19 / 04 / 2024

Sarılar Göleti son durum

Sarılar Göleti son durum

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'ndan, Tire'nin Sarılar Mahallesi'nde yapılması planlanan Sarılar Göleti için "yıldırım" imza geldi. Sarılar Göleti'nin temelden yüksekliği 29.44 metre olacak ve toplam 4 bin 750 dekar araziyi sulayacak.

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

Euro tam bu kadar olacak! Herkes doları konuşuyordu ama asıl hamle eurodan gelecek! Yatırımcılar gözlerine inanamayacak

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala döviz kurlarında son dkaika gelişmeler yakından takip ediliyor. Tüm gözler dolara çevrilmişken, son dakika euro ile ilgilş hamle geldi. Yatırımcılar gözlerine inanamayacak!Euro tam bu kadar olacak!  

Elinde gümüşü olan yatırımcılar ''gümüşlerinizi satmayın'' gümüş yıl sonunda tam bu kadar olacak

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Son günlerde sert düşüş yaşayan gümüş fiyatları için analistlerden yıl sonu değerlendirmesi geldi. ''Gümüşlerinizi satmayın'' diyen analistler yıl sonunda gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

Altın fiyatları çıldırdı! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? Güncel son dakika altın fiyatları 25 Mayıs 2022...

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın almak isteyenler ve yatırımcılar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın kaç TL? soruların cevaplarını araştırıyor. İşte 25 Mayıs 2022 güncel son dakika altın fiyatları...

Yatırımcılar gümüşe odaklandı! 11 Nisan 2022 son dakika gümüşün gram fiyatı...

Yatırımcılar tarafından son zamanlarda gümüşe olan ilgi bir hayli yükseldi. Yatırımcılar önceden en kıymetli metal olarak sadece altına yatırım yaparken, son zamanlarda gümüşe yatırım yapanların sayısı artmaya başladı. Peki gümüş bugün kaç lira oldu? 11 Nisan 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti TBMM gündeminde!

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde bulunan Lalapaşa 1.Göleti sulama inşaatının akıbeti ve Lalapaşa 2.Göletinin tarla bağlantılarının yapılmaması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Osmangazi Dağyenice Göleti’nin çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en önemli doğal güzellikleri arasında yer alan Dağyenice Göleti’nin Doğancı Mahallesi sınırları içerisindeki kaçak prefabrik yapıları yıktı.

Trabzon'daki tarihi yapılar gün yüzüne çıkıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıları gün yüzüne çıkarıyor.

Bahçeşehir Göleti'nin yeni imar planlarına itiraz!

Gölet Gönüllüleri, Bahçeşehir Göleti'nin yeni imar planlarına itiraz etti.

Manisa'daki Gevenlik Göleti mecliste konu oldu!

Manisa'da yapılan Gevenlik Göleti TBMM gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer göletin son durumuna ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Aydın Boysan, Pazartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak!

Mimar-Gazeteci Aydın Boysan'ın cenazesinin detayları belli oldu. Boysan, Pazartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak.

Ümit Kantarcılar Göksu Evleri'nden 2.5 milyon TL'ye villa aldı!

Ünlü oyuncu Ümit Kantarcılar, hayranlarının Beşiktaş Levazım'daki evinin önüne sık sık gelmeleri nedeniyle taşınmak zorunda kaldı. Ümit Kantarcılar Göksu Evleri'nden 2.5 milyon TL'ye villa aldı. 

3S Avcılar Firuze Konakları son güncel fiyat listesi!

3S Firuze Konakları projesinde firma vadesiyle 48 aya kadar sıfır faiz imkanı sunuluyor. 3S Avcılar Firuze Konakları son güncel fiyat listesi 399 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Sarılar Göleti son durum Haberi

Sarılar Göleti son durum


Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'ndan, Tire'nin Sarılar Mahallesi'nde yapılması planlanan Sarılar Göleti için "yıldırım" imza geldi. Bakan Eroğlu, Sarılar Göleti'nde kamulaştırma işlemleriyle ilgili dosyayı kendisine sunulduğu gün zaman geçirmeden hemen imzaladı. Eroğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan kamulaştırma süreci ise işlemeye başladı. Eroğlu'nun su müjdesi, ilçede sevinçle karşılandı. Arı geçirimli dolgu tipindeki Sarılar Göleti'nin temelden yüksekliği 29.44 metre olacak ve toplam 4 bin 750 dekar araziyi sulayacak.


"KÜRESEL ISINMA"


Gelecek yıllarda küresel ısınma nedeniyle yaşanabilecek olası bir iklim değişikliğinden Küçük Menderes havzasının olumsuz etkileneceğinin öngörüldüğünü belirten AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikçoğlu, "Benzer olumsuzluklardan Tire'nin etkilenmemesi ve tarım arazilerinin sulanabilmesi için AK Parti iktidarı olarak şimdiden gerekli planlamaları yapıyoruz. Tire ve yöresi sulama göletleriyle donatılıyor. Sarılar Göleti tamamlandığında, Yenişehir...