26 / 04 / 2024

sarıyer park teslim tarihi

sarıyer park teslim tarihi

İstanbul'da yeşil ve mavinin buluştuğu, aynı zamanda şehre de yakın olan 24 dubleks daireden oluşan Sarıyer Park Projesi'nin temeli, Mayıs'ta atılıyor.

Sarıyer Park`ın temelleri atılıyor

Propa İnşaat, Sarıyer Park Evleri'nin temelini Mayıs ayında atıyor. 650 bin dolardan başlayan konutlar Haziran 2009'da tamamlanacak.

Sarıyer Marmaracık Tabiat Parkı koruma altına alındı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Rumeli Feneri Mahallesi Sınırları İçerisinde Bulunan Marmaracık Tabiat Parkı Doğal Sit Alanı kapsamına giren alanlar kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

Sarıyer'deki park alanına cami kararı iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Sarıyer Ferahevler Mahallesi'nde Kadir Topbaş döneminde yapılan ve park alanını dini tesis alanına dönüştüren bir imar planı değişikliğini iptal etti..

Sarıyer Marmaracık Tabiat Parkı'nın bir kısmı sit alanı oldu!

Sarıyer'in Rumelifeneri Mahallesi'nde yer alan Marmaracık Tabiat Parkı'nın bir kısmı sit alanı olarak ilan edildi..

Vadistanbul Park Sarıyer fiyat listesi 2017!

İstanbul Ayazağa'da konumlandırılan Vadistanbul Park Sarıyer projesinde 762 daire, 22 bin metrekare mağaza ve 20 bin metrekare home ofis alanı bulunuyor. İşte Vadistanbul Park Sarıyer fiyat listesi 2017...

Vadi Koru Sarıyer teslim tarihi!

5 blok şeklinde yükselen Vadi Koru Sarıyer projesi 246 daire ve 92 ofisten meydana geliyor. Vadi Koru Sarıyer teslim tarihi Temmuz 2019.

Sarıyer Poligon ve Yeniköy'e yeni park!

Sarıyer Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü baştan aşağı yenilenen Poligon ve Yeniköy mahallelerindeki parkları törenle hizmete açtı.

Sarıyer'deki iki park baştan aşağı yenilendi!

Sarıyer Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Sarıdağ Davet Sokak ve Büyükdere Mühendis Şevket Sokak’ta baştan aşağı yenilenen parkların açılış kurdelesini Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve mahalle sakinleri birlikte kesti.

Sarıyer Ali Yılmaz Balıkçılar Parkı açıldı!

Sarıyer Belediyesi’nin baştan aşağı yenileyerek daha modern, işlevsel hale getirdiği ve semt sakinlerinin çok sevdiği bir isim olan Ali Yılmaz’ın adının verildiği Ali Yılmaz Balıkçılar Parkı hizmete açıldı.

Sarıyer Kilya Villaları çocuk parkını site içine aldı!

Kilyos'ta lüks site, çocuk parkını duvarla çevirip tenis sahası yaptı. Semt sakinleri park gaspına göz yuman CHP'li Sarıyer Belediyesi'ne isyan etti

Sarıyer Vadistanbul Park satış ofisi!

Sarıyer Vadistanbul Park satış ofisi iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Sarıyer Ayazağa'da hayata geçirilen projenin 100 bin metrekaresi ofis alanından oluşuyor.

Vadi İstanbul Park Sarıyer fiyatları!

Vadi İstanbul Park Residence'de daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje 74 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Vadi İstanbul Park Sarıyer fiyatları ne kadar?

Vadistanbul Park Sarıyer satış ofisi!

Vadistanbul Park Sarıyer satış ofisi ile 444 53 35 telefon numarasından iletişime geçilebiliyor. Toplamda 762 adet daire ve ticari alanların bulunduğu proje 74 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Sarıyer Vadistanbul Park satılık!

Sarıyer Vadistanbul Park satılık daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sunan proje Artaş, Aydınlı ve İnvest Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor.

sarıyer park teslim tarihi Haberi

sarıyer park teslim tarihi
İstanbul'da doğal yaşamın içinde, yeşilin maviyle kucaklaştığı, aynı zamanda da şehir merkezine yakın ve ulaşımı kolay bir proje. Böyle bir proje hayal mi sizce veya böyle bir ev almak çok mu zor. Sarıyer'de, evlerin tamamının geniş bir açıyla Boğaz ve bozulmamış yemyeşil doğa manzarasına hâkim olduğu Sarıyer Park Evleri'nin temeli Mayıs ayında atılıyor. Mayıs ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek lansmanla görücüye çıkacak olan Sarıyer Park, çok özel indirimli fiyatlarla satışa çıkarılacak. Sarıyer Park, 200 metrekare ile 240 metrekare arasında değişen, 12'si bahçe, 12'si çatı olmak üzere toplam 24 dubleks konuttan oluşan Sarıyer Park'ta, evinizi kendi zevkinize göre tasarlamanız mümkün. Bölgede hayata geçirilen 4.100 metre uzunluğundaki Sarıyer-Çayırbaşı tünel karayolu Mayıs 2009'da tamamlanacak.

Merkezi ve sakin

Ayrıca 3. köprünün, İstanbul'un...