28 / 03 / 2024

sarıyer kentsel dönüşüm alanları

sarıyer kentsel dönüşüm alanları

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan adayı Sedat Özsoy, seçilmesi halinde Sarıyer’de tapu sorununu çözme vaadinde bulundu. Özsoy, Sarıyer’in birikmiş mülkiyet sorununun Derbent'te olduğu gibi kentsel dönüşümle çözülebileceğini söyledi...

Sarıyer kentsel dönüşüm 2013!

400 bin nüfusun 200 bininin gecekonduda yaşadığı Sarıyer’de Derbent, Fatih Sultan Mehmet ve Pınar mahalleleri kentsel dönüşüm kapsamında yenilenecek. İşte mahalle mahalle Sarıyer kentsel dönüşüm 2013…

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

İzmir’de kentsel dönüşüm müjdesi! 60 konut sahiplerine teslim edildi!

İzmir’in Aliağa ilçesinde  “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu heyecanı yaşandı. Bu kapsamda, Aliağa’da Kentsel dönüşümle 60 konut sahiplerine teslim edildi.

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Sarıyer Ayazağa'daki kentsel dönüşüm mağduriyetine çözüm: 63 bin metrekarelik alanda hak sahiplerine tapuları verilecek!

Sarıyer Ayazağa’da 14 senedir çözüm bekleyen kentsel dönüşümün önündeki engeli kaldıracak karar, İBB Meclisi’nde oybirliği ile kabul edildi. 63 bin metrekare büyüklükteki alanda hak sahiplerine parsellerin satışı gerçekleştirilerek tapuları verilecek. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm alanlarında yer alan Hazine arazilerinin akıbeti TBMM'de!

Kentsel dönüşüm alanları içerisinde yer alan Hazine'ye ait araziler meclis gündemine taşındı. CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi, kura çekiminden sonra kısa sürede hak sahiplerine teslim edilecek.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Sarıyer Derbent'te kentsel dönüşüm hazırlığı!

1.600 adet gecekondunun bulunduğu Sarıyer Derbent'te kentsel dönüşüm hazırlığı başladı.

Kentsel dönüşüm karar masalarında kadınlara yer verilmeli!

AK Parti İstanbul Milletvekili Doç.Dr. Sare Aydın Yılmaz, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili karar masalarında kadınlara yer verilmesi gerektiğini söyledi. 

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

sarıyer kentsel dönüşüm alanları Haberi

sarıyer kentsel dönüşüm alanları


AK Parti adayı Özsoy, Sarıyer’in birikmiş mülkiyet sorununun Derbent'te olduğu gibi kentsel dönüşümle çözülebileceğini söyledi.


AK Parti Sarıyer Belediye Başkan adayı Sedat Özsoy, seçilmesi halinde Sarıyer’de tapu sorununu çözme vaadinde bulundu.  Sarıyer’de 1999-2004 yılları arasında ANAP’lı Belediye Başkanı olarak görev yaptığını hatırlatan Özsoy, “Mülkiyet sorunu mevcut haliyle çözülemiyor, başkan olduğum dönemde planları yaptım ama görevim sona erdi. İki dönem geçmesine rağmen başarılı olamadılar. Şu anki CHP’li başkan 5 sene önce çok vaatler vermiş ama yapamamış. Bizim çalışmalarımız devam ediyor, tapu sorunu kalmayacak” dedi. “AK Parti kazanırsa evlerinizi elinizden alacaklar” diye siyaset yürütüldüğünü söyleyen Özsoy şöyle devam etti:  “Kesinlikle böyle bir şey yok, vatandaşın istemediği hiçbir projeyi uygulamayacağız. Kimseyi Sarıyer’den başka yere gönderme gibi bir çalışmamız olamaz. Derbent’te çalışmaların bitirilmesiyle diğer...