16 / 04 / 2024

sarıyer park evleri fiyat

sarıyer park evleri fiyat

İstanbul'da yeşil ve mavinin buluştuğu, aynı zamanda şehre de yakın olan 24 dubleks daireden oluşan Sarıyer Park Projesi'nin temeli, Mayıs'ta atılıyor.

Sarıyer Marmaracık Tabiat Parkı koruma altına alındı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Rumeli Feneri Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Marmaracık Tabiat Parkı Doğal Sit Alanı kapsamına giren alanlar kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

Sarıyer'deki park alanına cami kararı iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Sarıyer Ferahevler Mahallesi'nde Kadir Topbaş döneminde yapılan ve park alanını dini tesis alanına dönüştüren bir imar planı değişikliğini iptal etti..

Sarıyer Marmaracık Tabiat Parkı'nın bir kısmı sit alanı oldu!

Sarıyer'in Rumelifeneri Mahallesi'nde yer alan Marmaracık Tabiat Parkı'nın bir kısmı sit alanı olarak ilan edildi..

Olive Sarıyer Evleri projesinde teslimler yaklaşıyor!

Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde hayata geçirilen Olive Sarıyer Evleri’nin yüzde 95’i tamamlandı.

Olive Sarıyer Evleri’nin yüzde 95’i tamamlandı!

Yapıdem Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Olive Sarıyer Evleri, Aralık ayında teslim edilmeye hazırlanıyor.  Projenin yüzde 95’i tamamlandı.

Sarıyer Maritza Loft Evleri fiyat!

Sarıyer Maritza Loft Evleri fiyat bilgisine göre projede dairelerin fiyatları 595 bin TL'den başlıyor. Proje Maritza İnşaat imzası taşıyor...

Olive Sarıyer Evleri'nde teslimler Aralık'ta!

Yapıdem Gayrimenkul imzası ile Sarıyer Maden Mahallesi’nde hayata geçirilen Olive Sarıyer Evleri'nde daireler Aralık ayında teslim edilecek..

Olive Sarıyer Evleri’nde satışlar başladı!

Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışların başladığı duyuruldu.

Olive Sarıyer Evleri'nde 4+1'ler lansmana özel fiyatlarla satışta!

Yapıdem Gayrimenkul tarafından Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışlar başladı. Dairelerin, Aralık 2017’de tamamlanması hedefleniyor.

Sarıyer Tarabyalife Evleri 1 milyon 220 bin TL'den satışta!

Uzman-Svot Yapı Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tarabyalife projesi 256 konuttan meydana geliyor. Sarıyer Tarabyalife Evleri 1 milyon 220 bin TL'den satışta.

Vadistanbul Park Sarıyer fiyat listesi 2017!

İstanbul Ayazağa'da konumlandırılan Vadistanbul Park Sarıyer projesinde 762 daire, 22 bin metrekare mağaza ve 20 bin metrekare home ofis alanı bulunuyor. İşte Vadistanbul Park Sarıyer fiyat listesi 2017...

Sarıyer Poligon ve Yeniköy'e yeni park!

Sarıyer Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü baştan aşağı yenilenen Poligon ve Yeniköy mahallelerindeki parkları törenle hizmete açtı.

Sarıyer'deki iki park baştan aşağı yenilendi!

Sarıyer Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Sarıdağ Davet Sokak ve Büyükdere Mühendis Şevket Sokak’ta baştan aşağı yenilenen parkların açılış kurdelesini Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve mahalle sakinleri birlikte kesti.

sarıyer park evleri fiyat Haberi

sarıyer park evleri fiyat
İstanbul'da doğal yaşamın içinde, yeşilin maviyle kucaklaştığı, aynı zamanda da şehir merkezine yakın ve ulaşımı kolay bir proje. Böyle bir proje hayal mi sizce veya böyle bir ev almak çok mu zor. Sarıyer'de, evlerin tamamının geniş bir açıyla Boğaz ve bozulmamış yemyeşil doğa manzarasına hâkim olduğu Sarıyer Park Evleri'nin temeli Mayıs ayında atılıyor. Mayıs ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek lansmanla görücüye çıkacak olan Sarıyer Park, çok özel indirimli fiyatlarla satışa çıkarılacak. Sarıyer Park, 200 metrekare ile 240 metrekare arasında değişen, 12'si bahçe, 12'si çatı olmak üzere toplam 24 dubleks konuttan oluşan Sarıyer Park'ta, evinizi kendi zevkinize göre tasarlamanız mümkün. Bölgede hayata geçirilen 4.100 metre uzunluğundaki Sarıyer-Çayırbaşı tünel karayolu Mayıs 2009'da tamamlanacak.

Merkezi ve sakin

Ayrıca 3. köprünün, İstanbul'un...