19 / 04 / 2024

Sapphire kaç metre

Sapphire kaç metre

261 metre yüksekliğindeki İstanbul'un en yüksek binası Sapphire, muhteşem İstanbul manzarası sunuyor...

İstanbul'da 10 bin TL'ye hangi ilçeden kaç metre kare konut kiralanır?

İstanbul’da Mart 2023 sonu itibarıyla ortalama konut kiraları bir önceki aya göre yüzde 11 artması ile Endeksa İstanbul'da 10 bin TL'ye hangi ilçeden kaç metre kare konut kiralanabileceğini açıkladı. İşte o ilçeler...

Kağıthane'de istinat duvarı çöktü: 4 araba ezildi!

İstanbul Kağıthane'de yaklaşık 3 metre yüksekliğindeki istinat duvarında çökme yaşandı. Çökme sonucu 4 otomobil ezildi. 

Kiler GYO Sapphire Rezidans 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Kağıthane İlçesi Sapphire Rezidans (7 Adet Daire)'a ilişkin 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kiler GYO Sapphire Rezidans 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Kağıthane İlçesi Sapphire Rezidans'taki 8 daireye ait 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kiler GYO Sapphire Rezidans 2019 değerleme raporu!

Kağıthane İlçesi Emniyetevleri Mahallesi'nde bulunan Sapphire Projesinde Kiler GYO mülkeyetinde bulunan konutlar  ile ilgili Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporu yayınlandı.

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Sapphire Workinton şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Sapphire Workinton şubesi bugün Kağıthane'de 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Kiler GYO Sapphire 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler GYO portföyünde yer alan İstanbul İli Kağıthane İlçesi Sapphire Alışveriş Merkezi ve Rezidansa ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

2017'de hangi ülkede kaç gökdelen inşa edildi?

2017 yılında 200 metre ve üzerinde yüksekliğe sahip 144 gökdelen inşa edildi. Bu gökdelenlerin 15'i 300 metreden de yüksek. Peki 2017'de hangi ülkede kaç gökdelen inşa edildi ve Türkiye kaçıncı sırada?

Kaçak katlar artık yasal!

Zeytinburnu'nda imar planları 42.5 metre yüksekliğe izin verdiği dönemde 12.5 metre yüksek yapılan binanın kaçak katları artık yasal. İBB'den geçen plan tadilatıyla kaba inşaatı çok önce biten yapının saçak yüksekliği 55 metre olarak belirlendi.

Sapphire yılbaşında açık mı?

Sapphire, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Sapphire yılbaşında açık mı? Sapphire yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Sapphire 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane projelerinde en uygun fiyatlarla!

Ortadoğu Grup, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep sürecine başladı. Kağıthane’de yapımına başlanacak ‘Mod İstanbul Projesi’ 3 bin 770 metre kare alandan oluşuyor.

Sapphire Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Sapphire AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Sapphire Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Sapphire AVM bayramda kaçta açılır? Sapphire AVM bayramda kaça kadar açık?

Sapphire AVM bayramda açık mı?

Sapphire AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Sapphire AVM bayramda açık mı? Sapphire AVM bayramda kaçta açılır? Sapphire AVM bayramda kaça kadar açık?

Sapphire kaç metre Haberi

Sapphire kaç metre

İstanbul'un en yüksek binası Sapphire 261 metre yüksekliğe sahip. Levent'te yer alan Sapphire'nin terasından doyumsuz İstanbul manzarası izlenebiliyor. Binadan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve çevresi görülüyor. Anadolu Ajansı muhteşem İstanbul manzarasının fotoğralarını yayınladı. İşte Sapphire'nin manzarası...