29 / 03 / 2024

sarıçam kapalı pazar yeri kiralık yer

sarıçam kapalı pazar yeri kiralık yer

Sarıçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, yeni yasa ve yönetmelikler gereği vergi levhası ve seyyar satıcılar odasına kayıtlı olan esnaflara yıllık kiraya verilecek semt pazarında tüm esnafın kayıt altına alınması amaçlanıyor...

Manavgat Sarılar'a kapalı pazar alanı yapılacak!

Manavgat Belediyesi, 15 kilometrelik kaldırım düzenlemesi çalışmasını sürdürüyor.Belediye Başkanı Şükrü Sözen, üçüncü park ve kapalı pazar alanının da yapılacağını söyledi.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri hizmete açıldı!

Bandırma Belediyesi tarafından 2015 yılında yapımına başlanan Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı görkemli bir açılışla misafirlerine kapılarını açtı.

Bandırma Kapalı Pazar Yeri 6 Kasım'da açılıyor!

Bandırma Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan, Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı 6 Kasım 2016 Pazar günü saat 13.00’da gerçekleştirilecek törenle açılacak.

Bafra Kapalı Pazar Yeri'ne çocuk parkı inşa edildi!

Bafra'nın en kapsamlı Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı projesinde çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çevre düzenlemeleri kapsamında Bafra Belediyesi tarafından Kapalı Pazar Yerinin yanında Çocuk Oyun Parkının yapımı tamamlandı.

Bafra Kapalı Pazar Yeri'nde son dokunuşlar!

Bafra'nın en kapsamlı kapalı pazar yeri ve yaşam alanı projesinde son dokunuşlar gerçekleştiriliyor.

2016 TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi başvuruları!

2016 TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi başvuruları dün başladı. Ödemelere göre 240 aya kadar taksit sağlanan projede kura çekimi 3 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvuruları başladı!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvuruları başladı. Kura çekilişinin 3 Mayıs 2016 tarihinde yapılması planlanılan TOKİ Adana Sarıçam projesinde daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvuruları bugün başlıyor. Toplamda 300 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sunuluyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvurusu yarın başlıyor!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplam 300 adet daire emekliye özel satışa çıkarılıyor. TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvurusu yarın başlıyor.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvurusu işlemleri!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli başvurusu işlemleri 14 Mart Pazartesi günü başlıyor. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projenin kurası 3 Mayıs 2016' da yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam Emekli başvuru şartları!

Başvuru sürecinin 14 Mart Pazartesi günü başladığı projede ödemelere göre 240 aya varan taksit sağlanıyor. Projede daireler 2+1 olarak tasarlandı. İşte TOKİ Adana Sarıçam Emekli başvuru şartları...

Mollafenari Kapalı Pazar Yeri'nin inşaatı yükseliyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından Mollafenari Mahallesi’nde inşa edilen kapalı pazar yeri, otopark ve çok amaçlı salon inşaatı hızla yükseliyor. Tesisin birkaç ay içerisinde açılması planlanıyor...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi emekli başvuru dönemi!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi emekli başvuru dönemi 14 Mart 2016 tarihinde başlayacak. Dairelerin tipleri 2+1 olarak tasarlandığı proje toplamda 300 adet daire satışta...

sarıçam kapalı pazar yeri kiralık yer Haberi

sarıçam kapalı pazar yeri kiralık yer


Sarıçam Belediyesi tarafından Yavuz Sultan Selim Mahallesinde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarı, pazarcı esnafına kiraya verilmeye başlandı. 


Sarıçam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, yeni yasa ve yönetmelikler gereği vergi levhası ve seyyar satıcılar odasına kayıtlı olan esnaflara yıllık kiraya verilecek semt pazarında tüm esnafın kayıt altına alınması amaçlanıyor. Oda kayıt belgesi, vergi levhası, sabıka kaydı ve nüfus cüzdanı fotokopisi gibi evraklarla Zabıta Müdürlüğü’ne başvuran esnafa bir yıllığına kiraya verilecek olan pazar yeri içinde oto park başta olmak üzere birçok hizmet belediye tarafından sunuluyor. Yaklaşık 96 tezgah yeri bulunan kapalı semt pazarında esnaf başına 12.5 metrekare yer düşüyor. Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, kapalı semt pazarının çok amaçlı kullanılacağını belirterek, kurban bayramında kurban kesim merkezi, toplantı yeri, sokak düğünü, kermes ve...