28 / 03 / 2024

Sedat Özsoy: Sarıyer’in mülkiyet sorunu kentsel dönüşümle çözülebilir!

Sedat Özsoy: Sarıyer’in mülkiyet sorunu kentsel dönüşümle çözülebilir!

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan adayı Sedat Özsoy, seçilmesi halinde Sarıyer’de tapu sorununu çözme vaadinde bulundu. Özsoy, Sarıyer’in birikmiş mülkiyet sorununun Derbent'te olduğu gibi kentsel dönüşümle çözülebileceğini söyledi...




AK Parti adayı Özsoy, Sarıyer’in birikmiş mülkiyet sorununun Derbent'te olduğu gibi kentsel dönüşümle çözülebileceğini söyledi.


AK Parti Sarıyer Belediye Başkan adayı Sedat Özsoy, seçilmesi halinde Sarıyer’de tapu sorununu çözme vaadinde bulundu.  Sarıyer’de 1999-2004 yılları arasında ANAP’lı Belediye Başkanı olarak görev yaptığını hatırlatan Özsoy, “Mülkiyet sorunu mevcut haliyle çözülemiyor, başkan olduğum dönemde planları yaptım ama görevim sona erdi. İki dönem geçmesine rağmen başarılı olamadılar. Şu anki CHP’li başkan 5 sene önce çok vaatler vermiş ama yapamamış. Bizim çalışmalarımız devam ediyor, tapu sorunu kalmayacak” dedi. “AK Parti kazanırsa evlerinizi elinizden alacaklar” diye siyaset yürütüldüğünü söyleyen Özsoy şöyle devam etti:  “Kesinlikle böyle bir şey yok, vatandaşın istemediği hiçbir projeyi uygulamayacağız. Kimseyi Sarıyer’den başka yere gönderme gibi bir çalışmamız olamaz. Derbent’te çalışmaların bitirilmesiyle diğer çözümler daha hızlı gerçekleşecek. Bu bölgede iki sene içinde vatandaşlar evlerinde oturmaya başlayacak.” 


HACIOSMAN METRO HATTI ÇAYIRBAŞI'NA UZATILACAK


Özsoy diğer vaatlerini de şöyle sıraladı: Kilyos’ta sadece 3 ay kullanılan eski Turban tesisleri 12 ay kullanılacak şekilde yapılandırılacak. Boş İDO iskelesi balıkçılara tahsis edilecek. Reşitpaşa ve Hisarüstü’ne kültür merkezleri yapılacak. Garipçe ve Fener’deki kaleler müze olacak. Hacıosman Metrosu Çayırbaşı’na kadar uzatılacak. Hisarüstü’nden Aşiyan’a metro inecek.  



Akşam


Geri Dön