18 / 04 / 2024

sarıyer Nidapark İstinye inşaatı

sarıyer Nidapark İstinye inşaatı

Sarıyer'de hayata geçirilen Nidapark İstinye projesinin istinat duvarı, henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü...

Sarıyer Belediyesi'nden 3 milyarlık arazi için geri adım! Önce verdi, sonra geri aldı...

Sarıyer Belediyesi, Polis Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis ettiği İstinye’deki 3 milyar lira değerindeki, 15 bin 605 metrekarelik parselin tahsis kararını belediyeye ait SAGEM yapılmak istenmesi üzerine iptal etti.

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıl kiraya veriyor! 19 Ocak'taki ihaleyi kaçırmayın!

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıllığına kiraya vereceğini duyurdu. 19 Ocak 2023’teki ihalenin bedeli 19 milyon 200 bin TL.

Sarıyer İstinye 1/5000 ölçekli imar planı itirazı askıya çıkarıldı!

Sarıyer ilçesi, İstinye Mahallesi, 391 ada, 30 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı itirazı askıya çıkarıldı.

İstanbul Sarıyer'de arsa satılıyor! 2 milyon 200 bin TL'ye! 

İSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, İstinye Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor. İşte fiyatı...

Sarıyer Poligon Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Poligon (İstinye) Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına (380 Ada 24-25 Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sarıyer İstinye Mahallesi 1/1000  ölçekli imar planı değişikliği onaylandı!

Sarıyer İlçesi, İstinye Mah., 53 pafta, 247 ada, 6 parsele ait hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/3 sayılı kararı ile onaylandı.

ABD İstanbul Başkonsolosluğu Sarıyer'deki arazisine yeni yapılar inşa ediyor!

Kartal Yuvası olarak da bilinen ABD İstanbul Başkonsolosluğu, Sarıyer'in İstinye Mahallesi'ndeki arazisinde ek bina inşa etmek için İBB İmar Müdürlüğüne başvurdu. İBB'den gerekli izinler alındı...

Sarıyer İstinye'de 6.5 milyon TL'ye icradan satılık konut!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, İstinye mahallesi 1538 ada, 2 parselde yer alan arsa niteliğindeki taşınmaz 6 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Sarıyer İstinye Mahallesi koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, İstinye Mahallesi, 387 ada, 72 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Sarıyer'de 22 hak sahibi tapularına kavuştu!

Sarıyer İstinye Mahallesi 388 ada 44 parselde binaları bulunan ancak 30 yıldır mülkiyet sorunları çözülemeyen 22 hak sahibine, düzenlenen törenle tapuları verildi...

Sarıyer'deki dev hastane projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın itirazı üzerine Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yapacağı spor akademisi ve spor hastanesinin plan değişikliğini iptal etti.

Sarıyer'de imar planı değişikliği!

İBB Meclisi, Sarıyer ilçesi İstinye Mahallesi'ndeki arazinin imar planını "Sarıyer Geri Görünüm ve Etkileme Bölgesi Koruma Amaçlı Nazım İmar Planları"na göre değiştirdi.

Sarıyer İstinye imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıyer İlçesi, İstinye Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

sarıyer Nidapark İstinye inşaatı Haberi

sarıyer Nidapark İstinye inşaatı

Sarıyer'de Nidapark İstinye projesinin inşaat alanında toprak kayması meydana geldi ve inşaatın istinat duvarı çöktü. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, çökmeyle birlikte yol kenarındaki bir otomobil galerisinin konteyner ofisi de inşaat alanına yuvarlandı.

Çöken alanda aralıklarla toprak kaymaları da yaşanırken, belediye ekipleri sokağa şerit çekerek yolu trafiğe kapattı. 

Oto galerisinde bulunan araçlar ile park halindeki diğer araçlar yeni bir göçme ihtimaline karşı daha güvenli alana götürüldü. Öte yandan olay yerine Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin de yetkililerden bilgi aldı. Meydana gelen olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Olay yerinde itfaiye çalışanları inceleme yapıyor. 

DAHA ÖNCE DE ÇÖKME YAŞANMIŞ

İnşaat alanının hemen bitişiğinde bulunan otomobil galerisinin ortaklarından Metin Ay, daha önce de istinat duvarında çökme yaşandığını ifade ederek, "Bizim burada iş yerimiz vardı, iş...