23 / 04 / 2024

Sarılar Göleti

Sarılar Göleti

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'ndan, Tire'nin Sarılar Mahallesi'nde yapılması planlanan Sarılar Göleti için "yıldırım" imza geldi. Sarılar Göleti'nin temelden yüksekliği 29.44 metre olacak ve toplam 4 bin 750 dekar araziyi sulayacak.

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

Euro tam bu kadar olacak! Herkes doları konuşuyordu ama asıl hamle eurodan gelecek! Yatırımcılar gözlerine inanamayacak

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala döviz kurlarında son dkaika gelişmeler yakından takip ediliyor. Tüm gözler dolara çevrilmişken, son dakika euro ile ilgilş hamle geldi. Yatırımcılar gözlerine inanamayacak!Euro tam bu kadar olacak!  

Çağlar Göğüş Kimdir?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş’ün mesleği nedir? Çağlar Göğüş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Sarılar Müteahhitlik Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Müteahhitlik Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarı tarafından kuruldu.

Altın fiyatları 7 gün sonra tam olarak böyle olacak! Yatırımcıları gözü oradan gelecek haberde! 

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Bu kapsamda yatırımcılar ''altın fiyatları ne olur?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatları 7 gün sonra tam olarak böyle olacak! Yatırımcıları gözü oradan gelecek haberde! 

Mayıs 2023 emekli zammı az önce bir bir hesaplandı! En düşük maaşları görenler resmen küçük dilini yuttu! Hemen bakın!

Mayıs 2023 emekli zammı az önce bir bir hesaplandı... En düşük maaşları görenler resmen küçük dilini yuttu... Hemen bakın...

3600 ek gösterge peş peşe değiştirecek! İkramiye ve maaşlar göreni buz kestirdi! Tek tek rakamlar açıklandı! 

3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak 2023 tarihi itibarıyla resmen yürürlüğe girdi. 3600 ek gösterge peş peşe değiştirecek! İkramiye ve maaşlar göreni buz kestirdi! Tek tek rakamlar açıklandı! 

Bu 7 bankada peş peşe Ocak depremi! Bir bir açıkladılar gören buz kesti! Şimdi bakın sakın kaçırmayın!

Yeni yıla girilmesiyle beraber nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların yolunu tuttu. Bu 7 bankada peş peşe Ocak depremi! Bir bir açıkladılar gören buz kesti! Şimdi bakın sakın kaçırmayın!

Dul ve yetim aylığı zammı peş peşe açıklandı! Yeni maaşları gören havalara uçacak! Hemen şimdi bakın!

Yeni yıllın gelmesiyle birlikte birçok sosyal destek yardımında maaşlar güncellendi. Peki, 2023 Dul ve yetim aylığı arttı mı, kaç TL? Dul ve yetim aylığı ne kadar oldu? İşte detaylar...

1 Ocak 2023 emekli zammı az önce bir bir hesaplandı! En düşük maaşları görenin resmen aklı başından gitti! Hemen bakın!

1 Ocak 2023 emekli zammı az önce bir bir hesaplandı. Hesaplanan rakamlara göre, en düşük maaşları görenin resmen aklı başından gitti... Hemen bakın...

Elinde gümüşü olan yatırımcılar ''gümüşlerinizi satmayın'' gümüş yıl sonunda tam bu kadar olacak

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Son günlerde sert düşüş yaşayan gümüş fiyatları için analistlerden yıl sonu değerlendirmesi geldi. ''Gümüşlerinizi satmayın'' diyen analistler yıl sonunda gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

Gümüş yatırımcıları gümüşün yönünü merak ediyor: Artacak mı, azalacak mı?

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarını yakından takip ediyor. Yatırımcılar gümüş yükselecek mi, düşecek mi sorusunun cevabını merak ediyor . Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş artacak mı, azalacak mı7? Ayrıntılar haberimizde...

Beko'dan Beşiktaşlılar Günü'ne özel 800 TL indirim fırsatı! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko Beşiktaşlılar Günü'ne özel seçili TV alımlarında küçük ev aletlerinde 800 TL indirim kampanyası başlattı. İşte Mart 2022 fiyat listesi... 

Sarılar Göleti Haberi

Sarılar Göleti


Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'ndan, Tire'nin Sarılar Mahallesi'nde yapılması planlanan Sarılar Göleti için "yıldırım" imza geldi. Bakan Eroğlu, Sarılar Göleti'nde kamulaştırma işlemleriyle ilgili dosyayı kendisine sunulduğu gün zaman geçirmeden hemen imzaladı. Eroğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan kamulaştırma süreci ise işlemeye başladı. Eroğlu'nun su müjdesi, ilçede sevinçle karşılandı. Arı geçirimli dolgu tipindeki Sarılar Göleti'nin temelden yüksekliği 29.44 metre olacak ve toplam 4 bin 750 dekar araziyi sulayacak.


"KÜRESEL ISINMA"


Gelecek yıllarda küresel ısınma nedeniyle yaşanabilecek olası bir iklim değişikliğinden Küçük Menderes havzasının olumsuz etkileneceğinin öngörüldüğünü belirten AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikçoğlu, "Benzer olumsuzluklardan Tire'nin etkilenmemesi ve tarım arazilerinin sulanabilmesi için AK Parti iktidarı olarak şimdiden gerekli planlamaları yapıyoruz. Tire ve yöresi sulama göletleriyle donatılıyor. Sarılar Göleti tamamlandığında, Yenişehir...