19 / 04 / 2024

sarıyar yapı şirketi

sarıyar yapı şirketi

Sarı Yar Yapı Anonim Şirketi, 13 Şubat 2013 tarihinde, 200 bin TL sermaye ile, Mert Sarıyar ve Murat Sarıyar ortaklığıyla kuruldu...

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'inin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Ankara'ya 349.6 milyon TL'lik dev proje! 428 adet yeni konut geliyor!

Senkron Üst Yapı şirketi "Senkron Beytepe Toplu Konut Projesi" için harekete geçti. Ankara ilinde yapılması planlanan 428 adet yeni konut projesi 349 milyon 576 bin 90 TL'ye mal olacak. İşte yeni projeye ilişkin tüm detaylar...

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

Horizon Life Didim nerede? Horizon Life Didim projesinde kaç konut var?

Sarılar Yapı tarafından Didim'de hayata geçirilen Horizon Life projesinin tüm detayları belli oldu. İşte projeye ilişkin merak edilenler.

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi Ataşehir'de Ercan Sapmaz tarafından kuruldu.

Sarıkodal Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkodal Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Durukan Sarıkodal tarafından kuruldu.

Yarımdağ İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yarımdağ İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yarımdağ İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kağıthane'de yapıldı.

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Sarı  ve Erdal Sarı tarafından kuruldu.

Ms Yapı Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ms Yapı Proje Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Ünal ve Murat Yıldız ortaklığında kuruldu.

Btu Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btu Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Ünver tarafından kuruldu.

Point Emlak Yapım Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Point Emlak Yapım Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 binTL sermaye bedeli ile Arzu Özlem Barokas tarafından kuruldu.

Geofen Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geofen Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Köse ve Mine Tekiş ortaklığında kuruldu.

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kazımcan Demirtaş tarfaından kuruldu.

sarıyar yapı şirketi Haberi

sarıyar yapı şirketi

200 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beylikdüzü Barış Mahallesi Belediyesi Caddesi Ginza Lavinya Park B Blok NO:30 Kat:4 Daire:115 adresinde faaliyete geçirildi. 13 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Mert Sarıyar ve Murat Sarıyar ortaklığıyla...