27 / 04 / 2024

sarısu sağlık tesisleri ne zaman yapılacak

sarısu sağlık tesisleri ne zaman yapılacak

CHP’li Konyaaltı Belediye Başkanı ve adayı Muhittin Böcek, Sarısu Mahallesi’nde mülkiyeti Konyaaltı Belediyesi’ne ait olan 26 bin metrekare alan üzerine Sağlık Tesisi inşa edeceklerini söyledi...

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Dignidad Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Kübra Sarıdaş tarafından kuruldu.

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi açıldı!

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi bugün Sarıyer'de 70 milyon TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından açıldı.

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

Medtreat Sağlık Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medtreat Sağlık Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haıtham Jandalı, Muhammed Raşit Halil ve Omar Jandalı ortaklığında kuruldu.

Sarıyer'e sağlık merkezi inşa ediliyor!

Sarıyer Belediyesi, Maden Mahallesi'nde yeni bir sağlık ve yaşam merkezi için çalışmalara başladı. Merkeze koronavürüse karşı aşı geliştirme çalışmaları yapan Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin isimleri verilecek.

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıcı tarafından kuruldu.

Türkiye Diyanet Vakfı'nın yurt ve sosyal tesisleri sağlık çalışanlarının hizmetinde!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri dahilinde eğitime ara verilmesinden sonra öğrencilerin bulunmadığı yurtları, sağlık çalışanlarının hizmetine sunduğunu belirtti.

Sağlık ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar mecliste!

Tarım ve Orman Bakanlığınca 2018 ve 2019 yıllarında sağlık, eğitim ve spor tesisleri için yapılan kiralamalar ve tahsil edilemeyen kiraların tutarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kamu Sağlık Tesisleri Ruhsatlandırma Yönetmeliği!

Kamu Sağlık Tesisleri Ruhsatlandırma Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kamu sağlık tesisleri ruhsatlandırılacak!

Türkiye'de özel sağlık kuruluşlarından sonra kamuya ait sağlık kuruluşlarının da ruhsatlandırılması zorunlu hale geliyor...

SS Hair Clinic Sağlık ve Güzellik Turizm Limited Şirketi kuruldu!

SS Hair Clinic Sağlık ve Güzellik Turizm Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Sarıkurt tarafından kuruldu.

sarısu sağlık tesisleri ne zaman yapılacak Haberi

sarısu sağlık tesisleri ne zaman yapılacak


CHP’li Konyaaltı Belediye Başkanı ve adayı Muhittin Böcek, Öğretmenevleri ve Sarısu’da mahalle toplantıları düzenledi.


Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin anlatıldığı tanıtım filmiyle başlayan toplantılarda, yeni dönemde yapacak olduğu projeleri anlattı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sarısu Mahallesi’nde mülkiyeti Konyaaltı Belediyesi’ne ait olan 26 bin metrekare alan üzerine Sağlık Tesisi inşa edeceklerini, Hurma, Sarısu ve Liman Mahalleleri’nin odağında yer alan arazi üzerine sağlık kompleksi planladıklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, proje içerisinde İhtisas Hastanesi, Yaşlı Bakım ve Reabilitasyon Merkezi ve Engelsiz Yaşam Merkezi gibi tesislerin yer alacağını söyledi. Geride kalan dönemde Sarısu Mahallesi’ne bir çok yatırım yaptıklarının da altını çizen Başkan Böcek, gerek modern parklar olsun gerek ise sıcak asfalt kaplama yollar olsun, bölgeye modern bir kimlik kazandırdıklarını kaydetti.


Öğretmenevleri...