5 odalı olup her odanın içerisinde ayrı tuvalet banyo yer almaktadır. Ayrıca villalarımızda bir salon, bir pişirme mutfağı ve bir servis mutfağı bulunmaktadır. 


Her villanın kendi müstakil bahçesi havuzu ve kamelyası bulunuyor. Sapanca Mesken’in çok özel bir manzarası mevcut. Sapanca Gölü’ne kaptan köşkünden bakarmışçasına eşsiz bir görüntü insanları karşılıyor. Bir tarafında yeşil ormanlar bir tarafında göl manzarası mevcut. Projemiz sayesinde insanlar şehir karmaşasından uzak stressiz bir yaşam hissedecek.


Sabah


Geri Dön