19 / 04 / 2024

sarıyer Panaroma Suites evleri

sarıyer Panaroma Suites evleri

İstanbul’un en değerli bölgelerinden Sarıyer’de yükselen ‘Panaroma Suites by KLK’ satışa çıktı. 2017’de teslim edilecek olan proje; özellikleri ve lokasyonu nedeniyle yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Nidapark İstinye Sarıyer fiyatları!

Nidapark İstinye Sarıyer fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor. Proje Panaroma, Koru ve Vadi etaplarından oluşuyor...

Panaroma Suites by KLK 2017 Ağustos'ta teslim edilecek!

KLK YAPI'nın Sarıyer'de hayata geçirdiği Panaroma Suites by KLK, iki köprü arasındaki konumuyla da en çok kazandıracak projeler arasında yer alıyor.

Doğru yatırımın yeni adresi: Panaroma Suites!

KLK YAPI güvencesiyle Sarıyer'de inşa edilen Panaroma Suites by KLK', ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 50 peşinatla 30 ay vade imkanı sunuyor.

Panaroma Suites Sarıyer'de teslimler 16 ay sonra!

İstanbul Avrupa Yakası'nın en değerli lokasyonlarından Sarıyer'de şubat ayında inşasına başlanan 'Panaroma Suites by KLK’da teslimler 16 ayda gerçekleşiyor.

Panaroma Suites Sarıyer'de metrekaresi 8 bin TL!

Panaroma Suites İstanbul Avrupa yakasının en değerli lokasyonlarından olan Sarıyer'de konumlanıyor. İnşaatına başlanılan projenin Ağustos 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

Panaroma Suites by KLK projesi satışa çıktı! Metrekaresi 8 bin TL!

İstanbul’un en değerli bölgelerinden Sarıyer’de yükselen ‘Panaroma Suites by KLK’ satışa çıktı. 2017’de teslim edilecek olan proje; özellikleri ve lokasyonu nedeniyle yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Panaroma Suites by KLK, Adana'da görücüye çıkıyor!

KLK YAPI, tarafından İstanbul Sarıyer’de inşa edilen ‘Panaroma Suites by KLK’ ilk kez 18-21 Şubat’ta Adana İnşaat Fuarı’nda tanıtılacak. Fuarda ‘Panaroma Suites’, lansmandan da önce ilk kez görücüye çıkacak.

Panaroma Life Sarıyer'de yasam başladı!

Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de insa edilen Panaroma Life'ta temmuz ayında yasam başladı.Kılıcoglu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, projede konutların yüzde 90'ının satıldığını söyledi.

Sarıyer Panaroma Life'da yaşam başladı!

Türkiye’nin köklü gruplarından Kılıçoğlu Group’un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer’de inşa edilen Panaroma Life’ta Temmuz ayında yaşam başladı.

Sarıyer Panorama Life Evleri'nde 280 bin TL'ye ev!

Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından Sarıyer'de inşa edilen Panaroma Life'ta teslimlerin dört ay sonra yapılması planlanıyor. Projede dairelerin başlangıç fiyatı 280 bin TL olarak belirlendi..

Panaroma Home Sarıyer Evleri!

Konutların; stüdyo, 1 oda 1 salon, çatı ve bahçe dubleksi Panaroma Home Sarıyer Evleri toplamda 154 adet daireden meydana geliyor. Proje, İstanbul Sarıyer'de inşa ediliyor...

Sarıyer Panaroma Home teslim tarihi!

Panaroma Grup imzası ile inşa edilen ve içinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 1 oda 1 salon çatı dubleksi daire seçeneklerinin bulunduğu Sarıyer Panaroma Home teslim tarihi...

Panaroma Home Sarıyer Evleri!

Panaroma Home Sarıyer Evleri kapsamında yer alan satılık daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve de 1 oda 1 salon çatı dublekslerinden meydana geliyor...

sarıyer Panaroma Suites evleri Haberi

sarıyer Panaroma Suites evleri

3. Köprü ve tünel projelerinin bölgenin değerini gittikçe artacağını söyleyen KLK YAPI Başkan Vekili Atakan Kulak, “Önümüzdeki dönemde bölgede bu fiyatlara ev bulmak imkansız hale gelecek” dedi.


KLK YAPI’nın 73 yıllık tecrübe ve bilgi birikimiyle İstanbul’un en değerleri ilçelerinden Sarıyer’de inşa ettiği ‘Panaroma Suites by KLK’ projesinde satışa çıktı. 2017 yılının ağustos ayında teslim edilmesi planlanan ve metrekare fiyatları 8 bin TL’yi bulan ‘Panaroma Suites by KLK’, özelliklerinin yanı sıra bulunduğu lokasyon nedeniyle yatırımcıların dikkatini çekiyor. 



174 konut, 4 ticari alandan oluşan ‘Panaroma Suites by KLK’; sosyal tesis, açık-kapalı havuz ve spor alanlarıyla ön plana çıkıyor.


‘Panaroma Suites by KLK’ projesinin Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile mayıs ayında açılması beklenen 3’üncü köprü arasında yer alacak olması ve iş merkezlerinin yoğun olarak...