24 / 04 / 2024

Sapanca Mesken satış

Sapanca Mesken satış

Siyo İnşaatı kurarak sektöre yatırım yapmaya başlayan Sinan Yörük, Yörsan markasını Türkiye’ye kazandıran, Yörük ailesinin yeni kuşak temsilcilerinden..Firmanın ilk projesi Sapanca Mesken..

Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!

Nefes Sapanca Villaları, Nexonya İnşaat tarafından villa konut sektöründe son yılların yükselen lokasyonlarından Sapanca'da yükseliyor. Nefes Sapanca Villaları yüzde 50 peşin kalanı vade farksız taksit fırsatıyla satışta!

İnova Terra Evleri Sapanca'da satışlar başladı! 6.4 milyon TL'ye 3+1 villa sahibi olabilirsiniz! 

İnova Terra Evleri Sapanca projesinde villa satışları başladı. Peki İnova Terra Evleri Sapanca'da fiyatlar ne kadar? Villaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Ankara’da yaşayanlar dikkat! 17 adet mesken uygun fiyatlarla satışta! Bu fırsat bir daha gelmez!

Ankara’da yaşayanlar için sevindirici haber geldi. 17 adet mesken uygun fiyatlarla satışa çıktı. Bu fırsat bir daha gelmez! İşte detaylar…

Nef Sapanca ön satışta! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğu'yla ön plana çıkan Nef, Sapanca projesinde ön satış sürecini başlattı. 

Sapanca'da 10.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Sakarya Milli Emlak, Sakarya ili, Sapanca ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 10 milyon 864 bin 952 TL'ye satıyor...

Yabancılar Türkiye'den son 5 yılda 18.4 milyon metrekare gayrimenkul aldı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancıların son 5 yılda 18.5 milyon metrekare arazi ve 149 bin mesken satın aldığını açıkladı...

Sapanca'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık fındık bahçesi!

Sapanca İcra Dairesi, Sapanca'nın Akçay Mahallesi'nde bulunan fındık bahçesini satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 6 milyon 197 bin 829 TL olarak belirlendi.

Sapanca'da 5.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya Sapanca'da yer alan arsayı 5 milyon 544 bin 420 TL bedelle satışa çıkardı.

Sapanca'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık bahçe!

Sapanca İcra Dairesi Müdürlüğü, Sakarya İli, Sapanca İlçesi, Rüstempaşa Mahallesi 6 ada, 91 parselde yer alan bahçeyi 6 milyon 481 bin 5254 TL'ye icradan satıyor...

Sakarya Sapanca'da 6.5 milyon TL'ye satılık 5 bahçe!

Sapanca İcra Dairesi, Sakarya İli, Sapanca İlçesindeki 5 adet bahçeyi 6 milyon 481 bin 614,5 TL'ye icradan satıyor...

Sapanca'da 6.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Sakarya İli, Sapanca İlçesi, Akçay Mahallesi'ndeyer alan gayrimenkul 6 milyon 197 bin 829 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sapanca İcra Dairesi'nden satılık gayrimenkul! 8 milyon TL'ye!

Sakarya Sapanca'da yer alan Sapanca İcra Dairesi tarafından 8 milyon 18 bin 699,43 TL değerindeki gayrimenkul satışa çıkıyor. Gayrimenkulün satış ihalesi 26 Aralık'ta yapılacak. 

Sapanca Hills 18.3 milyon TL'ye icradan satışta!

Sakarya İli Sapanca İlçesi Kurtköy Yavuzselim Mahallesi'nde bulunan Sapanca Hills turistik tesis icradan satışa çıkarıldı. Sapanca Hills için 18 milyon 379 bin 107 TL bedel isteniyor.

Sapanca Mesken satış Haberi

Sapanca Mesken satış

Siyo İnşaatı kurarak sektöre yatırım yapmaya başlayan Sinan Yörük, Yörsan markasını Türkiye’ye kazandıran, Yörük ailesinin yeni kuşak temsilcilerinden. Gözde projelerin merkezi olacağız hedefi ile sektöre adım atan ve ilk projesi Sapanca Mesken ile bu hedefi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayan Sinan Yörük, Siyo inşaatın doğa ile iç içe, yaşam kalitesine katkı sağlayan ve her yönü ile örnek gösterilecek projelere imza atmaya devam edeceğini söyledi.


Yörük ailesinin uzun yıllara dayanan ticari tecrübesinin ışığında faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade eden Sinan Yörük, sektörümüz ile ilgili çıkan tüm gelişmeleri yakından takip ediyor ve iş yapış süreçlerimize entegre ediyoruz. Alanında uzman profesyonel kadromuz ile projelerimizi devamlı geliştiriyoruz dedi. 


Sapanca Mesken Projesi ile standart ve beklentileri karşılamanın üzerinde bir iş çıkartan Siyo İnşaat yeni projeler için de hazırlıklarını sürdürüyor. 


Mimarisi ve...