24 / 04 / 2024

Sapanca Mesken ödeme

Sapanca Mesken ödeme

Siyo İnşaatı kurarak sektöre yatırım yapmaya başlayan Sinan Yörük, Yörsan markasını Türkiye’ye kazandıran, Yörük ailesinin yeni kuşak temsilcilerinden..Firmanın ilk projesi Sapanca Mesken..

Mesa Koz ödeme seçenekleri!   

Mesa Koz ödeme seçenekleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Mesa Mesken A.Ş. tarafından hayata geçirilen Mesa Koz projesinde  280 daire bulunuyor.

Koz Mesa fiyat ve ödeme planı!

Koz Mesa fiyat ve ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 28 katlı tek bloktan meydana gelen proje Mesa Mesken A.Ş. imzası taşıyor.

Çevre temizlik vergisi son ödeme 2017!

Mesken ve işyerleri için her sene ödenen vergiler arasında çevre temizlik vergisi de bulunuyor. Peki, çevre temizlik vergisi son ödeme 2017 tarihi ne zaman?

Çöp vergisi son ödeme tarihi 2016!

Çöp vergisi, belediyelerin sunduğu temizlik hizmeti için ödeniyor. Bu vergiyi mesken ve işyeri kullanıcıları ödüyor. Peki, senede iki eşit taksit halinde ödenebilen çöp vergisi son ödeme tarihi 2016 ne zaman?

Çöp vergisi en son ödeme tarihi 2015!

Mesken, işyeri ve diğer şekillerde ödenen taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında çöp vergisi de bulunuyor. Kasım ayında verginin 2. taksiti ödeniyor. Peki, çöp vergisi en son ödeme tarihi 2015 ne zaman?

Emlak vergisi 2. taksit son ödeme 2015!

Emlak vergisi mesken, işyeri, arsa ve araziler için ödenmesi zorunlu olan bir vergi olarak karşımıza çıkıyor. İşte, Emlak vergisi 2. taksit son ödeme 2015!

Park Mozaik ödeme koşulları!

Park Mozaik ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 + yüzde 2 indirim uygulanıyor. Tepe-Mesa Mesken Ortaklığı ile hayata geçirilen projede 1. etap teslimlerinin Aralık 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Kartal Mesa Sahill 223 ödeme koşulları!

Mesa Mesken tarafından hayata geçirilen Mesa Sahill 223 daire fiyatları 575 bin TL'den başlıyor. Kartal Mesa 223 Sahill ödeme koşulları kapsamında peşin alımlarda yüzde 10 indirim uyguluyor.

Mesa Mesken Mesa Sahill 224 projesi!

Mesa Mesken Mesa Sahill 224 projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Kira gelir vergisi 2. taksit ödeme tarihi 2015!

Kira gelir vergisi mesken ve işyerini kiraya veren kimselerin elde ettiği gelirler için ödeniyor. Vergi bir önceki yıl içerisindeki kazanç için ödeniyor. Peki, kira gelir vergisi 2. taksit ödeme tarihi 2015 ne zaman?

Siyo İnşaat'ın ilk projesi Sapanca Mesken!

Siyo İnşaatı kurarak sektöre yatırım yapmaya başlayan Sinan Yörük, Yörsan markasını Türkiye’ye kazandıran, Yörük ailesinin yeni kuşak temsilcilerinden..Firmanın ilk projesi Sapanca Mesken..

Arsa vergisi online ödeme!

Emlak vergisi, mesken ve işyeri sahiplerinin yanı sıra arsa sahipleri tarafından da ödeniyor. Peki, arsa sahipleri emlak vergisini internetten ödeyebilir mi? İşte arsa vergisi online ödeme işlemleri...

Çevre temizlik vergisi 1. taksit son ödeme tarihi 2015!

Çevre temizlik vergisi, mesken, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında yer alıyor. Peki, vergi ne zaman ödenir? Çevre temizlik vergisi 1. taksit son ödeme tarihi 2015 ne zaman?

Sapanca Mesken ödeme Haberi

Sapanca Mesken ödeme

Siyo İnşaatı kurarak sektöre yatırım yapmaya başlayan Sinan Yörük, Yörsan markasını Türkiye’ye kazandıran, Yörük ailesinin yeni kuşak temsilcilerinden. Gözde projelerin merkezi olacağız hedefi ile sektöre adım atan ve ilk projesi Sapanca Mesken ile bu hedefi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayan Sinan Yörük, Siyo inşaatın doğa ile iç içe, yaşam kalitesine katkı sağlayan ve her yönü ile örnek gösterilecek projelere imza atmaya devam edeceğini söyledi.


Yörük ailesinin uzun yıllara dayanan ticari tecrübesinin ışığında faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade eden Sinan Yörük, sektörümüz ile ilgili çıkan tüm gelişmeleri yakından takip ediyor ve iş yapış süreçlerimize entegre ediyoruz. Alanında uzman profesyonel kadromuz ile projelerimizi devamlı geliştiriyoruz dedi. 


Sapanca Mesken Projesi ile standart ve beklentileri karşılamanın üzerinde bir iş çıkartan Siyo İnşaat yeni projeler için de hazırlıklarını sürdürüyor. 


Mimarisi ve...