26 / 04 / 2024

Sapanca Mesken nerede

Sapanca Mesken nerede

Siyo İnşaatı kurarak sektöre yatırım yapmaya başlayan Sinan Yörük, Yörsan markasını Türkiye’ye kazandıran, Yörük ailesinin yeni kuşak temsilcilerinden..Firmanın ilk projesi Sapanca Mesken..

Nef Sapanca nerede?

Nef Sapanca nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki Nef Sapanca nerede? İşte Nef Sapanca nerede sorusunun  yanıtı ve proje detayları...

Mesa Mesken Çubuklu 28 nerede?

6 blok şeklinde yükselen Mesa Mesken Çubuklu 28 projesinde ön talep toplanıyor. Peki Mesa Mesken Çubuklu 28 nerede?

Tapu alım satımı nerede yapılır?

Mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi gayrimenkullerin devir işleminin resmi bir şekilde yapılması gerekiyor. Peki, tapu alım satımı nerede yapılır?

Emlak vergisi ödemesi nerede yapılır?

Emlak vergisi, gayrimenkuller için ödenen vergilerin başında geliyor. Emlak vergisi mesken, işyeri, arsa ve araziler için her sene ödeniyor. Peki, emlak vergisi ödemesi nerede yapılır? İşte yanıtı..

Siyo İnşaat'ın ilk projesi Sapanca Mesken!

Siyo İnşaatı kurarak sektöre yatırım yapmaya başlayan Sinan Yörük, Yörsan markasını Türkiye’ye kazandıran, Yörük ailesinin yeni kuşak temsilcilerinden..Firmanın ilk projesi Sapanca Mesken..

Kira sözleşmesinin feshi davası nerede açılır?

Mesken ve işyeri kiralamalarında kiracı ancak haklı gerekçelerin söz konusu olması halinde çıkarılabiliyor. Peki, kKira sözleşmesinin feshi davası nerede açılır? Fesih için dava nasıl açılır?

Platin Beytepe Evleri nerede?

Toker Mesken Yapı imzasıyla yükselen Platin Beytepe Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki Platin Beytepe Evleri nerede?

Ankara Yaşamkent Park Mozaik nerede?

İçinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire tiplerini barındıran ve Tepe-Mesa mesken ortaklığı ile hayata geçirilen Ankara Yaşamkent Park Mozaik nerede?

Mesa Kartall nerede!

Mesa Kartall nerede sorusunun cevabı adres bilgileriyle birlikte haberimizde yer alıyor. Mesa Kartall projesi 32 katlı olarak tasarlanan tek blok halinde inşa ediliyor. Proje Mesa Mesken Sanayi tarafından hayata geçiriliyor...

Metehan Konakları nerede?

Metehan Konakları nerede sorusuna yanıt olarak Sapanca Göl Evleri 'nin karşısında yer alıyor diyebiliriz, 3 oda 1 salon villaların bulunduğu Metehan Konakları 'nda fiyatlar 400 bin liradan başlıyor...

Mesa Kartall nerede?

Mesa Mesken Sanayi A.Ş. imzasıyla yaşama geçirilen Mesa Kartall projesinde yer alan dairelerin satışlarına devam ediliyor. Fiyatların 230 bin TL'den başladığı Mesa Kartall nerede sorusuna İstanbul Kartal cevabı veriliyor...

Crown Residence nerede, nasıl gidilir

11 katlı tek blokta 99 konuttan meydana gelen Crown Residence nerede, nasıl gidilir Crown Rezidans'da 95 metrekare 1+1 konutların fiyatları 99 bin TL 'den, 2+1'ler ise 169 bin TL'den başlıyor

Asrın Konutları nerede, nasıl gidilir

Kuran İnşaat tarafından hayata geçirilen ve fiyatların 112 bin TL'den başladığı Asrın Konutları nerede, nasıl gidilir Asrın Konutları projesinde teslimler 14 ay sonra başlayacak

Sapanca Mesken nerede Haberi

Sapanca Mesken nerede

Siyo İnşaatı kurarak sektöre yatırım yapmaya başlayan Sinan Yörük, Yörsan markasını Türkiye’ye kazandıran, Yörük ailesinin yeni kuşak temsilcilerinden. Gözde projelerin merkezi olacağız hedefi ile sektöre adım atan ve ilk projesi Sapanca Mesken ile bu hedefi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayan Sinan Yörük, Siyo inşaatın doğa ile iç içe, yaşam kalitesine katkı sağlayan ve her yönü ile örnek gösterilecek projelere imza atmaya devam edeceğini söyledi.


Yörük ailesinin uzun yıllara dayanan ticari tecrübesinin ışığında faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade eden Sinan Yörük, sektörümüz ile ilgili çıkan tüm gelişmeleri yakından takip ediyor ve iş yapış süreçlerimize entegre ediyoruz. Alanında uzman profesyonel kadromuz ile projelerimizi devamlı geliştiriyoruz dedi. 


Sapanca Mesken Projesi ile standart ve beklentileri karşılamanın üzerinde bir iş çıkartan Siyo İnşaat yeni projeler için de hazırlıklarını sürdürüyor. 


Mimarisi ve...