19 / 04 / 2024

sarıkamış kentsel dönüşüm projesi 2016

sarıkamış kentsel dönüşüm projesi 2016

Sarıkamış'ta Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dar gelirli aileler için Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında konut yapılacak.

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

İzmir’de kentsel dönüşüm müjdesi! 60 konut sahiplerine teslim edildi!

İzmir’in Aliağa ilçesinde  “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu heyecanı yaşandı. Bu kapsamda, Aliağa’da Kentsel dönüşümle 60 konut sahiplerine teslim edildi.

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Sarıyer Ayazağa'daki kentsel dönüşüm mağduriyetine çözüm: 63 bin metrekarelik alanda hak sahiplerine tapuları verilecek!

Sarıyer Ayazağa’da 14 senedir çözüm bekleyen kentsel dönüşümün önündeki engeli kaldıracak karar, İBB Meclisi’nde oybirliği ile kabul edildi. 63 bin metrekare büyüklükteki alanda hak sahiplerine parsellerin satışı gerçekleştirilerek tapuları verilecek. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde yapımı bitirilen Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 796 konutta anahtar teslimine start verildi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, kura çekiminden sonra kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Samsun'da kentsel dönüşüm hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkam Mustafa Demir, “Kentsel dönüşüm projelerimiz ile Samsun’u çarpık yapılaşmadan kurtaracağız” dedi.

Adana Belediye Evleri'nin kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Belediye Evleri Mahallesi'nde uzun süredir yapılamayan kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle vatandaşların arzu ettiği dokuya, ihtiyaçlara uygun şekilde kesin olarak çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

sarıkamış kentsel dönüşüm projesi 2016 Haberi

sarıkamış kentsel dönüşüm projesi 2016

Sarıkamış Tepe Mahallesi Taşkıran mevkiinde hayata geçirilen projede, ilk etapta 100 dönüm üzerine 316 modern konutun temelleri kazılmaya başlandı. Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, şehitler diyarı ve turizm kenti olan ilçenin kentsel dönüşüm çalışmalarıyla modern bir yapıya kavuşacağını belirtti.


Toksoy, ilçenin köklü alt yapı ve çevre sorunlarını çözmek için çok iyi bir çalışma temposu yakaladıklarını kaydetti. Başkan Toksoy, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden olan Sarıkamış'ın çarpık yapılaşma ve gecekondulaşmadan dolayı görüntü kirliliğinin yakışmadığını söyledi.


Başkan Toksoy, "Öncelikle Sarıkamış'ın şehitlik alanlarının yapılması, turizmde, altyapıda çevre düzenlemeleri projelerinin hayata geçmesinde gece gündüz demeden mesai harcayan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan Bey'e, milletvekilimiz Selahattin Beyribey ile eski vekilimiz Yunus Kılıç'a teşekkür etmek istiyorum. Bu yatırımların ilçemizde yapılması için yoğun çaba sarf ettiler"...